Opublikowano 12 października 20177 l Dunkeu z du.pom (chyba) u h3h3 na podcascie. Forumek lubi chyba jego filmy to moze ktos znajdzie cos dla siebie.
Opublikowano 12 października 20177 l Kojarzy ktoś gościa podpisującego sie w sieci jako Sega Lord X ? Miał profile na większości portali społecznościowych FB, twitter, YouTube. Kilka dni temu skasował wszystko co miało cokolwiek z nim wspólnego. Ktoś coś wie ?
Opublikowano 12 października 20177 l dunkey wygląda kompletnie inaczej jak sobie wyobrażałem xD inteligentny jajcarz a wygląda jak typowy nerd
Opublikowano 12 października 20177 l Na fb zyje. Uciekło mi gdzieś to info, dzięki za screen! Niech wraca do zdrowia poczciwy wariat. Pozdro
Opublikowano 31 października 20177 l Klocuch trolluje, ale lepiej mi się go słucha, niż pewnego, znanego jutubera.
Opublikowano 14 listopada 20177 l Pamietacie tego milego skosnookiego pana co tak ladnie i elokwentnie wylozyl problemy CDP R? Nagral podsumowanie go.wnoburzy po poscie EA na redditcie zwiazanym z odblokowywaniem kluczowych bohaterow. I pod koniec juz nie jest taki mily. Ale co najwazniejsze, ma racje.
Opublikowano 14 listopada 20177 l https://youtu.be/FKjG2966_Go?t=13m1s jezu jak zarechotałem xD pięknie jedzie tych jutuberów w niektórych filmikach
Opublikowano 15 listopada 20177 l Ja czasem wracam pamiecia do tego co lata temu robil z recenzjami Acorn. Gdyby typ to pociagnal a nie bawil sie w swoje hobby rezyserskie to dzisiaj bylby potega. Edytowane 15 listopada 20177 l przez Mejm
Opublikowano 15 listopada 20177 l Byl, ale wrocil do zdrowia. Nagral jeszcze kilka filmikow i dal do zrozumienia w ostatnim, ze zostawia gierki zeby skupic sie na (domyslam sie) rezyserowaniu. Co sie dzialo z nim potem i teraz, nie mam pojecia.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Autor super bunnyhop zrobił 50-minutową analizę MGS4 nie wyobrażam sobie lepszego prezentu na święta
Opublikowano 31 grudnia 20177 l To jakie slowko teraz bedzie promowane wsrod konsolorzy? Postmodernizm byl ostatnio.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l ciekawy materiał o chyba najbardziej niedocenionej grze tej generacji
Opublikowano 20 lutego 20187 l Autor Aż mi się zachciało znowu zbierać stare pudełka na PS2 i PS3, tylko dla niektórych zaje,bistych okładek.
Opublikowano 12 marca 20187 l Ciekawy materiał dla wszystkich którzy nie rozumieją SoT z całkiem odważną tezą nt. współczesnej branży gierek wideo.
Opublikowano 17 marca 20187 l Autor Mistrz wypuścił nowy materiał o bardzo ciekawej gierce. Już się zabieram za oglądanie.