Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 101 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

Mroowa to podstarzały zrzęda, pozbawiony radości als lubie oglądać jego filmiki.

Jego serie kilkudziesięciominutowych filmików omawiających serie Sonic to jedno z moich guility pleasure. Mimo że na niebieskiego jeża mam całkowicie wyj.ebane to po prostu odczuwam niezwykłą przyjemność gdy mroowa omawia crapowate odslony cierpiac przy tym niemal fizycznie

Edytowane przez ASX

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny dokument noclipa, tym razem o ocenianiu gier przez ESRB. 

Opublikowano
  W dniu 8.10.2019 o 07:04, Figaro napisał(a):

polski kanał growy, które NIE jest beznadziejny

Oh no, no, no, no. Nie lubię słuchać tego zgredzika, jedynie fajne miniaturki ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=CHTbqO50oi4

Obecnie mój ulubiony youtuber, za każdym razem jak oglądam ze śmiechu tarzam się po podłodze niczym zarzynana świnia. Człowiek-mem. Całkiem niezły gust i za każdym razem bardzo dobra argumentacja. Montaż filmików lvl: GOD. Polecam jego reckę Death Stranding. 

Edytowane przez Josh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przy numerze 1 fajne spoilery z najciekawszej walki w Sekiro.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ładnie podsumowane dzieło Kojimy. Co prawda są momenty pokazujące, że gościowi coś umknęło lub nie do końca uważał w czasie grania (trudno go winić xd), ale nie wpływa to na ogólny odbiór. Nie jest to jakiś mega charyzmatyczny jutuber, którego zacznę śledzić (ot taki trochę "zwykły" gracz, no i momentami trochę try harduje), ale zwrócił moją uwagę. Rzut oka na playlistę i wydaje się, że znajdzie się trochę ciekawego contentu. Zresztą sądząc po wyświetleniach, to możliwe, że ktoś go tu już wrzucał. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nadejszła wiekopomna chwiła: 

4H analizy pierwszego wiedźmina.

Kolejne w kolejce. 

W sam raz na kwarantanne :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wizyta w id Software, nostalgia.

Opublikowano

Loading, polecam wszystkim lubiacym klimaty retro lat 80 i 90.

Opublikowano

Ostatnio oglądam taśmowo Game Chasers. Fajnie się to ogląda, czasem śmieszne. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeden z najlepszych kanałów na yt + jeden z moich ulubionych developerów = :fsg:

• 2 tygodnie później...