Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

• Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 102,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

Iwata się w grobie przewraca jak widzi takiego ulunga :facepalmz: 

Opublikowano

prawdziwy gracz ma rozwinięte takie skille jak wady szyi lub pleców

Opublikowano

Ogolilbym tego frajera na zero.

A na poważnie, te ruszanie głową/włosami doprowadziły mnie do frustracji.

Opublikowano

Polecam recenzje gierek z psxa od Caddicarus.

Opublikowano

Zapowiadało się dobrze, a to tylko reklama MicroMachines:/

A reszcie polecam wersję mobilną, w którą gram codziennie, przez trzy miesiące, bo tak potrafi wciągnąć. Wszyscy lipnie oceniają wersję na Steam (ogólnie stacjonarną) - bo ta jednak różni się diametralnie.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

No wersja z dużych konsol i PC, różni sie od tej darmowej f2p p2w wersji mobilnej. Tutaj na mobilnej masz masę updejtow, a tam ludzie piszą ze maja 10lvl i dalej nic. Obczaj apke:)

Opublikowano

Znalazlem przez totalny przypadek 

Puki co 25min obejrzane i o ku.rwa, oglada sie to jak dreszczowiec xD Przy okazji drama z feministkami i Sarakzjan w tle. Blaber, czy tak wyglada walka tych biednych i uciemiezonych kobiet o swoje prawa i szacunek? xDDD

Opublikowano

cholera, godzina po angielsku to sporo, zapodaj mejm tło fabularne tego filmu to sie obczai

Opublikowano

Osoby dramatu:

- grubas

- anita sarkazjan

- autor filmiku podkladajacy glos pod obrazem z fajnie narysowanym psem w okularach ze zmienna mimika

Miejsce akcji:

- pokoj grubasa

- panel dyskusyjny na jakiejs amerykanskiej imprezie o gierkach

- plansza z fajnie narysowanym psem w okularach ze zmienna mimika

Fabula:

- grubas, najmilszy jutuber w internecie, nagrywa filmik, ktory zdobywa prawie 30k lapek w dol. Dziwi to autora filmiku, ktory komentuje fragmenty filimiku grubasa przytaczajac przy okazji fragmenty retrospekcji z panelu dyskusyjnego

Co zrobil grubas? Dlaczego nagral filmik? Skad tyle lapek w dol? Co tak zdziwilo psa w okularach? Dowiesz sie ogladajac jego filmik. Po 30min polecam.

Opublikowano

Puki co 25min obejrzane i o ku.rwa,

Poki oki? :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Kurde, a napisalem puki i mi nie poprawila przegladarka ;/ Zapamieta.

#nowastronaczyliprawda

Opublikowano

Mejm nie wiem, nie interesuje się tym. Ta Anita jest odklejona od rzeczywistości.

Opublikowano

Bardzo eufemistycznie to ujales.

Opublikowano

c0r ja wiem, że ty jesteś nastolatkiem, ale tutaj też są starzy ludzie, którzy niedowidzą :smutas:

Opublikowano

Jest tam napisane w komentarzu "umyj te zęby menelu" :usmiech: Dla mnie ten typ przebił słynne uzębienie quaza.

Opublikowano

No już wziąlem lupe i doczytałem wczesniej :smutas:

Opublikowano

Jest tam napisane w komentarzu "umyj te zęby menelu" :usmiech: Dla mnie ten typ przebił słynne uzębienie quaza.

O co kaman? Dzis pewnie nieaktualne bo sobie naprawil za kase z patronita.