MBeniek 3 260 Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 - Gra zmierza jako launch title na PS4. - Akcja gry dzieje się kilkadziesiąt lat po wydarzeniach z KZ3. - 1080p/30fps - gameplay z psmeeting: Gify: Screeny: 1 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 Vekta zrobiła na mnie gigantyczne wrażenie, coś pięknego i jaka widoczność! Początek filmiku zapamiętam na długo. Fajnie że akcja toczy się wiele lat po wydarzeniach z KZ3, nowi bohaterowie, nowe problemy. Poziom jarania się: 95% Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 (edytowane) Vekta zrobiła na mnie gigantyczne wrażenie, coś pięknego i jaka widoczność! Początek filmiku zapamiętam na długo. Fajnie że akcja toczy się wiele lat po wydarzeniach z KZ3, nowi bohaterowie, nowe problemy. Poziom jarania się: 95% Plus brak Rico. Edytowane 21 lutego 2013 przez Hela Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 yep, to była piękna demonstracja siły po tym gameplayu zbierano mnie z ziemi szufelką, taka grafika w grze na launch?! przerażające co będzie później jakiś typ z Bethesdy w wywiadzie na GT po meetingu powedział że największego skilla mają devsi wypuszczający launchowe gry, gdzie specs w czasie developerki nie są jeszcze dopięte/są płynne, tym wieksze propsy dla GG że rzucają takie coś na wejściu, a nie jakieś siki typu Resistance Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 ja mam nadzieję że to w pewien sposób zapowiada grę po obu stronach konfliktu, naprawdę by to się przydało w serii. No i liczę że jednak nie będzie to korytarzowy i liniowy szuterek... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 Vekta zrobiła na mnie gigantyczne wrażenie, coś pięknego i jaka widoczność! Początek filmiku zapamiętam na długo. Fajnie że akcja toczy się wiele lat po wydarzeniach z KZ3, nowi bohaterowie, nowe problemy. Poziom jarania się: 95% Nie wiem, czy dobrze z tymi bohaterami, bo Sev'a bardzo polubiłem i dla mnie jest charakterystyczną postacią z uniwersum. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Czy tylko mi ten gameplay zalatywał trochę Black Opsem 2? Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Panorama miasta jest za(pipi)ista, gorszy jest pierwszy plan, czy tylko mnie animacja postaci kłuła w oczy? przecie ten koleś co schodzi przed nami po schodach wygląda jak sprężyna z miotłą w tyłku Edytowane 22 lutego 2013 przez grabipl Cytuj
diolek 43 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Gra cudownie wyglada i na pewno kupie na premierea,no ale dwóch kolesi ktorzy sobie stoją w tle i rozmawiają ze soba i mają identyczne twarze,myslalem ze w nowej generacji bedzie troche lepiej pod tym wzgledem:-) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 matko boska masturbuję się od rana już nie daję rady. boże aby tylko multi był a'la kz2. (pipi)A MAĆ JAKIE TO PIĘKNE Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Shadow Fall to będzie test dla Sony jak ten nawał socjalnych bajerów będzie działał na ps4. Czy czasem nie będzie co chwilę wywalać z serwerów, a co dwa dni "konserwacji sieci psn". Do GG wrócił główny projektant multi z Killzone2 więc jest bardzo duża nadzieja, że ten tryb w SF będzie dopracowany. Do tego nagrywanie filmików, dzielenie się, podglądanie rozgrywki itp - po prostu orgazm dla ludzi, którzy będą się bawić w ligi lub klanówki jak to wszystko będzie fajnie działało. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Do tego nagrywanie filmików, dzielenie się, to juz potwierdzone? Czy w czasie konfy było coś o datach - kiedy premiera PS4 a zarazem nowego KZ? Edytowane 22 lutego 2013 przez waldusthecyc Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 zobacz konfę to się dowiesz wszystkiego o opcjach spolecznosciowych jakie ma oferowac teraz kazda gra na ps4. PS4 na razie bez dokładnej premiery - podali, że okolice końca tego roku, a KZ będzie tytułem startowym Cytuj
Kaz_SONY_ENTERTEJMENT 1 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Premiera ps4 pewnie na święta.Killzone nie wiadomo,ale raczej pewnie z konsola dostaniesz pierwszy tytuł.Jak kupisz droższa wersję. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Do tego nagrywanie filmików, dzielenie się, to juz potwierdzone? Czy w czasie konfy było coś o datach - kiedy premiera PS4 a zarazem nowego KZ? W każdej grze będzie nagrywanie, jest to jedna z funkcji konsoli, nie pojedynczych pozycji. Edytowane 22 lutego 2013 przez Hela Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 ale czy premiera na calym swiecie czy na swieta w USA. Ponoc europa ma dostac pozniej Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Killzone oficjalnie jako tytuł startowy i oficjalnie działać będzie w 1080p w 30fps - GG na twitterze pisało po konferencji Cytuj
