Opublikowano 4 maja 20159 l Oby tylko cytując, a zarazem zmieniając klasyka nie spełniła się prawda "Strzeżcie się rozczarowań, bo pozory mylą. Takimi, jakimi wydają się być, rzeczy są rzadko. A gry Redów nigdy." Edytowane 4 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 4 maja 20159 l Jeden z developerów mówił: "To co nie jest grywalne na pokazach, jest renderem."
Opublikowano 4 maja 20159 l xDDDDDD mocne są te obrazki, ciekawe czy pc ultra chociaż zbliży się do tych bullshotów
Opublikowano 4 maja 20159 l gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem
Opublikowano 4 maja 20159 l Downgrade, downgrade, downgrade. Chooy, że gra zmiecie fabułą i swoim klimatem... Jak dobrze, że cała reszta ogarniętych graczy będzie się dobrze bawiła nie zwracając zbytnio uwagi na grafikę Edytowane 4 maja 20159 l przez Bigby
Opublikowano 4 maja 20159 l niektóe te porównania wyglądają troche przykro ale zarazem wyraźnie widać że te "nowe" screeny są pobrane z yutuba w dodatku z niedokończonej wersji gry i wyraźnie widać kompresje jutubową, więc w realu napewno będzie to wyglądać lepiej (chociaż pewnie jednak jakiś downgrade bedzie) Edytowane 4 maja 20159 l przez Yano
Opublikowano 4 maja 20159 l gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze. Edytowane 4 maja 20159 l przez amsterdream
Opublikowano 4 maja 20159 l gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze.
Opublikowano 4 maja 20159 l gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze. Dragon Age to crap dla mas, Wiedźmin to cudo dla koneserów.
Opublikowano 4 maja 20159 l Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze. Nie chcę z tym polemizować, kwestia gustu. Jak dla mnie Dragon Age: Inkwizycja wali cukierkowatością na kilometr. W Wiechu też kolorków nie zabraknie, ale przyjęty styl graficzny miażdży to, co było w produkcie Bioware. W DA: I właściwie podobała mi się (i to bardzo) jedynie lokacja "Jałowe Mokradła". Nowy screen. Edytowane 4 maja 20159 l przez Bigby
Opublikowano 4 maja 20159 l No ja wiem, że nie jest sygnowana logiem CDP, ale i tak dobrze się bawiłem.
Opublikowano 4 maja 20159 l To nie tak kolego. Wiem że prawdopodobnie bierzesz mnie za jednego z psychofanów cdp no ale nim nie jestem. No ale DA to dla mnie coś niesamowicie chuyowego. Próbowałem każdej części i przy żadnej nie dałem rady wytrzymać dłużej niż godzinę.
Opublikowano 4 maja 20159 l Inkwizycja to bardzo ładna i dobra gra. Bardzo dobre offline mmo z masa fetch questow. Momentami tez nawet ladne. Dragon Age 1 to mistrzostwo, ale cala reszta bym zaoral.
Opublikowano 4 maja 20159 l Nikt tych fetch questów nie każe nam robić. Wtedy ze 100h potwora, wypełnionego po brzegi śmieciami, robi się przyzwoite, 40-50h RPG.
Opublikowano 4 maja 20159 l Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze. moge prosić o jakieś ładniejsze fotki z DAI na dowód? pewnie są ale chce zobaczyć co masz na mysli mowiąc że te screeny to nic specjalanego - ciekaw jestem co pokażesz z inkwizycji i btw dragon age nie ma otwartego świata jak mniemam? a to przecież ogromnie wpływa na grafike bo sprzęt ma znacznie łatwiej gdy musi pokazac ładny korytarzyk niż gdy musi wygenerować wielką mape widoczną po horyzont
Opublikowano 4 maja 20159 l Nowy gameplay z pc (niestety po niemiecku więc wielu zapewne nic nie zrozumie, ale fajne widoczki są pokazane + lasek)