Mejm 15 283 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kiedyś wyskoczył, żeby go patronitem wspierać, bo nie chce mu się już pracować, a marzy, żeby nagrywać dla nas filmiki. Nie wiem jak wy, ale ja nie wspieram mocno I mu sie udalo. 4700zl za siedzenie w domu i mowienie do kamery. A wy co? Praca w korpo, ksiniecie w mpk i tysincpincset na reke? Kuaza czesto w swoich filmikach wymienia nrgeek i widac, ze trzymaja sie blisko bo jezdza razem na imprezy growe i nawet sie odwiedzaja prywatnie. Tego drugiego jeszcze moge zdzierzyc. Ale sprawdzilem teraz jak to z tym patronitem bylo bo nrgeek tez przeszedl "na zawodostwo" i utrzymuje sie z datkow. I wychodzi na to, ze kuaz go musial mocno zmobilizowac xD Filmik kuaza z podziekowaniami za zbiorke - nagrany 16.06.2016 Filmik nrgeek z info, ze zaklada patronite - 30.06.2016 xD A tutej wisienka na torcie. Przy podobnej liczbie wspierajacych 276 vs 246, kuaz wyciaga 4700zl vs 3000zl xD Ale widac w Lodzi to i tak starcza. https://patronite.pl/quaz https://patronite.pl/nrgeek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Quaz najwieksze gó.wno. Zamiast pokazywac gre to nonstop najazdy na ten jego brzydki ryjec. <paw> Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ten nrgeek później zaczął więc mniej zebrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ja bym rzucił nawet 5 zł/m-c gdybym nigdy już nie musiał oglądać tej obleśnej bródki w proponowanych i wynikach wyszukiwania, bo raz po raz gdzieś wyskoczy i odbiera apetyt na parę godzin ;/// Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 JA go lubie, nie wiem o co wam chodzi, nigdy nie przykuwałem uwagi na jego lico, tylko na treść. Tak samo z tym Amerykańskim grubasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Przecież ten nrgeek jeszcze gorszy daj spokój mejm xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 kazdy jeden growy youtuber to imo klaln, ta branza jeszcze u nas nie dojrzala do powaznych kanalow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Arhn robi materiały na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 nrgeek xD kur.wa typowi nie chce się poświęcić 10 minut na research w googlach na temat rzeczy, o których gada już nie mówię o wymowie bo jak raz yebnął w temacie o grach star wars to większość komentarzy dotyczyła tylko tego tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 a no mialem wlasnie dopisac o nim ale mi sie nie chcialo, ze arhn ma mega wiedze o branzy gier i robi dobre materialy, ale jednak sporo osob go nie lubi, co nie zmienia faktu, ze jego materialy sa na wysokim poziomie techniczym i merytorycznym Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 https://youtu.be/vM5Bljlm2W4?t=36s xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 a no mialem wlasnie dopisac o nim ale mi sie nie chcialo, ze arhn ma mega wiedze o branzy gier i robi dobre materialy, ale jednak sporo osob go nie lubi, co nie zmienia faktu, ze jego materialy sa na wysokim poziomie techniczym i merytorycznymw porównaniu do polskich jutuberów to rzeczywiście się wyróżnia, ale też zdarza mu się gadać bzdety na temat na który nie ma pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Prawie 5k miesiecznie xd zaraz beda studia robic o profilu recenzerskim bo kazdy bedzie przeciez chcial zostac bogatym youtuberem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 https://youtu.be/vM5Bljlm2W4?t=36s xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o boże tiririri tirirara Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 a no mialem wlasnie dopisac o nim ale mi sie nie chcialo, ze arhn ma mega wiedze o branzy gier i robi dobre materialy, ale jednak sporo osob go nie lubi, co nie zmienia faktu, ze jego materialy sa na wysokim poziomie techniczym i merytorycznymw porównaniu do polskich jutuberów to rzeczywiście się wyróżnia, ale też zdarza mu się gadać bzdety na temat na który nie ma pojęcia Niektorym do zaimponowania wystarczy typ, ktory czyta z kartki i ma dobry montaz. nrgeek xD kur.wa typowi nie chce się poświęcić 10 minut na research w googlach na temat rzeczy, o których gada już nie mówię o wymowie bo jak raz yebnął w temacie o grach star wars to większość komentarzy dotyczyła tylko tego tekstu No to jest wszystko prawda. Jego "snajper ELAJT", powtorzone w zapowiedzi czy tam recenzji chyba z 30 razy mocno wwiercilo mi sie w banie. Az sie zaczalem pozniej zstanawiac jak to sie wlasciwie wymawia. Ostatnio np. pojawil sie pejPOL (paypal) a wczesniej jeszcze