Opublikowano 12 czerwca 20177 l knack jedynka była naprawde spoko jak sie przechodziło raz a nie 6 razy, chociaz bolały 2 rzeczy, poza designem, mała roznorodnosc wrogów i ciosów. Te ostatnie pewnie poprawia.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Tam wyżej właśnie Mark opowiada, że wzięli sobie recenzje i opinie do serca i wszystko gra. Dojrzałem tam kałcz coopa więc must have dla mnie
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ciekawe czy Maćka po sześciu razach z jedynką nie zemdliło po tej zajawce Edytowane 13 czerwca 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Nie będzie też pełnej ceny - 39$ na premierę, czyli tak jak Ratchet i Crash
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Wygląda znaaacznie lepiej niż pierwsza część. Zwiastuny wyglądają ok, w playtestach solidarnie chwalono grę, Sony cenę ustaliło na odpowiednim pułapie. Powinna wyjść solidna gierka dla każdego.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Ciekawe czy Maćka po sześciu razach z jedynką nie zemdliło po tej zajawce Dla mnie day one ;) Nie wiem no, lubię tego Knacka.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Ja nie wiem czy w jedynce choć do połowy doszedłem. Każdego przeciwnika atakujesz jednym atakiem z wyskoku, no strasznie nudne to było...
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Mi się w jedynkę grało całkiem przyjemnie ale przeszedłem tylko raz, a nie 6 żeby trofiki nabić ;) Dwójeczka siądzie na premiere bo teraz mało takich gier.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Ja ogrywam dopiero jedynkę i zastanawiam sie skąd tyle narzekam na grę? Co tu jest nie tak w tym platformerze? Edytowane 24 lipca 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 24 lipca 20177 l beznadziejny design postaci ludzkich i infantylność, bardzo mała ilość ciosów co od opłowy gry zaczyna denerwowac a tak poza tym bardzo ok
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l widze ze dwojka nawet chyba nie ma tematu xdd demo mesjasza wyladowalo w store, a za TYDZIEN juz premiera, czujecie to? juz za TYDZIEN mesjasz objawiony, ale HYPE
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Niesamowita promocja mesjasza dwa. Nawet nie wiedziałem, że to już wychodzi. Jedynka mi nawet podeszła, tak więc z przyjemnością zassam w grudniu/styczniu z plusa.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Powtórzę jeszcze raz. . Knack jest dla mnie od kilku lat najlepszą platformówką jaką widziałem, grałem. Ratchety i kilka innych ograłem i średnio się bawiłem. ciekawe czy dwójka będzie tak samo dobra Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez asax
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jedynka była słaba, klimat i graficzka były ok, ale gameplay zabił jakąkolwiek przyjemność z grania w ten twór. Ściągam demko, fajnie jakby jednak się poprawili i zrobili dobrą grę.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jedynka była słaba, klimat i graficzka były ok, ale gameplay zabił jakąkolwiek przyjemność z grania w ten twór. Ściągam demko, fajnie jakby jednak się poprawili i zrobili dobrą grę. podobno dwójka jest znacznie lepszą grę. Aczkolwiek mnie wciąż odrzuca design https://www.youtube.com/watch?v=1SjNbOxmmzs
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l - jak wy uratowaliście ten świat, znasz trzy ciosy i kopnięcie - umie jeszcze skakać ale kwikłem xdd wyśmiali to co mnie odrzuciło od jedynki. demo trwa z 10 minut max, widać, że postarali się urozmaicić walkę, ale cały czas mam wrażenie, że po kilkudziesięciu minutach zacznie nudzić. może kiedyś się sprawdzi pełniaka Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Design jest ok, wygląda jak te wszystkie gierki Lego. Może nie bedzie źle, solidne 6/10 się szykuje.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Demko całkiem spoko, widać że wyciągnęli wnioski z jedynki, już taki crap z tego nie będzie. Do tego wygląda i chodzi bardzo dobrze. Pewnie kupię, aby pograć w coopa z dziewczyną. Edytowane 30 sierpnia 20177 l przez Moldar