dydel 16 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Mnie już ciekawi jak rozwiązali kwestie fabularne po niezbyt udanej trójce, m.in: - Porażka Vekty - Zielone "coś" wokół helganu - Co się stało z córką Visariego ? Mam nadzieję że wyjaśnią m.in jak doszło do częściowego odzyskania przez UCN i ISA Vekty Co do grafiki ... prezentuje się za(pipi)iście, do tego ten horyzont, detale... a jeżeli multi będzie wolne od lagów i będzie miało listę serwerów, to już mnie mają Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Bardziej zastanawiające jest czemu Killzone na Vitę wygląda jak KZ2/3, a nie jak nowe Killzone, które wyznacza zupełnie nowy kierunek serii będąc praktycznie rebootem. Edytowane 22 lutego 2013 przez Hela Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) ile lat miał Rico w K3? akcja SF ma się dziać 30 lat po tamtych wydarzeniach więc jeszcze mogą wymyśleć, że teraz Rico jest jakąś szychą w ISA. Zresztą obojętnie co wymyślą byle tylko już nie biegał koło nas Bardziej zastanawiające jest czemu Killzone na Vitę wygląda jak KZ2/3, a nie jak nowe Killzone, które wyznacza zupełnie nowy kierunek serii będą praktycznie rebootem. Killzone Mercenary - akcja ramowo umiejscowiona pomiędzy killzone1/killzone2, miejsce akcji Helgast Killzone Shadow Fall - akcja ramowo 30 lat po killzone3, miejsce akcji Vecta (choć może będzie też się dziać gdzie indziej) Do tego K:M chodzi na zmodyfikowanym silniku K3, a SF na zupełnie nowym Edytowane 22 lutego 2013 przez Ficuś Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 ile lat miał Rico w K3? akcja SF ma się dziać 30 lat po tamtych wydarzeniach więc jeszcze mogą wymyśleć, że teraz Rico jest jakąś szychą w ISA. Zresztą obojętnie co wymyślą byle tylko już nie biegał koło nas Bardziej zastanawiające jest czemu Killzone na Vitę wygląda jak KZ2/3, a nie jak nowe Killzone, które wyznacza zupełnie nowy kierunek serii będą praktycznie rebootem. Killzone Mercenary - akcja ramowo umiejscowiona pomiędzy killzone1/killzone2, miejsce akcji Helgast Killzone Shadow Fall - akcja ramowo 30 lat po killzone3, miejsce akcji Vecta (choć może będzie też się dziać gdzie indziej) Do tego K:M chodzi na zmodyfikowanym silniku K3, a SF na zupełnie nowym Tak, rozumiem kiedy się dzieją obie gry. Tylko nie rozumiem czemu nie chcą w Killzone na Vicie oddać swojej nowej wizji dla serii. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Może dlatego że chcieli wypełnić lukę między KZ2 a KZ3 ? Jak dla mnie zamiast robić grę o najemnikach, to mogli wrócić do Luger i Hakhi. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Mnie już ciekawi jak rozwiązali kwestie fabularne po niezbyt udanej trójce, m.in: - Porażka Vekty - Zielone "coś" wokół helganu - Co się stało z córką Visariego ? Mam nadzieję że wyjaśnią m.in jak doszło do częściowego odzyskania przez UCN i ISA Vekty Co do grafiki ... prezentuje się za(pipi)iście, do tego ten horyzont, detale... a jeżeli multi będzie wolne od lagów i będzie miało listę serwerów, to już mnie mają Przeciez te zielone cos to wybuch głowicy po zabawach sev'a. Byla ona załadowana radioaktywnym irydium i z wybuchu zginela wiekszosc ludzi na helghanie. Mnie bardziej ciekawi kogo dwaj zolnierze witali po napisach. Bylo widac ze znalezli kapsule ratunkową z kims. Czyzby Stahl przezyl ? Ciekawe czy to sie wyjasni Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 raczej na pewno... radioaktywność po wybuchu sprawiła, że helgan nie nadawał się do zamieszkania. Pewnie ISA podpisała jakieś zawieszenie broni z Helgastami i w ramach pomocy humanitarnej resztki ocalałych ewakuowali na Vectę gdzie otworzono dla nich oddzielne getto co sugeruje gameplay z 20 lutego i jego końcówka - widać wielki mur oddzielający helgańską część miasta Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Ile lat po KZ3 będzie się działo Shadow Falls? A tak w ogóle to mógłby ktoś założyć subforum PS4? aha, dobra, już widzę, że 30. Czyli na powrót Seva i reszty świty nie ma co liczyć. Edytowane 22 lutego 2013 przez Nemesis US Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi