Opublikowano 17 grudnia 201311 l kupiłem koledzie "chocolate starfish and the hot dog czokolat flavaoured water" na urodziny i odfoliował żeby sprawdzić czy działa i poprosił w didżejce w dżungli atomików gdzie obchodził te urodziny żeby to odpalili i moshowaliśmy w basenie z kolorowymi piłkami przy akompaniamencie "rolling". mieliśmy chyba z 11 lat wtedy. gud tajms. Edytowane 17 grudnia 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 17 grudnia 201311 l albo 10 bo ten album wyszedł w październiku 2000 roku a ja jestem z maja rocznik '90
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Jak podają źródła zbliżone do wytwórni, młodszy brat zmarłego Paula Walkera, Cody, ma wystąpić w finałowych scenach siódmej odsłony wyścigowej sagi. Ciekawe. Edytowane 18 grudnia 201311 l przez Pawlo
Opublikowano 18 grudnia 201311 l nie mogli by po prostu z szacunku dla zmarłego zakończyć tego żałosnego tasiemca dla trygodlytów?
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Zapowiedzieli też, że będą go filmować z trochę dalsza a twarz zastąpią w CGI z facjatą Paula XD
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Będzie się cieszył z tego, że przełożyli premiere o 10 miechów? Dziwny.