kiseki 791 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Są jacyś chętni na ogarnięcie kilku trofików w coopie?? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Sa dwa trofea dla trybu coop i nie trzeba sie wcale z nikim umawiac, ot wystarczy wejsc do online lobby i nastepnie rozpoczac nowa gre i obydwa trofea wskakuja w kilkanascie sekund. Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 12 lutego 2013 Autor Opublikowano 12 lutego 2013 Trofeum za zniszczenie generatorów tylko odbijając promienie od reflektorów, ubicie 50 wrogów kluczem (melee) bez obrażeń czy uratowanie partnera w ostatniej sekundzie ani z botem ani z randomami nie da rady/ciężko zrobić. Drugiego pada nie mam. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 kiseki, 50 zabójstw mele to banał i robisz to sam; pozostałe trofiki wpadają przy zwykłej grze. weź chłopaku się za grę i przede wszystkim za ZABAWĘ(!) bo tej gra dostarcza pod dostatkiem, a trofiki same wpadną... jak grasz tylko dla trofika, aby szybciej załatwić platynę, to nawet szkoda zaczynać zabawę, po po pieciu minutach stwierdzisz że masz komplet i powiesz do widzenia... ja żadnym ustawek nie robiłem, a platynę mam. da się? da się! Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 25 lutego 2013 Autor Opublikowano 25 lutego 2013 Ratchety to jedna z najlepszych serii i nigdy do niej nie podchodziłem na zasadzie "byle zaliczyć", nie da się Nie chodziło mi o jakieś wielkie ustawki na ogarniecie wszystkich trofeów. Po prostu, po ograniu gry zostało mi kilka trofików (teraz już tylko dwa,w tym grind do miliona boltów) do wbicia, a czułbym niedosyt gdybym ich nie wbił akurat w tym tytule. Poza tym, w kilku raźniej. P.S. Nie mam pojęcia jak grając z botem wbiłeś trofik za uratowanie go w ostatniej sekundzie skoro nie ma odliczania kiedy grasz sam offline, a partner ginie. Po ograniu kilku godzin z randomami online nie miałem jeszcze szansy żeby go zdobyć. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 widocznie za mało jeszcze grałeś; a grind? jak będzie grał online cały czas, to niezbędną ilość śrubek zobaczysz zanim pojawią się napisy końcowe; (potrzebujesz pomocy w trofeach, to sio do działu z trofikami najpierw, a tutaj nie offtopuj ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi