Skocz do zawartości

Knack

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

design lokacji skomplikowaniem przypomina mi dooma i wolfensteina, rzadzila sekretna komnata, tunel w dół, i kwadratowe pomieszczenie z jedna tekstura pali naokoło, wyglada to niesmacznie.

Kamera  i lokacje podobne tez do god of wara.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pogralem dzis troche.....mieszane uczucia, gra sie calkiem fajnie ale to spokojnie mogloby wyjsc na ps3....ba zgroza podbieglem do sciany a tam pac w szczene zwykla pikseloza....no coz chyba trzeba jednak dac sobie na wstrzymanie i uswiadomic sobie ze pierwsze tytuly na nowe konsole raczej nex genowosci zadnej nam nie zaoferuja...

Opublikowano

pogralem dzis troche.....mieszane uczucia, gra sie calkiem fajnie ale to spokojnie mogloby wyjsc na ps3....ba zgroza podbieglem do sciany a tam pac w szczene zwykla pikseloza....no coz chyba trzeba jednak dac sobie na wstrzymanie i uswiadomic sobie ze pierwsze tytuly na nowe konsole raczej nex genowosci zadnej nam nie zaoferuja...

A gdzie grales?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wczoraj chwile zagralem na expo w Knacka i niestety tej gry napewno nie kupie, slabo i jeszcze raz slabo, szkoda bo lubie takie platformowe/bijatyki, dla bardzo mlodszych graczy pewnie sie nada, ale jak juz ktos troche pogral w zyciu to da gra nie da mu zadnej frajdy.No ale to tylko moja subiektywna ocena.

Opublikowano

Słabo sie to prezentuje, póki co mam takie samo zdanie jak Yeti ze max 50pln i wrzucić do pss,

Fajnie jakby komuś udało sie stworzyć platformówke na miarę Crasha

Opublikowano

Słabo sie to prezentuje, póki co mam takie samo zdanie jak Yeti ze max 50pln i wrzucić do pss,

Fajnie jakby komuś udało sie stworzyć platformówke na miarę Crasha

tez sie przylacze do tego zdania... co wiecej uwazam ze ta gra moze pomykac z palcem w zadku na ps3....ofkors to wrazenie po demie...zobaczymy po pelnej wersji..

Opublikowano (edytowane)

Nie macie wrażenia że to kopia God of War w innych realiach?

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Wczoraj otrzymałem maila z możliwością złożenia preordera na Knack. Cena? Jedyne 279 zł. Pełny polski dubbing.

Po raz pierwszy z nadejściem nowej generacji, zwyczajnie wymiękłem. Prawie 300 zł za grę, która nie jest ed.kol.? No cóż. Podoba mi się Knack, ale odpuszczam.