Yakubu 3 047 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Ale bym sobie pograł w baytleroyalka na Helghanie i posłuchał tego słodziutkiego dźwięku wpadającego hedzika Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Niech robia remaster/remake trojki i biore ps5 na celownik. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Chciałeś napisać dwójki oczywiście, prawda? Radec Academy Blood Gracht Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Niech bedzie i kz2. Jakikolwiek multi KZ ktory ma rece i nogi chetnie przygarne. Byle nie battle royale, ewentualnie taki na podobe tego Codowego, ze masz gulag albo moga Cie wykupic jak nie uciekniesz. Klimat by zrobil swoje i killzonowa otoczka, gralo by sie. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 8 listopada 2020 Opublikowano 8 listopada 2020 Ja cały czas mam cicha nadzieję że te zatrudnienia w GG typów od multi mają jakiś związek z uniwersum Killzone. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Początek ta gierka ma kiepski, słabo się strzela chociaż widzę ,że był to fajny pokaz możliwości PS4. Jednak ta niska rozdzielczość miejscami bije strasznie po oczach. Niestety nie zamierzam w to dalej grać, mam w zaległościach o wiele lepsze gierki. Jednak sam początek fabuły to jakiś żart xD to studio musi zatrudnić lepszych ludzi od dialogów i scenarzystów. Horizon Zero Dawn miało fajny pomysł na świat, świetne od strony technicznej czy rozgrywki tak dialogi czy sama fabuła również taka sobie. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 Chwilowo nie mam w co grać do czasu premiery Dying Light 2, a więc postanowiłem nabyć coś w miarę krótkiego na przeczekanie. Wybór padł na Killzone Shadow Fall. Lubię przecież uniwersum Helghan, więc czemu by nie nadrobić w końcu tej części. I boleśnie się odbiłem już po dwóch chapterach. Gra jest rzeczywiście bezpłciowa, strzelanie jakoś nie daje frajdy jak w poprzednikach, a klimat serii totalnie wyparował i próżno go tu szukać. Gra już wywalona z dysku. Graficznie nadal się trzyma i w tym 2013 roku musiało robić wrażenie. Ale nic poza tym. Nie ma co podchodzić chyba do gier 6/10. Moje wymagania do gier po ukończeniu lat 30 po ograniu wielu hitów mocno wzrosły. Tak jak kiedyś bym spokojnie ukończył średniaka, tak teraz wynudza mnie totalnie, jeśli gameplay leży. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 Trzeba się spieszyć z trofeami. Cytuj
Pupcio 18 646 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 Nie grałem jakoś długo w to multi ale było przyjemne. Jedyna dobrze zrobiona rzecz w tej grze Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 Było chujowe pozdrawiam. Im szybciej zamkną tym większa szansa, że nowa część wypuszcza. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 Sony ma teraz w głowie robienie gier usług a nie jakieś multi do dawno zapomnianej przez górali marki. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 To tytuł startowy wiec i tak długo działa ten online. Ja to im nie wybaczę zamknięcia serwerów Buzz na ps3!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi