Opublikowano 22 grudnia 20186 l Nie nastawiaj sie i tak, ja to ogrywalem lata temu i grafa robila robote, ogolnie killzone nie ma w zadnej czesci dobrego singla taka prawda
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Za darmo tego guwna bym nie tykal.Seria powinna zdechnac na wieki po tym crapie.A jak juz bedziesz w to jednak gral pamietaj zeby zmienic jezyk na angielski bo padniesz z zazenowania.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Tak inne wcześniejsze części Killzone przeszedłem, ale tego to już nie dałem rady, odpadłem chyba jakoś tak mniej więcej w połowie tej gry i już nigdy nie wróciłem. Takie to wszystko jakieś bezpłciowe to było. Klimat z tej gry całkowicie uleciał i żadnego feelingu ze strzelania nie było Edytowane 22 grudnia 20186 l przez Faka
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Dobra zaczynam żałować tych 30 zł xD Halo 5 też był o kiepskie na tle poprzednich części więc. Może dam radę.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Najlepszy ekskluzywny singiel fps na ps4 - tego sie trzymaj xddd Btw ja tez konczylem gierke w ostrych bolach
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Na obecną generację nie ma dobry ekskluzywnych FPSów, może nowe Halo coś w tym temacie pokaże :d Ogólnie gdyby nie Doom to z tym gatunkiem jeśli chodzi o singiel było by ciężko. Wolf jedynka nawet fajny ale irytują elementy skradanki. Muszę jeszcze dwójeczkę ograć.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Przecież w Wolfie nikt nie zmusza do skradania, ale jest zayebiscie przyjemne jak zatapiasz kosę w czasce nazisty A z strzelanek to TF 2 jest przyjemny w singlu, z dwa razy lepszy niż SF Edytowane 22 grudnia 20186 l przez _Be_
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Killzone? Zmusiłem się do ukończenia w myśl zasady "każdą kupiona gra w cyfrze, muszę ukończyć". Chociaż graficznie wciąż może się podobać - a to tytuł startowy. Z takich męczarni jeszcze muszę "zmęczyć" Mirror's Edge Catalyst, gdzie mimo nudy, dodatkowo save się usunął i trza się męczyć od nowa
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 3 minuty temu, grzybiarz napisał: Killzone? Zmusiłem się do ukończenia w myśl zasady "każdą kupiona gra w cyfrze, muszę ukończyć". Chociaż graficznie wciąż może się podobać - a to tytuł startowy. Z takich męczarni jeszcze muszę "zmęczyć" Mirror's Edge Catalyst, gdzie mimo nudy, dodatkowo save się usunął i trza się męczyć od nowa Pytanie po co? Nie lepiej usunąć z dysku i grać w cos co sprawia przyjemność?
Opublikowano 22 grudnia 20186 l oj tak Titanfalla 2 w singlu serdecznie polecam. Kawał dobrego strzelania,
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 27 minut temu, _Be_ napisał: Pytanie po co? Nie lepiej usunąć z dysku i grać w cos co sprawia przyjemność? zapłaciłem, to przejdę
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l Holendrzy poszukują pracowników. Nowe KZ w drodze? What Will You Do You will build a robust backend that can scale up to serve many concurrent users; You will work on systems like matchmaking, tournaments, clans and leaderboards; You will cooperate with game designers to achieve the vision for the game; You will work on systems to test and deploy a new server set without downtime; You will integrate the game servers with the PlayStation Network and other third party services; You will keep up to date with the Java world and introduce new technologies when they are relevant for Guerrilla; If you are comfortable with C++, you can help integrate the back end services in the game client;
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l Jak juz ma byc ten Killzone to niech robia calkowity reboot. A zreszta oni az tak sie powiekszyli ze moga pracowac na dwoma tytulami jednoczesnie?
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l 19 minut temu, Ma_niek napisał: Jak juz ma byc ten Killzone to niech robia calkowity reboot. A zreszta oni az tak sie powiekszyli ze moga pracowac na dwoma tytulami jednoczesnie? Ciągle przyjmują nowych pracowników. W tym roku przenoszą się do nowego budynku, stawianego od podstaw. Studio w 2019 ma liczyć 400 osób (przy Horizon pracowało 250).
Opublikowano 2 września 20195 l Witam jestem tu nowy-więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem.Zacząłem grać w killzone shadow fall .W trakcie ,któregoś z rodziałów chciałem zmienić poziom trudności na niższy. Ni cholery nie mogę tego znaleźć w opcjach. Ktoś może podpowiedzieć? Będę wdzięczny...:)
Opublikowano 2 września 20195 l Godzinę temu, Figuś napisał: Zobacz w menu głównym przed wczytaniem ostatniego zapisu gry. Sprawdzałem-nie wiedzę takiej opcji Kurcze aż mi się wierzyć nie chce,że się nie da...