łom 1 980 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 4 minuty temu, Suavek napisał: Aczkolwiek skrzywiłem się trochę, gdy powiedział, że FFVIII i FFX to jego ulubione odsłony... Trzeba kompletnie nie mieć gustu albo woleć oglądać filmiki FMV niż grać w grę żeby FFVIII stawiać gdziekolwiek w pobliżu dobrych odsłon cyklu. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Ósemka fajna przecież była - te wszystkie akademie, misje terenowe Seedów. Tylko system levelowania świata wraz z graczem (gdzie można było skończyć relatywnie dużo słabszym na wyższym lvl) był bez sensu. Troche jak w Oblivionie - gdzie levelowalo się z poradnikiem w ręku dla optymalizacji. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Jak by tylko level scaling był słaby to jeszcze pół biedy, w FF8 cały gameplay to jest ściek. Nielimitowane limit breaki, podpinanie magii po staty (przez co kompletnie się jej nie używało), draw system, najlepsze przedmioty zdobywane w karciance, przesadzone summony (których moc można było zwiększyć mashując ), kasa zdobywana za robienie testów. Wszystko tam jest zepsute, jak bym rozbił na oceny cząstkowe to grafika i muzyka 10/10, fabuła 8/10 (bo świat przedstawiony i design były fajne ale część postaci średnia), gameplay 2/10. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 O jaki fajny temat na forum. Ja od siebie polecam. https://youtu.be/WiSHG_y7MK8 Fajny kanał robiący retrospekcje starych i nowych gier. Nigdy nie grałem w Silent Hill i widziałem, że już nie zagram, więc obejrzałem materiał to dosłownie miałem ciarki na plecach podczas słuchania o dwóch pierwszych częściach. Gorąco polecam Cytuj
Szermac 2 740 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 19:45, Sedrak napisał: Nigdy nie grałem w Silent Hill i widziałem, że już nie zagram 2 Cytuj
Szermac 2 740 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 Fajny materiał o niewykorzystanych rzeczach w serii Devil May Cry 1 Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 5 lipca 2023 Opublikowano 5 lipca 2023 Szukając info o cenzurze South Park: The Stick of Truth na PS4 przypomniał mi się kanał poświęcony niemal w całości cenzurze, zmianom i podobnym modyfikacjom różnych wydań gier: https://www.youtube.com/@CensoredGaming/videos O wielu zmianach można nawet nie mieć pojęcia, jeśli się nie zagłębi w temat. Zarazem intrygujące, że takie modyfikacje cały czas mają miejsce, niekoniecznie konsekwentnie, ani logicznie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Ponownie wrocil Acorn. Zobaczymy czy do 3 razy sztuka. Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Dawno gościa nie oglądałem, ale YT mi przypomniał. I oczywiście poleciałem na GOG dokupić SimCity2000 Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Taki niby guru, a odleciał w stratosferę. Pierdoli że 2023 był słaby, zaczyna mnie irytować jak ten Kiszczak. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca (edytowane) W sumie nie będę robił offtopica w temacie wyjściowym, więc podrzucę tutaj (wstępnie chciałem odp @maciucha w temacie Konsolowa Tęcza). Nawiązując do tamtych postów - LGR to jest król growego jutuba, jak lew jest król dżungli. Nie wiem, ile lat go oglądam, ale pewnie z 15. I przy tej okazji mogę dać polecajkę laski z europy, która robi bardzo przyjemny content ENG. Na pierwszy strzał Burnout 3: I stary... pilot Logitech: Trochę w klimacie LGR, bo też gry i stare graty. Edytowane 26 marca przez ProstyHeker 1 Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Did You Know Gaming zawsze na propsie. Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Nie wiem czy widzieliście nowy materiał kogucika. Trochę mnie uderzyła nostalgia bo miałem ten telefon xD Granie w crasha 1 na lekcjach fizyki będę sobie miło wspominał na starość Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia I prawilny czas trwania 3 godziny temu, Pupcio napisał: Nie wiem czy widzieliście nowy materiał kogucika. A czemu kogucik? Bo głos piskliwy czasem? Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia Ale pamiętajcie: Kto poliże nutellę, temu stanie! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi