Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

Opublikowano

Dunkeu z du.pom (chyba) u h3h3 na podcascie. Forumek lubi chyba jego filmy to moze ktos znajdzie cos dla siebie.

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 100,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

Kojarzy ktoś gościa podpisującego sie w sieci jako Sega Lord X ? Miał profile na większości portali społecznościowych FB, twitter, YouTube. Kilka dni temu skasował wszystko co miało cokolwiek z nim wspólnego. Ktoś coś wie ?

Opublikowano

Na fb zyje.

HCUgZmo.png

Opublikowano

Na fb zyje.

HCUgZmo.png

Uciekło mi gdzieś to info, dzięki za screen! Niech wraca do zdrowia poczciwy wariat. Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klocuch trolluje, ale lepiej mi się go słucha, niż pewnego, znanego jutubera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamietacie tego milego skosnookiego pana co tak ladnie i elokwentnie wylozyl problemy CDP R? Nagral podsumowanie go.wnoburzy po poscie EA na redditcie zwiazanym z odblokowywaniem kluczowych bohaterow. I pod koniec juz nie jest taki mily. Ale co najwazniejsze, ma racje.

Opublikowano

Nie wiem czy bylo ale polecam recki tego pana

Opublikowano

Ja czasem wracam pamiecia do tego co lata temu robil z recenzjami Acorn. Gdyby typ to pociagnal a nie bawil sie w swoje hobby rezyserskie to dzisiaj bylby potega.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

On chyba chory był z tego co pamietam dlatego przestał nagrywać.

Opublikowano

Byl, ale wrocil do zdrowia. Nagral jeszcze kilka filmikow i dal do zrozumienia w ostatnim, ze zostawia gierki zeby skupic sie na (domyslam sie) rezyserowaniu. Co sie dzialo z nim potem i teraz, nie mam pojecia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jakie slowko teraz bedzie promowane wsrod konsolorzy? Postmodernizm byl ostatnio.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawy materiał o chyba najbardziej niedocenionej grze tej generacji 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skubany jak się rozgadał tym razem. :obama:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawy materiał dla wszystkich którzy nie rozumieją SoT z całkiem odważną tezą nt. współczesnej branży gierek wideo.