Skocz do zawartości

Seria Tales of

Killabien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No w zasadzie to potwierdzili, skoro na oficjalnej stronie widniała przez chwilę data wydania wersji na PC/PS3/PS4 :)

Edit: Dzisiaj potwierdzili. Zestriria będzie 16.10 na  PS3/PS4 i 20.10 na PC.

Edytowane przez Hendrix
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

coraz bardziej podoba mi się ta Berseria. setting i bohaterka są mocno okay, szykuje się pierwszy Tales do którego się w końcu przemogę :>

Opublikowano (edytowane)

Grał ktoś w Zestria? Podobno w październiku wersja na PS4? Myślę czy by się nie wstrzymać ze względu na premierę Persony 5 w grudniu chyba.

Tak grałem i jeśli nie naprawią kamery to  grę odradzam. A co do premiery Persony 5 to wiesz -  1,5 -2 miesięcy na ukończenie  Talesa to aż nad to.

coraz bardziej podoba mi się ta Berseria. setting i bohaterka są mocno okay, szykuje się pierwszy Tales do którego się w końcu przemogę :>

Przecież to Milla w palecie Judy :P Edytowane przez kypq
Opublikowano (edytowane)

Przecież to Milla w palecie Judy :P

i weź zrozum to zdanie będąc laikiem dla serii  :pechowiec:

ekhem; wojownicza laseczka z przesadnie odsłonietym cycem >>> nastoletni bishonen z Zesitrii

no i to pływanie statkiem pirackim daaaaamn ;]

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano

Milla Maxwell( Tales of Xillia), ma identyczną posturę + na obecnym trailerze gada ten sam uniosły crap.

Ten "nastoletni bishonen z Zesitrii" jest jednym z najlepszych bohaterów w historii jrpgów. Niema fazy emo.

Na pływanie bym się nie napalał bo będzie pewnie wielkie nic.

Opublikowano

Ludzie tak grozili, że nie kupią figurki, więc myślałem, że łatwiej będzie dostać, ale po dłuższych bojach, nareszcie w takiej cenie, która nie powodowała omdlenia :D

A girl who lost everything! Dla mnie zawsze będzie "Mejn Heroin" ;p

Alisha01v2.jpg

• Plusik 2
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Tales of Zestiria will only be 30FPS on PS4 and PC
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1113062

Niech jeszcze potwierdza ze nie maja zamiaru  naprawić kamery ( bo ją to raczej trudniej zrobić niż  zwiększyć framerate) i będzie piękny shitstorm.

Gdyby ktoś chciał sobie zamówić to znów wypuszczają figurkę Alishy .

http://www.amiami.com/top/detail/detail?scode=FIGURE-008836-S001

Edytowane przez kypq
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra. Ostatnia szansa tej serii. Chcę zrozumieć fenomen. Pojąć. Podajcie mi jedną odsłonę, którą by wypróbować na PS3. Fajnie jakby nie kosztowała kokosów. I nie trwała 100 godzin. I najmniej nużące dungeony na plus.

Opublikowano

Co prawda jest to wersja z gamecuba ale Tales of Symphonia daje radę imo, tak samo jak Tales of Vesperia, jakbys miał psp pod ręka to obadaj koniecznie Tales of Eternia

Opublikowano (edytowane)

Polecam Tales of Graces F, najlepszy system walki, po za tym możesz to wyrwać w bundle'u z dwiema częściami Symphoni poniżej 90zł, czyli masz 3 gry, jak Ci podejdą to masz murowane 300h z życia wyjęte.

Edytowane przez Strife
Opublikowano

Oni maja w (pipi)e ten cały zachód. Dłubią przy kolejnym Talesie, a tan bieda port jest robiony przez  jakich partaczy pewnie, co by  Namco  się nachapała na osobach które  lecą z wywieszonym językiem pomimo ostrzeżeń aby gry nie kupować.