Skocz do zawartości

Killzone Shadow Fall

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ograłem jakiś czas temu Shadow Fall. Singiel całkiem niezły, ale multi to jakaś katastrofa. Miałem tak potężne lagi że nie dało się grać. Grę odsprzedałem. Myślę czy jednak nie wrócić do SF, bo grało mi się naprawdę fajnie. Jak u was to wygląda?

Opublikowano (edytowane)

Myslę, że ze względu na mizerną ilość tytułów syptartowych i bundle premierowe z KZ:SF w okolicach premiery więcej osób w to grało, a było okey. Może coś z netem nie teges?

Edytowane przez balon
Opublikowano

Ja na premierę grałem i platynę wbiłem nie zaznając najmniejszego laga. Wydaje mi się, że brat ma jeszcze Killzone, dzisiaj się z nim będę widział to pożyczę i zobaczę jak działa :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Zagrałem trzy mecze i da się grać, choć idealnie nie jest. Zdarzają się zwieszki i raz zdarzył się teleportujący się inny gracz. Strzelałem w niego i niby nic w niego nie wpadało, ale padł z półtorej sekundy po skończeniu seryjki w klatę xd

Ogólnie fajnie się strzela w tej gierce, no a ten dźwięk przy wpadaniu killi robi tak bardzo dobrze :fsg:

Za to ludzie grający tam to debile, że ojoj. Na iglicy deathmatch grałem i jak nas na respie zamknęli, to zacząłem z dwoma typami naokoło latać żeby postrzelać przeciwnikom w plecy, a reszta twardo najkrótszą drogą byle rzucić granat i wystawić się typom na ostrzał i tak w kółko xd

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Multi zatem nadal zlagowane. Dużo było grających, bo czasami można trafić na serwery gdzie jest tylko parę osób? Odnośnie strzelania to feeling jest calkiem przyjemny, pukawki są fajne a przeładowania, szczególnie snajperki, dają radę. Chyba wrócę do gry jeżeli będzie już za grosze chodzić :D

Opublikowano

Grałem regularnie przez ponad rok od premiery i pod koniec lagi były ogromne. Właściwie nie dało się grać. Bardzo szkoda bo multi jest świetnie, wrócę może jak wyladuje w plusie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy Season Pass, który obecnie jest przeceniony na 29zł, zawiera w sobie obydwa dodatki, które dają trofea (Insurgent i Intercept)?

Bo z opisu na PSS wygląda, jakby tam było tylko jedno, to z co-op'em, co byłoby niezłą lipą.

Ktoś wie? Kto ma? Bo zależy mi na info "z pierwszej ręki".

Opublikowano

Czy Season Pass, który obecnie jest przeceniony na 29zł, zawiera w sobie obydwa dodatki, które dają trofea (Insurgent i Intercept)?

Bo z opisu na PSS wygląda, jakby tam było tylko jedno, to z co-op'em, co byłoby niezłą lipą.

Ktoś wie? Kto ma? Bo zależy mi na info "z pierwszej ręki".

Powinny być oba dodatki.

.

.

chyba że z przeceną obcięli też season pass'a :teehee:

Opublikowano

Kupiłem SP, no i obydwa (Intercept oraz Insurgent) pojawiły się jako Free, aczkolwiek pobrać mogłem tylko Intercept (o dziwo - 2 pliki o tej samej nazwie, podobne wielkością, ale nie takie same), a przy Insurgent nie było opcji pobierania - być może ściągnąłem to już przy okazji jakiegoś patcha, podobnie, jak The Old Hunters do Bloodborne, cholera wie, bo z tych menusów ciężko coś wywnioskować - koleś który projektował interface i wygląd menu powinien polecieć na zbity pysk, jeszcze nigdy nie widziałem niczego równie nieintuicyjnego i nieczytelnego w tym temacie.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...