adana4 2 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Witam, słyszałem że gra jest co najmniej średnia, jednak czy warto na nią wydać te około 80zł za nówkę? Mało gram ostatnio w strzelanki typowe, online wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Więc olej nówkę i kupuj używkę za 50zł. Ja sam parę miesięcy temu kupiłem za 60zł, ale ciągle leży na półce :) Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 Więc olej nówkę i kupuj używkę za 50zł. Ja sam parę miesięcy temu kupiłem za 60zł, ale ciągle leży na półce :) Nie dajemy zarobić producentowi :P Co do grania po sieci w Killzone spędziłem bardzo dużo czasu i był to bardzo miły czas do momentu, gdy gra po roku zaczęła tak strasznie lagować, iż dałem sobie z tym spokój, jeszcze niedawno sprawdzałem czy coś się zmieniło, ale chyba jest jeszcze gorzej. Jednakże jeśli mamy chęć pograć w singlu to jak najbardziej polecam, może nie ma jakiegoś wielkiego szału, fabuła nie jest nadzwyczajna, ale gra sama w sobie ma urok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 (edytowane) Do GG dołączyły dwie osoby odpowiedzialne za multiplayer Rainbow Six: Siege oraz niejaki Simon Larouche, game director tej gry. Nowe Killzone, ze świetnym trybem multi, jako tytuł startowy na PS5? https://www.gameinformer.com/rumor/2018/10/07/guerrilla-games-recruiting-rainbow-six-siege-devs-for-secret-project Edytowane 8 października 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Bardzo chętnie, seria miała wyjątkowo długi odpoczynek. Co do samego multi to jest zdecydowanie najlepszy FPS na konsolach Sony, szczególnie podobał mi się ciężki ruch samych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 no raczej w SF tego ciezkiego ruchu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Nie ograłem jeszcze SF i z racji tego że multi jest trupem, raczej nie będę miał okazji zweryfikować tego o czym pieszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Pograłby w takiego killzone battleroyala Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Po genialnej dwójce kolejne części mnie zawiodły. Shadow Fall nie zdołałem ukończyć. Jestem umiarkowanie nastawiony do newsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 w singlu udal sie tylko spinoff na psp (ktory i tak nie jest fps), w multi udaly sie k2 i mercenary po 3 i SF widac wyraznie, ze oni sami nie maja pojecia w jaka strone ma isc ta seria, probowali roznych zmian wg mnie na slepo bardzo by musieli sie postarac by mnie na nowo przekonac i zaciekawic Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 (edytowane) SF był robiony na szybko, tak aby zdążyć na premierę PS4. Teraz jak widać biorą ludzi z najwyższej półki, studio przyjęło 150 nowych pracowników, więc może starczy czasu. Oczywiście jeżeli mowa o KZ, bo równie dobrze mogą się zabrać za nowe IP, lub robią multi do Horizon 2 Edytowane 8 października 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Nie ograłem jeszcze SF i z racji tego że multi jest trupem, raczej nie będę miał okazji zweryfikować tego o czym pieszesz. No jeżeli multi jest trupem to nawet nie próbuj w to grać, obok ordera chyba najgorsza gra w jaką grałem na tej generacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Do wyrwania za 30zł, zaryzykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 (edytowane) jak ma byc nowa Strefa Smierci to tylko i wylacznie w klimatach z drugiej czesci...nie zadne kolorowe lokacje tylko ma byc brud, syf i ogolnie chooyowo. w 2019 wypada 10lecie kz2...moze remasterek wszystkich czesci?? swego czasu byly takowe plotki Edytowane 8 października 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 669 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 W dwójce to sterowanie było aż zbyt ciężkie, wręcz zlagowane. W trójce dla mnie było idealnie, jeno mapy mogły być większe, coś jak w dwójce. Multi w Shadow Fall teoretycznie powinien być idealny, bo mamy duże mapy, feeling jak z trójki, ale jednak coś nie zgrało. Może nie tego chcieli fani. Może chcieli zlagowanego sterowania i małych map? Multi jeszcze żyje bo widzę, że kumpel regularnie gra. Też mam zamiar popykać tylko czekam jeszcze z aktywacją plusa. Dla nowej części mógłbym sprzedać ps4 i łoić na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Killzone Niech oni juz tego crapa nie wskrzeszaja.Na mysl o shadow fall jeszcze mam drgawki.Chyba ze jedziemy z calkowitym restartem serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 669 Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Wszystkim marzy się brudny Killzone i Helghast jako główny bohater bez naiwnej historii o uciemiężonej rasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 8 października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 października 2018 Zatrudnienie gosci od Siege do KZ to najlepszy news jaki moze byc Oby poszli w tym kierunku, jesli chca kontynuuowac serie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 (edytowane) Warto kupić tą gierkę? Grałem tylko w część na PSP i Killzone 2. Dwójeczka mi się mega podobała, jak ta tamte czasy cudne animacje, grafika i była frajda ze strzelania. Widzę ,że można wyrwać za 30 zł ;d a robię właśnie u jednego sprzedawcy większe zakupy i nie wiem czy nie dorzucić. Interesuje mnie tylko kampania, mutli mam gdzieś. A w sumie dorzuciłem do koszyka to tylko cena flaszki. Edytowane 21 grudnia 2018 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Takie 7/10 max w singlu, czesc bez własnej tozsamosci, zlepek pomyslow, technicznie do dzis robi wrazenie mimo, ze tytuł startowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 nie warto nawet za darmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 A ja powiem, że warto spróbować. Zaskakująco przyjemny tytuł, idealny do piwka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Może multi odpaliłeś? nawet ta kampania sklejona na taśme w vitowym killzonie zjada shadow faila Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Możliwe że to był efekt 4,5 procenta w EB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: Takie 7/10 max w singlu, czesc bez własnej tozsamosci, zlepek pomyslow, technicznie do dzis robi wrazenie mimo, ze tytuł startowy Czyli nie tak źle. I tak wśród FPSów do singla jest posucha więc takie 7/10 też się ogra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi