Daffy 10 529 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Nie nastawiaj sie i tak, ja to ogrywalem lata temu i grafa robila robote, ogolnie killzone nie ma w zadnej czesci dobrego singla taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Za darmo tego guwna bym nie tykal.Seria powinna zdechnac na wieki po tym crapie.A jak juz bedziesz w to jednak gral pamietaj zeby zmienic jezyk na angielski bo padniesz z zazenowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 (edytowane) Tak inne wcześniejsze części Killzone przeszedłem, ale tego to już nie dałem rady, odpadłem chyba jakoś tak mniej więcej w połowie tej gry i już nigdy nie wróciłem. Takie to wszystko jakieś bezpłciowe to było. Klimat z tej gry całkowicie uleciał i żadnego feelingu ze strzelania nie było Edytowane 22 grudnia 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Dobra zaczynam żałować tych 30 zł xD Halo 5 też był o kiepskie na tle poprzednich części więc. Może dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Najlepszy ekskluzywny singiel fps na ps4 - tego sie trzymaj xddd Btw ja tez konczylem gierke w ostrych bolach Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Na obecną generację nie ma dobry ekskluzywnych FPSów, może nowe Halo coś w tym temacie pokaże :d Ogólnie gdyby nie Doom to z tym gatunkiem jeśli chodzi o singiel było by ciężko. Wolf jedynka nawet fajny ale irytują elementy skradanki. Muszę jeszcze dwójeczkę ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Jak wolf tylko nawet fajny to shadow fall nie odpalaj xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 (edytowane) Przecież w Wolfie nikt nie zmusza do skradania, ale jest zayebiscie przyjemne jak zatapiasz kosę w czasce nazisty A z strzelanek to TF 2 jest przyjemny w singlu, z dwa razy lepszy niż SF Edytowane 22 grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Killzone? Zmusiłem się do ukończenia w myśl zasady "każdą kupiona gra w cyfrze, muszę ukończyć". Chociaż graficznie wciąż może się podobać - a to tytuł startowy. Z takich męczarni jeszcze muszę "zmęczyć" Mirror's Edge Catalyst, gdzie mimo nudy, dodatkowo save się usunął i trza się męczyć od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 3 minuty temu, grzybiarz napisał: Killzone? Zmusiłem się do ukończenia w myśl zasady "każdą kupiona gra w cyfrze, muszę ukończyć". Chociaż graficznie wciąż może się podobać - a to tytuł startowy. Z takich męczarni jeszcze muszę "zmęczyć" Mirror's Edge Catalyst, gdzie mimo nudy, dodatkowo save się usunął i trza się męczyć od nowa Pytanie po co? Nie lepiej usunąć z dysku i grać w cos co sprawia przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 oj tak Titanfalla 2 w singlu serdecznie polecam. Kawał dobrego strzelania, Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 27 minut temu, _Be_ napisał: Pytanie po co? Nie lepiej usunąć z dysku i grać w cos co sprawia przyjemność? zapłaciłem, to przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 Holendrzy poszukują pracowników. Nowe KZ w drodze? What Will You Do You will build a robust backend that can scale up to serve many concurrent users; You will work on systems like matchmaking, tournaments, clans and leaderboards; You will cooperate with game designers to achieve the vision for the game; You will work on systems to test and deploy a new server set without downtime; You will integrate the game servers with the PlayStation Network and other third party services; You will keep up to date with the Java world and introduce new technologies when they are relevant for Guerrilla; If you are comfortable with C++, you can help integrate the back end services in the game client; 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 oby...tylko mroczny klimat poprosze a nie kolorowe cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 Ale bym sobie ponapierdalał w battleroyala na Helghanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 Jak juz ma byc ten Killzone to niech robia calkowity reboot. A zreszta oni az tak sie powiekszyli ze moga pracowac na dwoma tytulami jednoczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2019 19 minut temu, Ma_niek napisał: Jak juz ma byc ten Killzone to niech robia calkowity reboot. A zreszta oni az tak sie powiekszyli ze moga pracowac na dwoma tytulami jednoczesnie? Ciągle przyjmują nowych pracowników. W tym roku przenoszą się do nowego budynku, stawianego od podstaw. Studio w 2019 ma liczyć 400 osób (przy Horizon pracowało 250). Cytuj Odnośnik do komentarza
wilu500 0 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Witam jestem tu nowy-więc proszę o wyrozumiałość. Mam problem.Zacząłem grać w killzone shadow fall .W trakcie ,któregoś z rodziałów chciałem zmienić poziom trudności na niższy. Ni cholery nie mogę tego znaleźć w opcjach. Ktoś może podpowiedzieć? Będę wdzięczny...:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Zobacz w menu głównym przed wczytaniem ostatniego zapisu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Google twierdzi ze sie nie da podczas kampani Cytuj Odnośnik do komentarza
wilu500 0 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Godzinę temu, Figuś napisał: Zobacz w menu głównym przed wczytaniem ostatniego zapisu gry. Sprawdzałem-nie wiedzę takiej opcji Kurcze aż mi się wierzyć nie chce,że się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Na ps5 lotto w 60 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Co z tego jak mało serwerów zostało Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Powinni to dodać do Kolekcji PS+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Ew. przebudować moduł multi i puścić za free z mikropłatnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi