Lipa 512 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Czarek - polecam Raymana. Nie wyobrażam sobie grać w Knacka samemu. Przeszedłem z dziewczyną. Sam bym się zanudzil. Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Czarek - polecam Raymana. Nie wyobrażam sobie grać w Knacka samemu. Przeszedłem z dziewczyną. Sam bym się zanudzil. A Raymana można grać w dwie osoby? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Kończę tą cholerną grę już czwarty raz, mam 12-3 i zbieram te piekielne diamenty i dalej mi brakuje 6 jeszcze. Zakładam, że do końca gry nie wpadną, masakra jakaś. Dosłownie bokiem mi ten Knack wychodzi, uparłem się na tę platynę i brakuje 4 trofeów. Kiedy wreszcie zdobętę wszystkie diamenty i ostatni raz będę ją przechodzić na very-hard, to zaraz po wbiciu platyny chowam to głęboko i nigdy więcej nie odpalę... Zostawię w kolekcji jedynie. Masakra. Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Kończę tą cholerną grę już czwarty raz, mam 12-3 i zbieram te piekielne diamenty i dalej mi brakuje 6 jeszcze. Zakładam, że do końca gry nie wpadną, masakra jakaś. Dosłownie bokiem mi ten Knack wychodzi, uparłem się na tę platynę i brakuje 4 trofeów. Kiedy wreszcie zdobętę wszystkie diamenty i ostatni raz będę ją przechodzić na very-hard, to zaraz po wbiciu platyny chowam to głęboko i nigdy więcej nie odpalę... Zostawię w kolekcji jedynie. Masakra. Potwierdzam irytujące jest zbieranie diamentów;/ Ten kto wymyślił losowe wpadanie przedmiotów w tej grze powinien spłonąć Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Mogłyby i wpadać losowo, ale jak mam już wszystko i brakuje jedynie diamentów, to już twórcy mogli dać skrypt, który losuje tylko je i ułatwia całą zabawę... a nie teraz będę musiał pewno raz jeszcze grę zaczynać i znowu łazić jak debil i szukać tych diamentów cholernych Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Mogłyby i wpadać losowo, ale jak mam już wszystko i brakuje jedynie diamentów, to już twórcy mogli dać skrypt, który losuje tylko je i ułatwia całą zabawę... a nie teraz będę musiał pewno raz jeszcze grę zaczynać i znowu łazić jak debil i szukać tych diamentów cholernych Miałem nadzieję, że jak zostaną tylko diamenty do odkrycia przy każdym otwieraniu skrzyni będą wpadać za każdym razem, a tu niespodzianka, powtarzają się w nieskończoność kryształy różnej maści:D jedyny plus, że nie wpadają już części urządzeń Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Dlatego ja zrezygnowałem z wbijania platyny też mi zostało pare trofików tylko ale ile można? Gra jest fajna ale tymi diamentami s(pipi)ili sprawe. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 (edytowane) odpalcie zawsze na pare minut i zbierzcie kilka skrzynek co jakis czas i wam wpadnie w koncu;) Edytowane 26 lutego 2014 przez shy4 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Panowie nie bądźcie miękkimi lolkami. Ściśnijcie poślady a będzie wam dane. To i tak pikuś z czekaniem na Pure Bladestone w Demons Souls Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Piąty raz przechodzę tę grę, a innych nie odpalam, bo chcę mieć tu wszystko na 100%, więc możesz się domyślać jak bardzo mam dosyć A czeka mnie 6 raz na very hard Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 To jak to jest, jak już wbijesz platyne, a mam Cię w znajomych, to dla mnie platyna będzie łatwiejsza? Chcę zakupić knacka, aby pograć z dziewczyną, wiec i może platyną się zainteresuje. :-) Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Piąty raz przechodzę tę grę, a innych nie odpalam, bo chcę mieć tu wszystko na 100%, więc możesz się domyślać jak bardzo mam dosyć A czeka mnie 6 raz na very hard :confused: No to faktycznie, można się lekko zirytować. Co za debil wymyślił powtarzające się zbędne kryształy. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 To jak to jest, jak już wbijesz platyne, a mam Cię w znajomych, to dla mnie platyna będzie łatwiejsza? Chcę zakupić knacka, aby pograć z dziewczyną, wiec i może platyną się zainteresuje. :-) Chyba będziesz mógł wymieniać swoje artefakty i kryształy za moje i prawdopodobnie będziesz miał łatwiej Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 To męcz się dalej i rób platyne Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 (edytowane) Mam już 6-1 przy piątym podejściu i na 30 skarbów wpadł... 1 (jeden!) diament! Mam 5/10, znam te gre na pamięć, przeciwników i skarby też na pamięć, na very-hard to chyba będzie kaszka z mleczkiem, bo wtedy oleje wszystko i będę biegł na pałe ile mogę... Btw. Moldar, z tych rzeczy które mam to już możesz się wymieniać. Niestety chyba w przypadku diamentów jest jeden jedyny wyjątek, że te musisz zebrać sam :confused: Więc możesz korzystać bo wszystko inne pozbierane Edytowane 26 lutego 2014 przez Maciomaniak Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Mam już 6-1 przy piątym podejściu i na 30 skarbów wpadł... 1 (jeden!) diament! Mam 5/10, znam te gre na pamięć, przeciwników i skarby też na pamięć, na very-hard to chyba będzie kaszka z mleczkiem, bo wtedy oleje wszystko i będę biegł na pałe ile mogę... Btw. Moldar, z tych rzeczy które mam to już możesz się wymieniać. Niestety chyba w przypadku diamentów jest jeden jedyny wyjątek, że te musisz zebrać sam :confused: Więc możesz korzystać bo wszystko inne pozbierane Dokładnie. Pomocne jest mieć w znajomych ludzi grających w Knacka, gdyż mamy wiekszy wybór przedmiotów ze skrzyń, jednak nie dotyczy to kryształów diamentowych;/ Szkoda, że nie pomyśleli by zrobić tak by wyskakiwały po odkryciu wszystkich innych. A tak trochę wymuszanie na siłę długości rozgrywki;/ Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Kupiłem tego crapa, coś czuję, że będę się bardzo dobrze bawić Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Ja go muszę dawkować po dwa rozdziały, bo więcej już nie daje rady. Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Ty jeszcze męczysz te diamenty?. Masz jaja Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Nieprzerwanie. Póki tego nie zrobię, nie zagram w nic innego, a do premiery inFamous chce przejść jeszcze Tomb Raidera, więc muszę to cisnąć... Pocieszam się, że nigdy więcej już tego nie odpalę, jak tylko wbije platynę... 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Z 3 godziny za mną i qrde podoba mi się. Nie jest to hit, ale te mega niskie są moim zdaniem niesłuszne. Ja spokojnie wystawiam 4/6. 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Im dalej tym gorzej, w sensie - zaczyna robić się nudno. Zresztą zobaczysz Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Tak swoją drogą, knack jest pierwszą grą, która idealnie nadaje się na remote play. Granie na vita to sama przyjemność i nic nie psuje zabawy, małe wykorzystywanie przycisków na padzie bardzo tu pomaga. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ja chyba powoli się poddaje. Przeszedłem grę 6 raz (na easy), raz na hard i dalej mnie czeka ten very-hard i przez całą grę wypadł 1 diament. Na samym początku. Mam 6/10. W dalszym ciągu. To jest jakaś (pipi)ana porażka, szkoda życia i czasu na ten syf, chyba lepiej grać w cokolwiek innego... Wrócę do Knack kiedyś, żeby tą platynę jednak wbić, ale z pewnością prędko to nie nastąpi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi