MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Helgaści widzę mają własną strefę na Vekcie. Fabuła pewnie będzie prosta jak but. Helganom nie będzie pasować to odizolowanie i będą chcieli przejąć kontrolę nad całą planetą rozpoczynając wojnę domową. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 1080p potwierdzone uau, mmmm pysznie to jest zbudowane, dobrze że dali coś nowego do gameplayu żeby nie było za nudno jeśli ich launch gierka jest takim bangerem to co będzie potem? Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 Niech wrzucą coś z multi, bo na to najbardziej liczę. Pamiętacie zaj.ebis.tośc tego trybu w KZ2 i masę polskich pokoi? Chcę powtórki, zwłaszcza, że za multi stoi ten sam koleś. 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 liczę na powrót multi z kz2! Jak będzie matchmaking odpuszczam sobie ten tytuł Cytuj
Karas 433 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Wygląda to naprawdę dobrze. Edytowane 12 czerwca 2013 przez Karas Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) 20min z demem....jezu jak mi się ten design nie podoba, spluwy, laserki, jakieś gadżety - normalnie kolorowy klon halo :confused: sądząc po zainteresowaniu tym tematem raczej nikt się cudu po tym tytule nie spodziewa. Już bardziej czekam na Mercenary niż Shadow Fall A jak dla mnie zmiany są na plus. Inna planeta, 30 lat później, nowa generacja to mogli sobie zaszaleć i pewnym stopniu zrestartować grę. A największą zmianą (też oczywiście na plus) są znacznie większe tereny i swoboda niż w K2 i 3. Teraz już nie będzie można zarzucić dla Killzone, że wygląda świetnie tylko dlatego, że to korytarzowy szuterek To latające ustrojstwo też jest fajne: daje tarczę, odwraca uwagę przeciwników, ogłusza ich i pomaga w poruszaniu się po mapie. Ciekawe czy na koniec zginie w jakiejś chwytającej za serce scenie... Edytowane 12 czerwca 2013 przez SzczurekPB 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Świetny design i super oprawa. GG idą do przodu i to w dobrym kierunku Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Helgaści widzę mają własną strefę na Vekcie. Fabuła pewnie będzie prosta jak but. Helganom nie będzie pasować to odizolowanie i będą chcieli przejąć kontrolę nad całą planetą rozpoczynając wojnę domową. Ma to pewnie związek z tym, że w KZ3 Vekta skapitulowała i zajęli ją Helganie Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Graficznie ogień i imo najładniejszy fps na konsolach NG. Cytuj
Adan 7 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Design designem, ale nie podobają mi się te bajery typu slo-mo czy widzenie przez ściany. Mam nadzieję, że będzie to można wyłączyć w pizdu, ewentualnie nie używać. Edytowane 12 czerwca 2013 przez Adan Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Niedawno skończyłem pierwsze uncharted , które wyszło w 2007 roku i graficznie było obłędnie ale przy U3 wygląda żenująco słabo.Pomyśleć że na start generacji grafika robi na mnie wrażenie jak przesiadka z xboxa na xbox 360.Co do samego killzone zawsze podobało mi się że w porównaniu do reszty FPS na rynku czuć bardzo fajnie ciężar żołnierza .Jeżeli jeszcze dopracują zniszczalność otoczenia to biorę na start KZ z ps4(może nawet jakiś fajny bundle będzie). Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Są też fragmenty z KZ na Vity i muszę przyznać, że ta część bardziej mi się podoba. Brudna, szara, ciężka, prawdziwe KZ, mam nadzieję, że w SF też znajdziemy takie levele, bo obecnie to takie Halo. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Okej, widzę że to nie będzie jednak tak do końca Call of Duty, urozmaicili trochę gameplay, dali jakiegoś robota z paroma funkcjami, bardziej otwarte tereny - całkiem nieźle. Okładka: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Graficznie wyglada swietnie, ale design caly czas mi sie gryzie. Nie do tego KZ przyzwyczail mnie na PS3. Fajnie, ze sa duzo bardziej otwarte tereny, ze gameplay jest urozmaicony, natomiast kolorystyka do mnie dalej nie przemawia. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Nie, ten etap w lesie co jest wyżej na filmikach. W preview faktycznie porównują grę do Crysisa - czyli struktura misji, ale z otwartymi terenami, możesz działać po cichu albo na rambo, jak tam chcesz. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Nowe obrazki w tym te co wrzucił dydel tyle że wyższej rozdzielczości : Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) To chyba najlepiej zapowiadający się ex na starcie konsoli. Obecnie nie wiem, czy na starcie nie wybrałbym właśnie Killzona zamiast Battlefielda 4. Killzone nigdy nie powalal za specjalnie multiplayerem, ale gralo się w miare przyjemnie. Przeszkadzalo zbyt duże skupienie na grafice, przez co można było dostać odruchow wymiotnych przy szybkim obracaniu kamery. Scenariusz tez był sredni, ale graficznie to najwyzsza liiga poprzedniej generacji. Jeżeli na PS4 dadza 60 klatek i ciut lepsze multi to zapowiada się murowany hit. Edytowane 13 czerwca 2013 przez Square Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 . Jeżeli na PS4 dadza 60 klatek i ciut lepsze multi to zapowiada się murowany hit. 30 fps. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) To chyba najlepiej zapowiadający się ex na starcie konsoli. Obecnie nie wiem, czy na starcie nie wybrałbym właśnie Killzona zamiast Battlefielda 4. Killzone nigdy nie powalal za specjalnie multiplayerem, ale gralo się w miare przyjemnie. Przeszkadzalo zbyt duże skupienie na grafice, przez co można było dostać odruchow wymiotnych przy szybkim obracaniu kamery. Scenariusz tez był sredni, ale graficznie to najwyzsza liiga poprzedniej generacji. Jeżeli na PS4 dadza 60 klatek i ciut lepsze multi to zapowiada się murowany hit. Killzone nie powalał multiplayerem grałeś w Killzone2 turnieje,ligi itd? Edytowane 13 czerwca 2013 przez tomci23 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) nope - w turniejach już dawno nie biore udziału. Ale rozumiem, ze wzięcie udziału w turnieju całkowicie zmieniloby moje zdanie ? Mogę się mylic, ale gameplay wtedy się chyba za specjalnie nie zmienia, cnie...? Edytowane 13 czerwca 2013 przez easye Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Grałeś w multi Kz2 po premierze ? Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem czy to już było gdzieś, ale na tvgry wspomnieli, że mają być misje opcjonalne przy tych otwartych terenach No i że gra jest trudna!Póki co ten KZ zapowiada się rewelacyjnie. Mnie osobiście desing podoba się bardziej niż ten stary... pewnie jestem jednym z nielicznych Edytowane 14 czerwca 2013 przez Dahaka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi