Gość mate5 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Jak mówimy rzeczy które sprawiają wrażenie bycia mądrymi to rosną nam mentalne penisy i czujemy się lepiej. @Figaro To jest pretensjonalność? Eh. :( Nie umiem o takich rzeczach mówić inaczej, jaram się tego rodzaju ideami, a to co napisałem w poprzednim poście to przekstałcenie tego co przeczytałem w książkach kilku jajogłowych. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 pretensjonalność > komunikacja memiczna przynajmniej porozmawiać można Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 nie przeczę, fajnie się to czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jeszcze jak. Tak w ogóle to tydzień temu wzięło mnie na odświeżenie sobie Review Territory, które oglądałem gdzieś w 2008/2009 późnymi wieczorami bo nie miałem normalnego internetu. No i obejrzałem przez ten czas kilkanaście odcinków, chyba wszystkie jakie są dostępne na youtube. Jak to się świetnie ogląda nawet dzisiaj, jakie tam teksty lecą i jakie granice były przekraczane, że wcale się nie dziwię iż programu już nie ma. Obecnie to wątpię aby coś takiego ujrzało światło dzienne nawet po 22. A jeszcze przed chwilą znalazłem ten kanał: https://www.youtube.com/channel/UCeQq1DTBh-HMGZZMr8bZkGw/videos No to będzie oglądane reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 ;ooo dzięki ci za ten kanał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Rewelacja, tylko szkoda że teledysków nie ma. Shenmue z tym podkładem mam do dzisiaj wryte w banię Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 no właśnie szukam od zawsze wszystkich teledysków Hypera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 albo była jeszcze jakaś "mroczna" platformówka na ps2 z podkładem chylińskiej xd ajj wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Pamiętam mroczną platformówkę z PSX, która do tej pory budzi u mnie niepokój - Heart of Darkness. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 albo była jeszcze jakaś "mroczna" platformówka na ps2 z podkładem chylińskiej xd ajj wspomnienia Evil Twin Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 To jedna z najważniejszych roli języka IMO, tworzymy znaki wyrazowe z finezyjnymi zakresami znaczeniowymi (jak te przed nawiasem) i dzięki temu utwierdzamy się w fałszywym przekonaniu, że jako ludzie mamy jakąś naturalną, uniwersalną czy przedwieczną wartość. Kreowanie takich wyrażeń to nic innego niż próżność (jeśli bylibyśmy samokrytyczni) albo rezultat rozpaczy wynikający z niemożliwości znalezenia prawdziwie uniwersalnej podstawy epistemologicznej. Jakiekolwiek takie działanie nie jest, przynosi ogromną przyjemność i dlatego leci plusik dla Cukiereczka. Cieszę się, że wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Mate, niezły po(pipi) szczerze mówiąc, ale dobra morda z niego Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 albo była jeszcze jakaś "mroczna" platformówka na ps2 z podkładem chylińskiej xd ajj wspomnienia Evil Twin :DDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 tak ogólnie to zayebista gierka, leży dumnie na półce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 okładka całkiem jurna Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) nie macie wrażenia że tvgry trochę się skończyły ciekawe tematy i teraz na siłę spamują filmikami typu top 5 bossów najtrudniejszych / najłatwiejszych / najtrudniejszych z którymi nie musieliśmy walczyć / najtrudniejszych z którymi musieliśmy walczyć / najdziwniejsi bossowie / jak stworzyć dobrego bossa / top 5 bossów z zieloną skórą? no czuję zmęczenie materiału w tym kanale, za dużo bezsensownych tematów i zagadnień jest poruszanych Edytowane 8 Czerwca 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Już od jakiegoś czasu ich ranking w moich oczach spadł ze "no spoko, można obejrzeć" do quaz/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Od dawna cisną z nich beke, że klocuch wynajduje już ciekawsze tematy: A na fejsie wraz z gram.pl nie przestają wspominać Gothica, już się porzygać można. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Najlepsze materialy z ekipy tvgry ma Kacper i Arasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 TVGry - czyli zróbmy milion materiałów o wiedźminie, nigdy nie szanowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Archon, archon i tylko archon. Reszta warsztatem nie ma podejścia. No może jeszcze strumienie z ruczaju, materiały takie bardziej na wyje,bce, ale kolesia dobrze się słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ja te gry online niby subuję, ale co 2-3 dni włączę jutubca, a tam po 5-10 filmów nawalone. Za dużo robią materiałów. Wolałbym chyba jeden, dobry film na 3 dni, niż 30 filmów na tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Archon spoko ale on wrzuca za duzo zbyt niszowych rzeczy. Jakies prototypy jakis staroci albo rzeczy ktore obecnie sa srednio ciekawe. No ale system error czy serie w pigulce to jest nr 1 na polskim yt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 CYFRONOMICON jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi