Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) (pipi)a, jaka szkoda. może nie był jakimś wybitnym aktorem ale po prostu lubiłem gościa. Obok Diesla to ikona tej serii. Teraz mają pewnie niezły rebus z dalszym kręceniem. Chyba, że tak jak już ktoś wspomniał, wszystko nakręcono. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Nemesis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Szkoda czlowieka. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie na nas czas. Naprawdę szkoda człowieka. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 I jeszcze ta ironia, że zginął w taki sposób a nie inny. Ponoć większość scen z nim nakręcili, mogę się również założyć o grubą kasę, że śmierć postaci zostanie wpisana w fabułę tej albo dalszych części i zrobią motyw zemsty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Jak na ironię, zginął podczas imprezy charytatywnej, której celem była naprawa tego, co wszechmogący spier.dolił tajfunem. Widocznie wszechmogący po raz kolejny chciał pokazać kto tu rządzi, dając jasno do zrozumienia "proszę mi tu nie edytować mojego dzieła". Niezbadane są wyroki boskje [*] Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 i zrobią motyw zemsty. Trzeba dodać, że znowu Który to już raz by był, 4 czy 5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Z pewnoscia jakos wytlumacza brak sp Walkera, jakby nie bylo z punktu widzenia swiata wielkiego hajsu byla to tylko maszynka do zarabiania pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 polowa mody na sukces juz wymarla i jakos daja rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Porownywac mode na sukces i szybkich jest kiepskie. Ale kolejne czesci beda wychodzic z pewnoscia bo kury znoszacej zlote jaja sie ot tak nie ubija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piłę ubili Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dla mnie to ten sam poziom rozrywki, ale nie chodzilo o to w porownaniu, chodzilo o to ze smierc to nie koniec serialu/tasiemca. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piłę ubili ale wskrzeszają Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 jednak bedzie problem http://www.tmz.com/2013/12/01/paul-walker-death-fast-and-furious-filming/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piłę ubili ale wskrzeszają Jak to? szczegóły poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 http://bloody-disgusting.com/news/3262916/exclusive-lionsgate-is-actively-developing-next-saw/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 moze oskara dostanie jak dżoker Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) No niestety prawda jest taka, ze ludzie zaczeli sie ekscytowac Ledgerem dopiero po jego smierci, nagle okazalo sie, ze super zagral Jokera i jest mega aktorem. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Ciekawe, jak rozwiążą sprawę Lucasa Blacka - 30-letniego faceta grającego 17-latka. Tym bardziej, że trochę wyłysiał. E. Już wiem. Na końcu Tokio Shaun ściga się z Domem, ale nie ma go na scenie pogrzebu Hana, która wyciekła do sieci, więc prawdopodobnie większość FF6 będzie miała miejsce kilka lat później. Tłumaczyłoby to też starszego Doma. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 No niestety prawda jest taka, ze ludzie zaczeli sie ekscytowac Ledgerem dopiero po jego smierci, nagle okazalo sie, ze super zagral Jokera i jest mega aktorem. Premiera filmu odbyła się jakoś pół roku po jego śmierci, a twoja wypowiedź implikuje, że ludzie widzieli film -> smierć aktora -> jaranie się jego występem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Podjarka Jokerem była już od pojawienia się pierwszych plakatów, śmierć Ledgera nie miała wpływu na moją ocene jego roli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) No niestety prawda jest taka, ze ludzie zaczeli sie ekscytowac Ledgerem dopiero po jego smierci, nagle okazalo sie, ze super zagral Jokera i jest mega aktorem. Premiera filmu odbyła się jakoś pół roku po jego śmierci, a twoja wypowiedź implikuje, że ludzie widzieli film -> smierć aktora -> jaranie się jego występem. Po premierze ludzie jeszcze bardziej jarali sie filmem i jego wystepem bo "byl super i szkoda, ze nie zyje bo Jokera zagral rewelacyjnie", wiele osob nie zna zadnej innej jego roli. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie wiem kto ocenial role Heatha przez pryzmat jego smierci, ale to zwykli debile. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 No i ja wasnie o takich pisze.Generalnie po smierci wielu gwiazd widac wysyp naglych fanow, ktorzy chwala jaki to dobry nie byl, a wczesniej praktycznie nic o nim nie wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 dżoker najlepszy w brokeback mountain i tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Normalka, pamietam jak w 1998 prawie nikt nie znal Limp Bizkit to wielkie hejty i 'wylacz to guwno' a po ost do MI2 i 'Rollin' Ci sami ludzie byli najwiekszymi na swiecie fanami tej kapeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi