XM. 10 825 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Było już ze dwa razy w teczy, ale profil dobry - tez bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Rozbo ma jakiś taki... przyjemny głos. Oglądam drugi odcinek i nawet dobrze się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Przy poniedzialkowej kawie jak znalazl. Do tego co tydzien Gosc Niedzielny. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 To subujcie, niech wiedzą, że to ktoś ogląda. Takie filmiki jak ten powyżej, czy Gość Niedzielny, mają prawie zerową oglądalność. Nawet kiedyś Archon coś podobnego robił i też zrezygnował. Ja nie wiem, ale to społeczeństwo przechodzi gry na jutubie, ogląda przed premierą po kilka godzin gameplayu, a nie chce wiedzieć, co ciekawego wydarzyło się w growym świecie w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 To subujcie, niech wiedzą, że to ktoś ogląda. Takie filmiki jak ten powyżej, czy Gość Niedzielny, mają prawie zerową oglądalność. Nawet kiedyś Archon coś podobnego robił i też zrezygnował. Jeden odcinek zrobił, ludziom chyba się nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Każdemu kto lubi retro granie polecam Game Center CX. Program ma naprawdę fajną formułę bo udaje korporację gdzie głównym zadaniem szefa jest przechodzenie gier z NESa/Snesa i innych retro konsol. Kacho czyli szefem jest japoński komediant Shinya Arino. Oprócz grania z naprawdę zabawnym komentarzem jest dużo innych segmentów jak odwiedzanie arkejdów japońskich, śpiewanie piosenek z gier, wywiady z twórcami z branży (na przykład Iwata był w programie) itd. Ja praktycznie każdy odcinek widziałem po kilka razy. Tutaj możecie pozasysać sobie http://www.gamingcx.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 https://www.youtube.com/channel/UCOgYxEFQIVkmo4865ap0Zbw Na razie się nie zagłębiałem za bardzo, ale po pierwszych paru minutach uważam, że warto mieć gościa na oku, bo może serwować dobre treści w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/user/ArloStuff Komentarze/recenzje, głównie Nintendo. Nic odkrywczego, ale miło się słucha, ma podejście dosyć krytyczne i zamiast na ryj patrzymy się na pacynkę z Muppetów. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/channel/UC1JTQBa5QxZCpXrFSkMxmPw nowy kanał, koleżka wyprodukował wcześniej kilka godzin niezwykle profesjonalnego merytorycznie i świetnie zmontowanego materiału o Halo, ale bierze również na warsztat inne gry no i ten głęboki głos https://www.youtube.com/watch?v=bb-Igsmk9-I Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Pasowalby do lektora w trailerach Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Patrzcie gdzie Marka Browna znalazłem :D. Wcześniej robił filmiki na kanale PocketGamer. Taka ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Nie znałem typa wcześniej. Nie każdy może polubić jego manierę i ogólne samouwielbienie (które zapewne jest częścią postaci, w którą się wciela, ale wciąż), ale jego analizy są bardzo ciekawe. Chociażby to co wklejam powyżej, czyli dlaczego 2013-2014 (oraz parę gier wydanych niedawno (JC3, DE:MD)) wyglądały jak wyglądały - nasrane remasterów i gier HD bez większych, nowych ciekawych pomysłów pomimo wejścia nowej, "potężnej" generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Zaskoczenie, myslalem, ze Sterling znany co najmniej jak AJ jest w swiecie graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No bo w sumie jest, tyle afer juz z nim bylo ze jestem troche zaskoczony ze ktos o nim jeszcze nie slyszal. :) A Jimquisition bardzo lubie, ogladam regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie wiem czy ktos juz tego kolesia polecal ale to one man army w polskim youtube jesli idzie o gry. Najlepszy przykladem jego pracy jest ten material https://m.youtube.com/user/quaz9/search?query=dead%20rising gdzie poziomem realizacji przesciga glupoty ktore podawane byly jako recenzje gier w tv4. Nie dosc ze podaje wyklad to zawsze dorzuca cos do siebie np. wypunktowuje wszelkie wady/zalety gry podczas przesluchiwania i lampy skierowanej na jego osobe (recka L.A Noire). Do tego regularnosc (zamieszcza nowy material co tydzien) i niezle dobrane tematy w dziale publicystyka (np. O aniolach w japonskich grach, ktorzy odgrywaja kompletnie inna role niz nam europejczykom sie wydaje). Szkoda tylko ze ma tak mala ilosc subow, ale podejrzewam, ze on przegrywa marketingowo przegrywa z tvgry czy arnh.eu. Inaczej bylby Kolonko gier w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 skoro _M_ poleca to pewnie jakies go,wno, nie warto sprawdzac, elo Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 quaz to z definicji gó.wno, nawet jakby _M_ nie polecał Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 nie wiem, nawet nie klikalem w ten link do youtube, wazne ze mialem racje Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 arhn.eu też jest przecież rzetelne i dość profesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 quaz xddd weźmy się szanujmy ok? proszę moderację o usunięcie posta _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 quaz, o ja yebie;/ a to, że gościu gada sensowniej niż jakaś szpachla z tv4 to, która grała wżyciu tylko w angry birds to nie żaden wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ten ryj powinno się cenzurować a on go jeszcze w miniaturki wkłada :/ Jak to się nazywała ta wtyczka do blokowania kanałów żeby nie wyświetlały się w ogóle, nawet w polecanych filmach? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kiedyś wyskoczył, żeby go patronitem wspierać, bo nie chce mu się już pracować, a marzy, żeby nagrywać dla nas filmiki. Nie wiem jak wy, ale ja nie wspieram mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Inaczej bylby Kolonko gier w Polsce. Czyli klaun i totalny idiota? W sumie blisko quazowi do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 c0r, ta wtyczka sie zyebala jak wyglad yt sie zmienil :/ Musze poszukac czegos zastepczego. Albo poczekac az zaktualizuja wtyczke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi