Opublikowano 13 listopada 201311 l wdzie, że ps4 nie zaczyna zbyt dobrze z grami. Obawiam się, ze niestety z XO bedzie podobnie, patrzac na gry typu DR3 czy KI
Opublikowano 13 listopada 201311 l Ale naprawdę, jakim to już trzeba być psycholem by omijać niższe noty i podawać tylko wyłącznie te najwyższe.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Czuję że multiplayer będzie bardziej błyszczał od singla. Brzydszy, ale bardziej rajcowny, jak w BF4.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Po obejrzeniu recki na IGN mogę stwierdzić, że czekam jeszcze bardziej na ten tytuł. Wszystko wygląda pięknie!!!! Ci co mówią, że brak innowacyjności i hejtują ich sprawa, to jest fps i ciężku by nagle wymyślili coś czego wcześniej nie było. Czekam tylko na konkretną reckę multi i liczę, że będzie takie jak w KZ2, które do tej pory uważam za najlepsze:) Mam nadzieję, że wiele osób kupi to na starcie i będzie z kim grać
Opublikowano 14 listopada 201311 l to jest fps i ciężku by nagle wymyślili coś czego wcześniej nie było. Bulletstorm, Bioshock, The Darkness, Mirror's Edge, Prey, Portal 2...
Opublikowano 15 listopada 201311 l Jestem ciekaw jak naprawdę graficznie prezentuje się Killzone w ruchu.Ogólnie oglądając streamy wydaje się jakby postać była bardzo "lekka" nie wygląda to tak jak w Killzone 2 .
Opublikowano 15 listopada 201311 l to jest fps i ciężku by nagle wymyślili coś czego wcześniej nie było. Bulletstorm, Bioshock, The Darkness, Mirror's Edge, Prey, Portal 2... I jak sprzedały się te gry? Po to zmiany w grafice i użycie sprawdzonych patentów by zdobyć większą liczbę odbiorców niż 1,5m.
Opublikowano 16 listopada 201311 l to jest fps i ciężku by nagle wymyślili coś czego wcześniej nie było.Bulletstorm, Bioshock, The Darkness, Mirror's Edge, Prey, Portal 2... I jak sprzedały się te gry? Po to zmiany w grafice i użycie sprawdzonych patentów by zdobyć większą liczbę odbiorców niż 1,5m. No tak najlepiej żeby wszystko było codem i sprzedawało sie w 10mln
Opublikowano 16 listopada 201311 l to jest fps i ciężku by nagle wymyślili coś czego wcześniej nie było. Bulletstorm, Bioshock, The Darkness, Mirror's Edge, Prey, Portal 2... Co robi ME wśród wymienionych tytułów od kiedy to FPS ?
Opublikowano 18 listopada 201311 l Po twitchu zabaralem sie tak na powaznie za tego single player i trzeba przyznac, ze dosyc krotki jest, ale miodny. Absolutnie nie rozumiem niskich ocen dla gry. Gdybyśmy mieli do czynienia z tytułem który wychodzi w środku albo pod koniec cyklu konsol to rozumiem doczepianie się do paru rzeczy, ale mamy do czynienia z nową generacją. Pewne niedociągnięcia moim zdaniem należy puścić bokiem. Nie jest to z pewnością tytuł idealny i w środku cyklu pewnie zasłużyłby na niskie oceny, ale kurde na start konsol... Jak skończę to wystawię końcową ocenę, ale jeżeli poziom będzie utrzymany to 8+ albo 9-. Zdarzało mi się, że po przejściu gry miałem o niej niższe mniemanie, więc tej oceny nie trzymajcie się kurczowo.
Opublikowano 18 listopada 201311 l Panowie czy wiadomo już coś o polskiej wersji językowej? Chodzi mi o osoby, które dubbingują? W 3 byli to Englert i Lubaszenko, ciekawe kto teraz.
Opublikowano 18 listopada 201311 l Randomowy snapshot zrobiony share i uploadowany na fb. I to nie jest zadnie fantastycznie wygladajaca miejscowka ktora powoduje opad szczeny. NEXT-GEN!
Opublikowano 19 listopada 201311 l To jest nagrywane przez share z ps4 ? Czemu tylko 360p ? Edit, Jednak jest 720p Edytowane 19 listopada 201311 l przez Moldar
Opublikowano 19 listopada 201311 l Tak to jest share z PS4, uploadowane na FB, zgrane z FB i wrzucone na YT
Opublikowano 19 listopada 201311 l Da sie, mozna wykorzystac headset ktory jest dolaczany do PS4, ale testowalem to i niestety nie wypada to za dobrze. Wydaje mi sie ze potrzebny bedzie lepszy headset i duzo zabawy z ustawianiem glosnosci gry i mikrofonu, jako, ze nie znalazlem opcji ktora by sciszala lekko gre w chwili gdy mowie. Generalnie opcja istnieje, ale trzeba w nia zainwestowac duzo czasu by uzyskac jakies fajne rezultaty.