Skocz do zawartości

Video shows o grach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem raka po tym jak zobaczyłem randomowo jak ten axel nie umial sie uwolnic z lap tych cieni w heart of darkness. Te napyerdalanie po wszystkich kneflach xD sam komentarz w trakcie nagrywania to również prochnica z gwarantowana padaczką.

Opublikowano

Knefle, szkopytry i ulance. Top 3 ostatnich forumowych "neologizmow" xD

koszpyry :potter:

Knefle - Momy go w prawie kożdyj hymdzie i kożdym mantlu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy 

photo.jpg

wrzuca swoje filmiki dla ludzi żyjących pod kamieniem? Każdy stara się jak najszybciej wrzucic relacje z E3, a

publikuje materialy po prawie tygodniu. A ulungi na patronite jeszcze go wspieraja xd

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

no to jest jego znak firmowy, recki tez wrzuca tak późno że już każdy zdążył zapomnieć o grze którą recenzuje

Edytowane przez c0r
  • Plusik 1
Opublikowano

qvsta a minusa to byś nie chciał za takie wstawianie tej mordy bez ostrzeżenia?

Opublikowano

quaz rzuca teraz pozno z E3, bo byl na miejscu w LA, ubi mu zasponsorowal przejazd i w trakcie wizyty rzucil tylko jeden film, ciezko mu sie montowalo na wyjezdzie :dunno: ale pieniazkami i tak rzucam w quaza, moj ulubiony polski jutjuber, zaraz przed archonem 

• Minusik 1
Opublikowano

Qustra specjalnie dał takie wielkie foty, aby obrzydzić nam niedzielny wieczór przy kompie. Już miałem dać mu minusa, ale w sumie nieraz umilił mi wieczorne posiedzenie przy brazzersach, więc się wstrzymałem.

Opublikowano

Ja pier.dolę.

Pomijając oprawę tego filmu stylizowaną na wiadomo kogo, to jak można być takim przyje.bem żeby nie umieć wypowiedzieć sprawnie chociaż paru zdań bez tych pier.dolonych cięć? Jak można się brać za tworzenie filmów mając takie upośledzenie mowy że trzeba ratować się cięciami co dwa, trzy słowa?

aż się zagotowałem :[ :[