Skocz do zawartości

Knack

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

knack jedynka była naprawde spoko jak sie przechodziło raz a nie 6 razy, chociaz bolały 2 rzeczy, poza designem, mała roznorodnosc wrogów i ciosów. Te ostatnie pewnie poprawia.

Gość Kasias
Opublikowano

Wygląda znaaacznie lepiej niż pierwsza część. Zwiastuny wyglądają ok, w playtestach solidarnie chwalono grę, Sony cenę ustaliło na odpowiednim pułapie. Powinna wyjść solidna gierka dla każdego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

beznadziejny design postaci ludzkich i infantylność, bardzo mała ilość ciosów co od opłowy gry zaczyna denerwowac

a tak poza tym bardzo ok

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

widze ze dwojka nawet chyba nie ma tematu xdd

demo mesjasza wyladowalo w store, a za TYDZIEN juz premiera, czujecie to? juz za TYDZIEN mesjasz objawiony, ale HYPE

CC0pC9Z.gif

Opublikowano

Niesamowita promocja mesjasza dwa. Nawet nie wiedziałem, że to już wychodzi. Jedynka mi nawet podeszła, tak więc z przyjemnością zassam w grudniu/styczniu z plusa.

Opublikowano (edytowane)

Powtórzę jeszcze raz. . Knack jest dla mnie od kilku lat najlepszą platformówką jaką widziałem, grałem. Ratchety i kilka innych ograłem i średnio się bawiłem. 

ciekawe czy dwójka będzie tak samo dobra 

Edytowane przez asax
Opublikowano

Jedynka była słaba, klimat i graficzka były ok, ale gameplay zabił jakąkolwiek przyjemność z grania w ten twór. Ściągam demko, fajnie jakby jednak się poprawili i zrobili dobrą grę.

Opublikowano (edytowane)

- jak wy uratowaliście ten świat, znasz trzy ciosy i kopnięcie

- umie jeszcze skakać

ale kwikłem xdd wyśmiali to co mnie odrzuciło od jedynki. demo trwa z 10 minut max, widać, że postarali się urozmaicić walkę, ale cały czas mam wrażenie, że po kilkudziesięciu minutach zacznie nudzić. może kiedyś się sprawdzi pełniaka

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Design jest ok, wygląda jak te wszystkie gierki Lego. Może nie bedzie źle, solidne 6/10 się szykuje.