wiecej kwiatkow. Ale nie wymagam w sumie od typa queen's english, jednak w niektorych przypadkach az boli. Niemniej, jest to jedyny jutuber growy jakiego jestem w stanie sluchac. Arhon odpada po 15min, ten jego ton glosu dla mnie jest nie do wytrzymania i ilez mozna sluchac o historii gamecuba i innych. Quazy i reszta pl growego jutberstwa pozerstwa odpada bo za bardzo staraja sie kopiowac zachodnie standardy. Przez co albo robia to nieudolnie i wychodzi smiesznie, albo nawet jak wychodzi to jest to kalka i razi sztucznoscia. A co do nrgeeka nie mam wlasciwie zadnych wymagan bo tez niczego sie nie spodziewam. Traktuje go jak ziomala, ktorego sptykasz na ulicy i sobie pier.dolicie o gierkach i robicie bledy bo nie przygotowujecie sie do takiej rozmowy przez tydzien. I tak samo nagrywa on, siada i bez ciec i montazu gada z glowy. Ciezko sie wtedy nie pomylic albo przeoczyc/wypaczyc jakiegos faktu. Ale przynajmniej nie wieje sztampa i plastikiem. I o ile materialy typu "10 rzeczy ktore..." powstaja zapewne z powodu przejscia na "zawodostwo", tak ja najbardziej cenie sobie te, ktore dotykaja lat 90. Opowiadania o gieldzie, piratach, zdobywaniu gier, szajbie na pierwsze gry 3d, recenzje big boxow itd. I uwierzecie mi giby tego forum, koles praktycznie bledow nie popelnia. Wiem bo jestem stary i bylem tam i przezylem to samo co on. Uwazam, ze w zalewie tego calego polskojutubowego go.wna typ serio sie czyms wyroznia a przynajmniej stara sie nie plynac tym samym nurtem co inni. Ale rozumiem co moze do niego zniechecac i tez jest to zrozumiale. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tez lubie Nrgeja, glownie za opowiesci o oldschoolowych gierkach i klimacie lat 90. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Chciałbym poznać kogoś, kto płaci ludziom takim jak quaz. Co nimi kieruje w życiu, co im tak bardzo zryło psychikę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Quaz? szanuje mocno, wspieram mocno i kocham mocno, moj ulubiony polski jutjuber (jak to brzmi xdd) stawiany na rowni z archonem no elo kruku jedyny jutjuber w ktorego rzucam chetnie hajsem Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Rayos, a kiedy wróci twój show? Skończyłeś tę pierwszą Zeldę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) skończyłem dawno temu ale poza YT, nie dla mnie bawienie sie w let's playe. Raz na jakiś czas wracam do pomysłu nakręcenia jakiegoś normalnego materiału, ale co siadam nad tym to sobie myślę "ee, po hui to robić, i tak forumek będzie kręcił bekę, że niewyraźnie mówię, że gajos fajos, że chvjowo zrobione" to po co się starać Ostatnio był przełom i nakręciłem scenkę krótką scenkę, ale chyba zostanę przy 100% pisemnej formie wyrażania swojej opinii na temat rzeczy okołogrowych. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jesli chodzi o Archona to troszke mnie irytuje ze jest tyle tematow na zrobienie materialow a on wybiera jakies funstationy i inne pierdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ostatnio Archon nakręcił fajny odcinek o kaseciakach na commodore, stricte historyczny temat, głos fakt ma wkurzający ale idzie się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nie lubię arhn.eu, jego głos jest dla mnie nie do zaakceptowania na dłuższą metę, ale nawet szanuję serię "w pigułce", szczególnie o GTA i Gothicu, da się obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Raz na jakiś czas wracam do pomysłu nakręcenia jakiegoś normalnego materiału, ale co siadam nad tym to sobie myślę "ee, po hui to robić, i tak forumek będzie kręcił bekę, że niewyraźnie mówię, że gajos fajos, że chvjowo zrobione" to po co się starać Ostatnio był przełom i nakręciłem scenkę krótką scenkę, ale chyba zostanę przy 100% pisemnej formie wyrażania swojej opinii na temat rzeczy okołogrowych. No właśnie, to jest smutne, bo Cię to blokuje. A pamiętasz archona jak zaczynał na skizo? Zrobił jakiś test karabinu na ps move, przepaskę założył na czoło, że niby rambo, a tak naprawdę zakrył pryszcze (które i tak mu wystawały), głos miał jak Czesio z Władcy Much (w sumie dziś albo się przyzwyczaiłem, albo trochę zmienił), włosy półdługie - wyglądał jak bezdomny. Nagrywał i po angielsku i po polsku. Ale jednak nagrywa do dziś i jego filmy wyglądają profesjonalnie, a przed każdym materiałem na pewno zagłębia się w sporą ilość materiałów źródłowych. Jesteś jeszcze młody, to nagrywaj, choćby i na PPE wrzucisz, to chociaż komenty poczytasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi