Opublikowano 11 czerwca 20159 l No w zasadzie to potwierdzili, skoro na oficjalnej stronie widniała przez chwilę data wydania wersji na PC/PS3/PS4 Edit: Dzisiaj potwierdzili. Zestriria będzie 16.10 na PS3/PS4 i 20.10 na PC. Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Hendrix
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Widać słonko grzeje ostro w tej krainie i są niedostatki tkaniny, chociaż nie powiem postrzępiony płaszczyk wygląda bardzo dobrze
Opublikowano 7 lipca 20159 l Grał ktoś w Zestria? Podobno w październiku wersja na PS4? Myślę czy by się nie wstrzymać ze względu na premierę Persony 5 w grudniu chyba.
Opublikowano 7 lipca 20159 l coraz bardziej podoba mi się ta Berseria. setting i bohaterka są mocno okay, szykuje się pierwszy Tales do którego się w końcu przemogę :>
Opublikowano 7 lipca 20159 l Grał ktoś w Zestria? Podobno w październiku wersja na PS4? Myślę czy by się nie wstrzymać ze względu na premierę Persony 5 w grudniu chyba.Tak grałem i jeśli nie naprawią kamery to grę odradzam. A co do premiery Persony 5 to wiesz - 1,5 -2 miesięcy na ukończenie Talesa to aż nad to. coraz bardziej podoba mi się ta Berseria. setting i bohaterka są mocno okay, szykuje się pierwszy Tales do którego się w końcu przemogę :>Przecież to Milla w palecie Judy Edytowane 7 lipca 20159 l przez kypq
Opublikowano 7 lipca 20159 l Przecież to Milla w palecie Judy i weź zrozum to zdanie będąc laikiem dla serii ekhem; wojownicza laseczka z przesadnie odsłonietym cycem >>> nastoletni bishonen z Zesitrii no i to pływanie statkiem pirackim daaaaamn ;] Edytowane 7 lipca 20159 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 8 lipca 20159 l Milla Maxwell( Tales of Xillia), ma identyczną posturę + na obecnym trailerze gada ten sam uniosły crap. Ten "nastoletni bishonen z Zesitrii" jest jednym z najlepszych bohaterów w historii jrpgów. Niema fazy emo. Na pływanie bym się nie napalał bo będzie pewnie wielkie nic.
Opublikowano 13 lipca 20159 l Ludzie tak grozili, że nie kupią figurki, więc myślałem, że łatwiej będzie dostać, ale po dłuższych bojach, nareszcie w takiej cenie, która nie powodowała omdlenia A girl who lost everything! Dla mnie zawsze będzie "Mejn Heroin" ;p
Opublikowano 13 lipca 20159 l Osobno. Z Zestirii są dwie figurki, jedna Soreya, druga Alishy, obie wykonane przez Alter.
Opublikowano 16 września 20159 l Tales of Zestiria will only be 30FPS on PS4 and PChttp://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1113062 Niech jeszcze potwierdza ze nie maja zamiaru naprawić kamery ( bo ją to raczej trudniej zrobić niż zwiększyć framerate) i będzie piękny shitstorm. Gdyby ktoś chciał sobie zamówić to znów wypuszczają figurkę Alishy . http://www.amiami.com/top/detail/detail?scode=FIGURE-008836-S001 Edytowane 16 września 20159 l przez kypq
Opublikowano 4 października 20159 l Czy wiadomo już czy Zestiria na PS4 będzie miała jakieś poprawki w stosunku do japońskiej wersji? Głównie chyba chodzi o kamerę.
Opublikowano 4 października 20159 l Dobra. Ostatnia szansa tej serii. Chcę zrozumieć fenomen. Pojąć. Podajcie mi jedną odsłonę, którą by wypróbować na PS3. Fajnie jakby nie kosztowała kokosów. I nie trwała 100 godzin. I najmniej nużące dungeony na plus.
Opublikowano 5 października 20159 l Co prawda jest to wersja z gamecuba ale Tales of Symphonia daje radę imo, tak samo jak Tales of Vesperia, jakbys miał psp pod ręka to obadaj koniecznie Tales of Eternia
Opublikowano 5 października 20159 l Polecam Tales of Graces F, najlepszy system walki, po za tym możesz to wyrwać w bundle'u z dwiema częściami Symphoni poniżej 90zł, czyli masz 3 gry, jak Ci podejdą to masz murowane 300h z życia wyjęte. Edytowane 5 października 20159 l przez Strife
Opublikowano 7 października 20159 l Podpiszę się Graces F ma najlepszy system walki i nie ma tak zrąbanej kamery jak Zestiria
Opublikowano 7 października 20159 l Ojeju, 50 godzin na przejście fabuły... A ja jeszcze chcę Ninokuni ograć w tym roku. No zobaczymy.
Opublikowano 10 października 20159 l Zamówiłem Zestirie. Jednak jak wychodzą nowe Talesy to ciężko się powstrzymać przed zakupem Zobaczymy co z tą kamerą w wersji PS4.
Opublikowano 13 października 20159 l Nie naprawili, można było to zobaczyć na live stream na twitchu...
Opublikowano 13 października 20159 l Spodziewałem się tego. W końcu to gra robiona przez japończyków - ich już pewnie proces lokalizacji przerósł nie mówiąc o tym żeby tu jeszcze coś dłubać i naprawiać. Mimo to bardzo lubię Talesy, więc chętnie sobie pogram
Opublikowano 14 października 20159 l Oni maja w (pipi)e ten cały zachód. Dłubią przy kolejnym Talesie, a tan bieda port jest robiony przez jakich partaczy pewnie, co by Namco się nachapała na osobach które lecą z wywieszonym językiem pomimo ostrzeżeń aby gry nie kupować.