Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest sens grac w W3 jak sie nie gralo ani nie czytalo nic wczesniej poza serialem z Żebrowskim?

Jasne, że jest sens grać, ale klimat i smaczki gdzieś ulecą. Warto byłoby to nadrobić, bo serial z Żebrowskim to akurat najgorsze, co mogło Wiedźmina spotkać.

• Plusik 2
Gość suteq
Opublikowano

Tak szczerze to dowiemy się po zagraniu w W3, aczkolwiek W3 to bezpośrednia kontynuacja dwójki.

Niby RED-zi mówią, że nie trzeba nic znać, ale dobrze wiadomo, że mówią tak aby nie odstraszyć klientów, żeby gra jak najlepiej się sprzedała. Natomiast jeżeli chcesz ciągnąć z gry maksymalne doznania warto najpierw ograć poprzedniczki i przeczytać książki. :)

Na pewno nie pożałujesz. 

Opublikowano (edytowane)

Paczkomaty mają chyba tylko 4 kabiny na tyle duże żeby zmieścić takie pudło.

Czyli może się zdarzyć sytuacja na mieście, że X ludzi zamówiło pudło do jednego paczkomatu i wyjdzie sytuacja, że paczka któregoś z nich się nie zmieści? KeK

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Ja kuriera zamówiłem. Prawilnie sobie pośpie do 10 we wtorek 19 maja i poczekam na paczkę.

Ja prawilnie 18 maja o 23:59 bede czekal pod paczkomatem na smsa :taknieco:

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że w tej samej okolicy kilka osób zamówiłoby kolekcjonerkę akurat z odbiorem w paczkomacie. Jeśli jednak by się tak zdarzyło, zawsze możecie stoczyć walkę na śmierć i życie o ostatnią kopię.

zwxe1h.jpg

Opublikowano

Zależy gdzie jest położony paczkomat, do tych w lepszych lokalizacjach pare Wieśków może przyjść. Na szczęście ja mam paczkomat pod blokiem i to raczej za(pipi)e :reggie:

Opublikowano (edytowane)

Jak myslicie paczki kiedy beda wysylane? Mam jakas mala nadzieje ze paczka przyjdzie dzien wczesniej jak to sie czasem udawalo z pre-orderami...

Paczka nie przyjdzie wcześniej bo cdp może zaznaczyć kurierowi kiedy dręczyć ma. Oni mogą kurierom już w piątek wydać ale do wtorku nie zobaczysz. W przypadku paczkomatow w dużych miastach jak w jednym nie ma miejsca to do innego wyślą. Tak miałem z call of duty aw.

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Nawet ja wzialem sie za czytanie... Na razie udalo mi sie dorwac tylko "Ostatnie życzenie" ale w 2 dni przeczytalem prawie 150 stron z czego wczoraj w samej pracy ponad 120 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk