Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Oby tylko cytując, a zarazem zmieniając klasyka nie spełniła się prawda

"Strzeżcie się rozczarowań, bo pozory mylą. Takimi, jakimi wydają się być, rzeczy są rzadko. A gry Redów nigdy."

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 957,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Jeden z developerów mówił: "To co nie jest grywalne na pokazach, jest renderem."

Opublikowano

Tylko, że z paczpsów wyszedł średniak, a z W3 i tak wyjdzie GOTY. :banderas:

Opublikowano

xDDDDDD

mocne są te obrazki, ciekawe czy pc ultra chociaż zbliży się do tych bullshotów

Opublikowano

gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem

11035693_827900827245852_66030362446454911149652_690755184386073_768566239603380

Opublikowano

To przez inną pogodę grafika aż tak się różni  :Coolface:

Opublikowano

Downgrade, downgrade, downgrade. Chooy, że gra zmiecie fabułą i swoim klimatem...

Jak dobrze, że cała reszta ogarniętych graczy będzie się dobrze bawiła nie zwracając zbytnio uwagi na grafikę ;)

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

niektóe te porównania wyglądają troche przykro ale zarazem wyraźnie widać że te "nowe" screeny są pobrane z yutuba w dodatku z niedokończonej wersji gry i wyraźnie widać kompresje jutubową, więc w realu napewno będzie to wyglądać lepiej (chociaż pewnie jednak jakiś downgrade bedzie)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Za tydzień o tej porze będziemy odliczać godziny do recek. :obama:

Opublikowano

chyba cała elektroniczna Polska żyje tą premierą :)

Opublikowano

gdyby wszystkie gry po downgradzie wygladaly tak, to świat byłby lepszym miejscem

11035693_827900827245852_66030362446454911149652_690755184386073_768566239603380

Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Co w nich takiego wspaniałego? To już niektóre miejscówki w Dragon Age 3 są ładniejsze.

33766371.jpg

Opublikowano

Dragon Age to crap dla mas, Wiedźmin to cudo dla koneserów. :banderas:

Opublikowano

Inkwizycja to bardzo ładna i dobra gra.

Opublikowano

Nie chcę z tym polemizować, kwestia gustu. Jak dla mnie Dragon Age: Inkwizycja wali cukierkowatością na kilometr. W Wiechu też kolorków nie zabraknie, ale przyjęty styl graficzny miażdży to, co było w produkcie Bioware.

W DA: I właściwie podobała mi się (i to bardzo) jedynie lokacja "Jałowe Mokradła".

Nowy screen.

11174713_1597082780535262_33932218464829

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Sory Ragus ale  :dynia:

Opublikowano

No ja wiem, że nie jest sygnowana logiem CDP, ale i tak dobrze się bawiłem.

Opublikowano

To nie tak kolego. Wiem że prawdopodobnie bierzesz mnie za jednego z psychofanów cdp no ale nim nie jestem. No ale DA to dla mnie coś niesamowicie chuyowego. Próbowałem każdej części i przy żadnej nie dałem rady wytrzymać dłużej niż godzinę. :/

Opublikowano

Bardzo dobre offline mmo z masa fetch questow. Momentami tez nawet ladne.

Dragon Age 1 to mistrzostwo, ale cala reszta bym zaoral.

Opublikowano

Nikt tych fetch questów nie każe nam robić. Wtedy ze 100h potwora, wypełnionego po brzegi śmieciami, robi się przyzwoite, 40-50h RPG.

Opublikowano

moge prosić o jakieś ładniejsze fotki z DAI na dowód?

pewnie są ale chce zobaczyć co masz na mysli mowiąc że te screeny to nic specjalanego - ciekaw jestem co pokażesz z inkwizycji

i btw dragon age nie ma otwartego świata jak mniemam? a to przecież ogromnie wpływa na grafike bo sprzęt ma znacznie łatwiej gdy musi pokazac ładny korytarzyk niż gdy musi wygenerować wielką mape widoczną po horyzont

Opublikowano

Nowy gameplay z pc (niestety po niemiecku więc wielu zapewne nic nie zrozumie, ale fajne widoczki są pokazane + lasek)