Pupcio 18 288 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Nie znałem brodacza z cd action ale już ląduje w topce wkurwiających mnie zagrywów z polskiego jutuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 35 minut temu, Ukukuki napisał: Nie ma Natalii, nawet nie klikam. Swoją drogą śledzę kanał Damiana od samego początku i mega propsuję zdroworosądkowe podejście do wielu spraw i gęsto kipiącą zajawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 872 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Też właśnie lubię pooglądać zajawkowicza chociaż zbieranie byle czego mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Chyba wspominał że poza ps2 to nie zbiera wszystkiego jak leci właśnie tylko w gry które serio ma chętke zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Te 2 minuty 45 sekund wstawki z przebierankami dyskwalifikuje typa w przedbiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia stękacz znów stęka, klasyczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Uderz w stol a bezgusciarz sie odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 125 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Nie no selektywny co do zakupów to on nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Gość pieprzy jakieś smuty o tym, że on to woli grać z płyty i bez patchy i w ogóle kiedyś to były czasy, a teraz nie ma czasów. Nudne i bezcelowe 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 848 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Obejrzyjcie ten materiał, a teraz poświęćcie 10 minut na obejrzenie materiału od CDA: Wnioski zostawiam wam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Ja w ramach mikrotransakcji plusikiem poprosilbym wnioski bez poswiecania 10min. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 848 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 42 minuty temu, Mejm napisał: Ja w ramach mikrotransakcji plusikiem poprosilbym wnioski bez poswiecania 10min. Kolekcjoner pierdoli, a poprzez montaż zmanipulował wypowiedź Janusza Rewińskiego z CDA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Nie wiem, czy babkę już wrzucałem, ale spoko wariatka. Ostatnio odżyła po długiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia W sumie wrzucę tu info, czemu nie . Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi W każdą sobotę o 18 publikuję "Fajterkowo", czyli pigułę newsów w tej tematyce: Publikuję też inne filmy - poradniki, gameplaye (każda środa o 18), wspominki i ciekawostki, a w przyszłości będzie też o sprzęcie do bijatyk. Gdybym miał wybrać 3 najciekawsze filmy, to byłyby to: Historia Adama Gajdy i jego świetnej walki z Qudansem w Łodzi: Film opublikowany w okolicy premiery Tekkena 8, który nie jest recenzją, ale zawiera opinie prosów (od 16:57): Wspominki z Soulcalibura II: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Pewnie znacie, ale ja odkryłem niedawno i obejrzałem chyba już z kilkadziesiąt godzin. Momentami myślałem, że zejdę ze śmiechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Bardzo dobry materiał na temat starych dokumentów Sega of America który były udostępnione rok temu. Daje kontekst, wzbogaca cytatami z wywiadów czy porównuje założenia Segi do właściwych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja https://www.youtube.com/@Majuular/videos Polecam tego chłopa, świetnie się go słucha i robi materiały o ciekawych gierkach, w które pewnie nigdy nie zagramy. Jest np filmik o wszystkich częściach King's Field (from software), a obecnie leci z serią o każdej częsci Ultimy. Analizuje całą grę + development i masę innych smaczków związanych z grą. Wspaniała lekcja historii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Nowy format, zajebiście się Panów słucha. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Fajny duet. UV bardzi ciekawe spojrzenie na gierki, dużo gra, nie boi się hejtowanych tytułów (Ubisoft etc.), ma swoje zdanie i to mi się podoba. Rysława bardzo lubię, ale coś ostatnio zniżka formy. Zaczyna dużo teoretyzować i widać że nie zawsze jest na bieżąco. Sam zresztą wspomniał, że dużo gier zaczyna i zostawia (pewnie przez brak czasu i ilość projektów). Za to dygresyjki z dawnych lat miodzio. Ale w porównaniu z takim Rockiem i Borysem czy innymi Kiszczakami to panowie naprawdę klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Ku.rwa fajny ten uv poki co. W koncu normalny ton glosu, zadnych przebieranek, merytorycznie, spokojnie, zero zebrania o lajkisubydzwoneczki. Jak powiedzial, ze recenzowal Niezniszczalnego w cda to zagladam do numeru a tam, ze recenzowal MacAbra. Po lekkim szoku zauwazylem jego 3 groszowke z odnosnikiem do ich strony www, Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca UV jedyny Sonowiec którego można posłuchać hehe A tak serio to duet topka. O niebo lepszy niż z Dapitem i bez porównania do totalnie bezjajecznego Rocka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Zaznaczylem wam timestampa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Polecam dla okemi zajawkowiczów, łysy opowiada dużo smaczków 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Obejrzałem, jak zwykle wspaniale przygotowany materiał. Czekamy na kolejne części historii naszej życiowej zajawki. Aż dziwne że na takim forum jak to, przez naście godzin film przeszedł bez echa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi