Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Takie przegrywy nigdy sobie nic nie naprawią. Prędzej kupią za tą kasę figurki amiibo albo sweter z logo Contry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) chciałbym być takim przegrywem co za rzucanie średnio 1 filmiku na YT tygodniowo dostaje 4k PLNów od ludzi + wszelakie promki, kopie recenzenckie, konsole, wyjazdy do LA + hajsy za materiały sponsorowane. Przegryw? A może jednak wygryw? Edytowane 7 Lipca 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 chciałbym być takim przegrywem co za rzucanie średnio 1 filmiku na YT tygodniowo dostaje 4k PLNów od ludzi + wszelakie promki, kopie recenzenckie, konsole, wyjazdy do LA + hajsy za materiały sponsorowane. Przegryw? A może jednak wygryw? Wygryw, ale mordy sobie nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Tak jak Karolak wiedział z kim pić wóde przy stole i obudził się brzydkim bogaczem, beztalenciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Tu nie chodzi o mordę, a o zęby. Doprowadzić je do takiego stanu nie da się z dnia na dzień a ten jeszcze szczerzy je do kamerki jak gdyby nigdy nic xD. Za to grubas z mema o korzyściach z grania się wyrobił i wygląda jak człowiek, szanuję mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 transformacja równie spektakularna co przemiana Mendrka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nadal ulana ku.rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Znalazlem przez totalny przypadek Puki co 25min obejrzane i o ku.rwa, oglada sie to jak dreszczowiec xD Przy okazji drama z feministkami i Sarakzjan w tle. Blaber, czy tak wyglada walka tych biednych i uciemiezonych kobiet o swoje prawa i szacunek? xDDD Ogólnie temat jest interesujący i koleś raczej dobrze mówi, no niemniej manierę ma tragiczną, szczególnie na końcu. Filmik za długi też i już tego pier,dolenia się słuchać nie dało na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mowisz o boogym czy o psie? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Tu nie chodzi o mordę, a o zęby. Doprowadzić je do takiego stanu nie da się z dnia na dzień a ten jeszcze szczerzy je do kamerki jak gdyby nigdy nic xD. Za to grubas z mema o korzyściach z grania się wyrobił i wygląda jak człowiek, szanuję mocno. I zakola mu nagle zniknęły? Przeszczep z dupy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jak ktos teski za gametrailers i interesuje sie EasyAllies to wlasnie na zywo u bylego prowadzacego Invisble Walls gosci glos wszystkich recenzji na GT https://www.twitch.tv/siftdgames Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mowisz o boogym czy o psie? O psie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Mi sie koncowka akurat podobala, zwlaszcza od momentu odrzucenia propozycji wspolnej fotki i usprawiedliwiania tego przez boogeya. Nie przepadam ogolnie za jego jutubowa tworczoscia. Zawsze jest to slodkie, lukrowane pier.dololo pelnie politycznej poprawnosci, zeby tylko nikogo nie urazic. Nie do przelkniecia dla mnie. Ten filmik, ktory komentuje pies to juz szczyt szczytow. Wierze, ze koles ma problemy z akceptacja i boi sie kontaktow z ludzmi. Nie przeszkadza mi to, nawet wspolczuje. Ale po tym filmiku, nagral kolejny (zapewne widzac, ze wczesniejszy dostal najwieksza ilosc minusow w jego historii nagrywania), w ktorym tlumaczy sie co i jak i wyjasnia, ze zrobil to wszysto bo to jednak on jest na pierwszym miejscu a nie ktos tam. I juz nie mowi tego glosem przepraszajacej dziewczynki, ktora usprawiedliwia fakt, ze jej tato wpier.dolil bo nie posprzatala pokoju, tylko bardziej pewnym siebie. No coz, moze odespal trudy konwentu. Albo ma schizofrenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Nie no, boogiego nie usprawiedliwiam. Sam wielkim fanem nie jestem, a ogólnie treść filmiku który zapostowałeś jest dość dobra. Wkurza mnie tylko maniera gadania tego psa i zbyt mało treści w stosunku do długości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Czy was też swędzi mózg podczas oglądania tego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Nie wiem czy to siła sugestii po tym co napisał Figaro, ale serio jak słuchałem gościa to czułem jakby mnie coś drapało po mózgu. No ultra chu.jowa maniera z tym akcentowaniem ostatniego słowa, jakby mówił do dzieci w szkole :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Kto jeszcze robi dobre i dlugie analizy oprocz matthewmatosis oraz josepha andersona? Podczas grania w elita zarzucam sobie na tablecie czasem jakies filmiki i sprawdza sie to znakomicie podczas dlugich misji kurierskich no ale wyczerpalem juz material ktory mnie interesowal u ww panow. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Noah Caldwell-Gervais oraz Mark Brown. Edytowane 16 Lipca 2017 przez c0r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
next THE flex 17 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy w Polskiej TV jakiś dostawca ma w swojej ofercie kanał na, którym jest emitowany program traktujący o grach ? Widziałem swego czasu na jakimś kanale dla dzieci był dwudziestominutowy program o grach, ale głównie dla dzieci właśnie. Jak ktoś cos to niech da cynk Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Ja mam na vectrze kanał e-sport.tv czy cos w tym stylu, ale lecą tam tez normalne letspleje takie jak na jutubie, puszczają trailery, ale sporo jest tez lola i csa. Brakuje tylko jakiegoś programu z niusami, ale moze po prostu nigdy nie trafiłem bo az tak dużo to nie oglądałem. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Alex van Cube Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Noah Caldwell-Gervais oraz Mark Brown. Juz szanuje skurczybyka: Dzisiaj jeszcze poslucham Caldwella. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 TheGamingBritShow też bardzo lubię. Jest jeszcze ErrantSignal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Mam obu i wszystko odhaczone. GamingBrit juz nigdy w moich oczach nie bedzie taki sam po tym (1:07:26 jak ktos na fonie siedzi): https://youtu.be/3kD_QhYgIA4?t=1h7m25s xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jakby co to chetnie przygarne inne sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Pięknie zaoral tego śmiesznego remejka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi