Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oby tylko cytując, a zarazem zmieniając klasyka nie spełniła się prawda

"Strzeżcie się rozczarowań, bo pozory mylą. Takimi, jakimi wydają się być, rzeczy są rzadko. A gry Redów nigdy."

Edytowane przez Starh
Gość suteq
Opublikowano

Tylko, że z paczpsów wyszedł średniak, a z W3 i tak wyjdzie GOTY. :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Downgrade, downgrade, downgrade. Chooy, że gra zmiecie fabułą i swoim klimatem...

Jak dobrze, że cała reszta ogarniętych graczy będzie się dobrze bawiła nie zwracając zbytnio uwagi na grafikę ;)

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 6
Opublikowano (edytowane)

niektóe te porównania wyglądają troche przykro ale zarazem wyraźnie widać że te "nowe" screeny są pobrane z yutuba w dodatku z niedokończonej wersji gry i wyraźnie widać kompresje jutubową, więc w realu napewno będzie to wyglądać lepiej (chociaż pewnie jednak jakiś downgrade bedzie)

Edytowane przez Yano
Gość suteq
Opublikowano

Za tydzień o tej porze będziemy odliczać godziny do recek. :obama:

Opublikowano (edytowane)

gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem

11035693_827900827245852_66030362446454911149652_690755184386073_768566239603380

Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze.

Edytowane przez amsterdream
  • Plusik 3
  • Minusik 5
Opublikowano

gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem

Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze.

33766371.jpg

• Plusik 6
Gość suteq
Opublikowano

Dragon Age to crap dla mas, Wiedźmin to cudo dla koneserów. :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Nie chcę z tym polemizować, kwestia gustu. Jak dla mnie Dragon Age: Inkwizycja wali cukierkowatością na kilometr. W Wiechu też kolorków nie zabraknie, ale przyjęty styl graficzny miażdży to, co było w produkcie Bioware.

W DA: I właściwie podobała mi się (i to bardzo) jedynie lokacja "Jałowe Mokradła".

Nowy screen.

11174713_1597082780535262_33932218464829

Edytowane przez Bigby
Gość ragus
Opublikowano

No ja wiem, że nie jest sygnowana logiem CDP, ale i tak dobrze się bawiłem.

Opublikowano

To nie tak kolego. Wiem że prawdopodobnie bierzesz mnie za jednego z psychofanów cdp no ale nim nie jestem. No ale DA to dla mnie coś niesamowicie chuyowego. Próbowałem każdej części i przy żadnej nie dałem rady wytrzymać dłużej niż godzinę. :/

Opublikowano

Inkwizycja to bardzo ładna i dobra gra.

Bardzo dobre offline mmo z masa fetch questow. Momentami tez nawet ladne.

Dragon Age 1 to mistrzostwo, ale cala reszta bym zaoral.

Gość ragus
Opublikowano

Nikt tych fetch questów nie każe nam robić. Wtedy ze 100h potwora, wypełnionego po brzegi śmieciami, robi się przyzwoite, 40-50h RPG.

Opublikowano

moge prosić o jakieś ładniejsze fotki z DAI na dowód?

pewnie są ale chce zobaczyć co masz na mysli mowiąc że te screeny to nic specjalanego - ciekaw jestem co pokażesz z inkwizycji

i btw dragon age nie ma otwartego świata jak mniemam? a to przecież ogromnie wpływa na grafike bo sprzęt ma znacznie łatwiej gdy musi pokazac ładny korytarzyk niż gdy musi wygenerować wielką mape widoczną po horyzont