Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

Opublikowano

Jak mówimy rzeczy które sprawiają wrażenie bycia mądrymi to rosną nam mentalne penisy i czujemy się lepiej.

@Figaro 

To jest pretensjonalność? Eh. :( Nie umiem o takich rzeczach mówić inaczej, jaram się tego rodzaju ideami, a to co napisałem w poprzednim poście to przekstałcenie tego co przeczytałem w książkach kilku jajogłowych.

Edytowane przez mate5

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 100,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

pretensjonalność > komunikacja memiczna

przynajmniej porozmawiać można

Opublikowano

Jeszcze jak.

Tak w ogóle to tydzień temu wzięło mnie na odświeżenie sobie Review Territory, które oglądałem gdzieś w 2008/2009 późnymi wieczorami bo nie miałem normalnego internetu. :sapek: 

No i obejrzałem przez ten czas kilkanaście odcinków, chyba wszystkie jakie są dostępne na youtube. Jak to się świetnie ogląda nawet dzisiaj, jakie tam teksty lecą i jakie granice były przekraczane, że wcale się nie dziwię iż programu już nie ma. Obecnie to wątpię aby coś takiego ujrzało światło dzienne nawet po 22.

A jeszcze przed chwilą znalazłem ten kanał:

https://www.youtube.com/channel/UCeQq1DTBh-HMGZZMr8bZkGw/videos

No to będzie oglądane reszty. :obama: 

Opublikowano

Rewelacja, tylko szkoda że teledysków nie ma. Shenmue z tym podkładem mam do dzisiaj wryte w banię

Opublikowano

albo była jeszcze jakaś "mroczna" platformówka na ps2 z podkładem chylińskiej xd

ajj wspomnienia

Opublikowano

Pamiętam mroczną platformówkę z PSX, która do tej pory budzi u mnie niepokój - Heart of Darkness. 

Opublikowano

albo była jeszcze jakaś "mroczna" platformówka na ps2 z podkładem chylińskiej xd

ajj wspomnienia

Evil Twin
Opublikowano
  • Autor

To jedna z najważniejszych roli języka IMO, tworzymy znaki wyrazowe z finezyjnymi zakresami znaczeniowymi (jak te przed nawiasem) i dzięki temu utwierdzamy się w fałszywym przekonaniu, że jako ludzie mamy jakąś naturalną, uniwersalną czy przedwieczną wartość. Kreowanie takich wyrażeń to nic innego niż próżność (jeśli bylibyśmy samokrytyczni) albo rezultat rozpaczy wynikający z niemożliwości znalezenia prawdziwie uniwersalnej podstawy epistemologicznej. Jakiekolwiek takie działanie nie jest, przynosi ogromną przyjemność i dlatego leci plusik dla Cukiereczka.

Cieszę się, że wróciłeś :usmiech:

Opublikowano

Mate, niezły po(pipi) szczerze mówiąc, ale dobra morda z niego :usmiech:

Opublikowano

ajj wspomnienia

Evil Twin

:DDDDDD

Opublikowano

Evil_Twin_-_Cyprien%27s_Chronicles_Cover

okładka całkiem jurna

Opublikowano

nie macie wrażenia że tvgry trochę się skończyły ciekawe tematy i teraz na siłę spamują filmikami typu top 5 bossów najtrudniejszych / najłatwiejszych / najtrudniejszych z którymi nie musieliśmy walczyć / najtrudniejszych z którymi musieliśmy walczyć / najdziwniejsi bossowie / jak stworzyć dobrego bossa / top 5 bossów z zieloną skórą?

no czuję zmęczenie materiału w tym kanale, za dużo bezsensownych tematów i zagadnień jest poruszanych

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Najlepsze materialy z ekipy tvgry ma Kacper i Arasz.

Opublikowano

TVGry - czyli zróbmy milion materiałów o wiedźminie, nigdy nie szanowałem 

Opublikowano

Archon, archon i tylko archon. Reszta warsztatem nie ma podejścia. No może jeszcze strumienie z ruczaju, materiały takie bardziej na wyje,bce, ale kolesia dobrze się słucha.

Opublikowano

Ja te gry online niby subuję, ale co 2-3 dni włączę jutubca, a tam po 5-10 filmów nawalone. Za dużo robią materiałów. Wolałbym chyba jeden, dobry film na 3 dni, niż 30 filmów na tydzień.

Opublikowano

Archon spoko ale on wrzuca za duzo zbyt niszowych rzeczy. Jakies prototypy jakis staroci albo rzeczy ktore obecnie sa srednio ciekawe.

No ale system error czy serie w pigulce to jest nr 1 na polskim yt.

Opublikowano

CYFRONOMICON jest najlepszy.