SebaStianO85 2 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Ograłem jakiś czas temu Shadow Fall. Singiel całkiem niezły, ale multi to jakaś katastrofa. Miałem tak potężne lagi że nie dało się grać. Grę odsprzedałem. Myślę czy jednak nie wrócić do SF, bo grało mi się naprawdę fajnie. Jak u was to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Ja ogrywałem na premierę PS4 i multi co prawda odpaliłem na 30 min ale lagów wtedy nie było w ogóle a pokoje pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Podejrzewam że wielu ludzi gra w multi. Dałbym grze drugą szansę ale właśnie obawiam się tych potwornych lagów Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 (edytowane) Myslę, że ze względu na mizerną ilość tytułów syptartowych i bundle premierowe z KZ:SF w okolicach premiery więcej osób w to grało, a było okey. Może coś z netem nie teges? Edytowane 19 lutego 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Z netem wszystko ok. Nie mam problemu w innych grach np. BF4, CoD czy WoT. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 To olej tego Killzona;) Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 (edytowane) Na razie tylko to mi pozostaje może z czasem coś poprawią to wtedy wrócę do gry Edytowane 19 lutego 2016 przez SebaStianO85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Ja na premierę grałem i platynę wbiłem nie zaznając najmniejszego laga. Wydaje mi się, że brat ma jeszcze Killzone, dzisiaj się z nim będę widział to pożyczę i zobaczę jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Jak pograsz to napisz czy problem lagów nadal występuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 669 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Może trafiałeś na gry gdzie hostował jakiś koleś z Portugalii czy innej Brazylii? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 Możliwe gdyby to były sporadyczne przypadki,ale było tak kilka razy pod rząd i to co wieczór, gdy odpalałem grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Zagrałem trzy mecze i da się grać, choć idealnie nie jest. Zdarzają się zwieszki i raz zdarzył się teleportujący się inny gracz. Strzelałem w niego i niby nic w niego nie wpadało, ale padł z półtorej sekundy po skończeniu seryjki w klatę xd Ogólnie fajnie się strzela w tej gierce, no a ten dźwięk przy wpadaniu killi robi tak bardzo dobrze Za to ludzie grający tam to debile, że ojoj. Na iglicy deathmatch grałem i jak nas na respie zamknęli, to zacząłem z dwoma typami naokoło latać żeby postrzelać przeciwnikom w plecy, a reszta twardo najkrótszą drogą byle rzucić granat i wystawić się typom na ostrzał i tak w kółko xd Edytowane 22 lutego 2016 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Multi zatem nadal zlagowane. Dużo było grających, bo czasami można trafić na serwery gdzie jest tylko parę osób? Odnośnie strzelania to feeling jest calkiem przyjemny, pukawki są fajne a przeładowania, szczególnie snajperki, dają radę. Chyba wrócę do gry jeżeli będzie już za grosze chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Grałem regularnie przez ponad rok od premiery i pod koniec lagi były ogromne. Właściwie nie dało się grać. Bardzo szkoda bo multi jest świetnie, wrócę może jak wyladuje w plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 Czy Season Pass, który obecnie jest przeceniony na 29zł, zawiera w sobie obydwa dodatki, które dają trofea (Insurgent i Intercept)? Bo z opisu na PSS wygląda, jakby tam było tylko jedno, to z co-op'em, co byłoby niezłą lipą. Ktoś wie? Kto ma? Bo zależy mi na info "z pierwszej ręki". Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Czy Season Pass, który obecnie jest przeceniony na 29zł, zawiera w sobie obydwa dodatki, które dają trofea (Insurgent i Intercept)? Bo z opisu na PSS wygląda, jakby tam było tylko jedno, to z co-op'em, co byłoby niezłą lipą. Ktoś wie? Kto ma? Bo zależy mi na info "z pierwszej ręki". Powinny być oba dodatki. . . chyba że z przeceną obcięli też season pass'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Kupiłem SP, no i obydwa (Intercept oraz Insurgent) pojawiły się jako Free, aczkolwiek pobrać mogłem tylko Intercept (o dziwo - 2 pliki o tej samej nazwie, podobne wielkością, ale nie takie same), a przy Insurgent nie było opcji pobierania - być może ściągnąłem to już przy okazji jakiegoś patcha, podobnie, jak The Old Hunters do Bloodborne, cholera wie, bo z tych menusów ciężko coś wywnioskować - koleś który projektował interface i wygląd menu powinien polecieć na zbity pysk, jeszcze nigdy nie widziałem niczego równie nieintuicyjnego i nieczytelnego w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 ktoś jeszcze gra? Mogliby dać gierę w plusie to byłaby druga młodość. Chętnie postrzelałbym do noobków. Sony słyszysz to? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Grałem jakiś czas temu, ale niestety lagi odebrały mi całkowicie przyjemność z grania. Szkoda bo gra w multi jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kts 2 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 ....wlasnie dlaczego ten K4 tak laguje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 669 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Bo pewnie gre hostowal jakis patuas albo inny braziliano. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Cisnę ostatnio z kumplem co wieczór. Szału nie ma, mało ludzi głównie same kocury zostały z Brazylii ale jest sporo rodaków. Ogólnie idzie pograć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Mogli by dać w plusie, to by multi odżyło trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Drodzy posiadacze PlayStation 4. Wersja z polskiej dystrybucji posiada również język angielski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi