Opublikowano 12 listopada 201311 l Wczoraj otrzymałem maila z możliwością złożenia preordera na Knack. Cena? Jedyne 279 zł. Pełny polski dubbing. Po raz pierwszy z nadejściem nowej generacji, zwyczajnie wymiękłem. Prawie 300 zł za grę, która nie jest ed.kol.? No cóż. Podoba mi się Knack, ale odpuszczam. W sklepach znajdziesz po 249 zł, a nawet może któryś sklep wystawi taniej po premierze. 279 zł to SRP.
Opublikowano 12 listopada 201311 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=0AeqQ3VozXQ Gra zapowiada się cudownie.
Opublikowano 13 listopada 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=0AeqQ3VozXQ Gra zapowiada się cudownie. A mi nadal się to śrenio widzi i niestety nie tylko mi Gamespot 4/10 IGN 5.9/10 Eurogamer 4/10
Opublikowano 14 listopada 201311 l Ciekawe czy grali tez w co-opa? ;-) mysle ze to znacznie podciagnie ocene nawet ku 8/10
Opublikowano 14 listopada 201311 l Bo to taka gra która przyciąga dzieci przed TV a te graniem w Knack uniemożliwiają rodzicom zagranie w coś bardziej poważniejszego. Mi jakoś specjalnie nie podchodzi, ani nie prezentuje ciekawej historii i jakoś też game playem głowy nie urywa. Kiedyś kumple mieli szajbe na punkcie pierwszego Crasha, zbierali jabłka i robili gre na 120%, a ja się pytam, długo jeszcze? Lepiej odpal Tekkena 2 daj mi skopać ci .... Edytowane 14 listopada 201311 l przez ussr
Opublikowano 14 listopada 201311 l Bo to taka gra która przyciąga dzieci przed TV a te graniem w Knack uniemożliwiają rodzicom zagranie w coś bardziej poważniejszego. Mi jakoś specjalnie nie podchodzi, ani nie prezentuje ciekawej historii i jakoś też game playem głowy nie urywa. Kiedyś kumple mieli szajbe na punkcie pierwszego Crasha, zbierali jabłka i robili gre na 120%, a ja się pytam, długo jeszcze? Lepiej odpal Tekkena 2 daj mi skopać ci .... u mnie w domu własnie jest pełno dzieci -> przede wszystkim Ja i Kacperek, także sie nada no i szkoda, ze na start PS4 nie ma żadnego Tekkena, nawet ten Revolution by sie nadal
Opublikowano 25 listopada 201311 l Czym bliżej premiery coraz bardziej kusi mnie ta gra, głównym powodem jest brak innej gry do grania w coopie na kanapie ( Ghost odpada a lego nigdzie nie ma po za sklepami wysyłkowymi a te nie dadzą rady na piątek przysłać). Plus zachęca wysoki poziom trudności. Drugim czynnikiem jest moja dziewczyna bo uwierzcie nic tak nie wpływa na związek jak wspólne granie
Opublikowano 25 listopada 201311 l Autor Ponoć tak. Gra zbiera dosyć wysokie noty na forach, gdybym teraz kupował PS4, na pewno bym zakupił
Opublikowano 25 listopada 201311 l Ponoć tak. Gra zbiera dosyć wysokie noty na forach, gdybym teraz kupował PS4, na pewno bym zakupił Bedzie lada chwila w Plusie znajac zycie
Opublikowano 25 listopada 201311 l Ja wymienię go za Asisyna jak przejdę, którego czuję, że wyrwę w bundlu z KZ w piąteczek z rana.
Opublikowano 25 listopada 201311 l Wygląda mi na dosyć old-school'owo wymagającą. Widziałem momenty, w którym koleś grał, dostawał jeden strzał z jakiegoś czołgu i musiał powtarzać od początku kilka plansz do tyłu. Tak jak np. w starych platformówkach. Wpadniesz na grzybka z mario i powtarzasz cały poziom. W dzisiejszych grach ma się 4 serduszka i jak coś wielkiego nas zbije, to tracimy 1 serduszko i biegniemy dalej. Po stracie 4 serduszek tracimy życie i biegniemy dalej. Tu jest tak pośrodku. Zobaczymy. Zagrałbym, ale nie za 250zł. Może będzie można w jakiś sposób przycebulić, albo dadzą w PS+
Opublikowano 27 listopada 201311 l Ja zamówiłem grę na day one i mam zamiar przejść ją w coopie z bratankiem. Mam ochotę na coś kolorowego. Do tego dochodzi czysta ciekawość, jaki ten Knack jest na prawdę. W nowym PE podwójna recenzja, HIV dał baaaardzo niską oceną ("tą żenadę uciągnęłoby PS2")
Opublikowano 27 listopada 201311 l knack, graficznie porazka i do tego rwanie klatek, ta gra powinna być za maxymalnie 50 zl w psn,
Opublikowano 27 listopada 201311 l No to pojechali w pesiksie Knacka. Nawet chyba nie przyodzieje kapciuszków przy Knacku
Opublikowano 27 listopada 201311 l tez bym nie ufał hivowi, ale z pewnego zrodła wiem, że gra bardzo ssie. A wielka szkoda
Opublikowano 30 listopada 201311 l Ograłem to na standzie w saturnie (swoja droga tylko w to mozna pograc) i masakra. Za darmo bym tego nie chciał. Wolałbym przejsc cos z ps2.
Opublikowano 30 listopada 201311 l gra wyglada bajecznie....ja co prawda nie gram ale zona jest zachwycona i zakochana:) A co do Hiv'a jego to wogole nie ma co sluchac..tak tak to ten co zaczal krzyczec najglosniej ze predzej zaczna swinie latac niz on kupi i zacznie grac na X360 a jak bylo kazdy wie
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Jeszcze jakies opinie na temat tej gry? Zwlaszcza chodzi mi o opinie osob ktore troche dluzej w to pograly niz tylko w sklepie.