danielskii 155 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) dzisiaj bylem w Gamestopie (Irl) i mozna juz preorderowac PS4. (20e przedplaty minimum) - finalnej ceny nie ma ale info dostalem ze niby na grudzien ma byc. Pytam sie chlopa jak przeciez nie ma jeszcze daty ustalonej a on upiera sie ze niby na december maja miec. cos mi smierdzialo i pojechalem do drugiego sklepu tam to samo..Ominelo mnie jakies info z data premiery czy moze chca wcisnac na sile preordery? Edytowane 19 Maja 2013 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 dzisiaj bylem w Gamestopie (Irl) i mozna juz preorderowac PS4. (20e przedplaty minimum) - finalnej ceny nie ma ale info dostalem ze niby na grudzien ma byc. Pytam sie chlopa jak przeciez nie ma jeszcze daty ustalonej a on upiera sie ze niby na december maja miec. cos mi smierdzialo i pojechalem do drugiego sklepu tam to samo..Ominelo mnie jakies info z data premiery czy moze chca wcisnac na sile preordery? Ominęło Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Okay ale z tego co wiem to chyba nie podali premiery dla EU tylko ze w US ma byc Holiday 2013? Sorrki jesli cos pomieszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie sprecyzowali jeszcze, gdzie dokładnie. Ostatnio jakiś anonimowy pracownik Sony przekazał mediom nieoficjalne info, że w data ta tyczy się też Europy. Ale tego dowiemy się podczas E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) może ktoś nam to poskleja w całość ? i jeszcze jedno. chciałbym by SONY zaimplementowało blokadę rodzicielska w PS4. często i gęsto tracę, jakieś pliki, save'y, filmy przez domowników(najmłodszych graczy). ehh.. Edytowane 20 Maja 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ciezko cos powiedziec konkretnego o tych fotkach ale moze byc konsola zblizona do wygladu ps3 fat tyle z wieksza iloscia ostrych wykonczen. Po ostatniej fotce, mam niesmak - kojarzy mi sie to ze starym pecetowym zasilaczem 8cm fan xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Chce już to mieć przez TV! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 no troszke przypomina ps3 fat skrzyżowaną z NES-em,mam nadzieje że bedzie małą konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) a ja zupełnie na odwrót.. chciałbym ogromny kawal Miecha [ jestem z tych, co wola beczkę, zamiast 6-paka ], który ładnie sie będzie prezentował, a którego każdy dostrzeże pod TV, cos na wzór Fata. taki GameCube nie wchodzi w gre, a przynajmniej tego bym nie chciał. Edytowane 21 Maja 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Nie może być małe ponieważ jeśli nawet ktoś to dostrzeże pod TV to z myślami , że mamy odtwarzacz DVB-T czy inny dekoder Cyfrowego Polsatu ; d Musi być duże o ostrym, nowoczesnym "dizajnie". Zresztą na slimy przyjdzie czas później. Edytowane 21 Maja 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) dokładnie - pierwsze spojrzenie jest najważniejsze, musi przyciągnąć wzrok, uwagę widza, a potem niech sobie robią juz, co chcą. edit. jak wam sie podoba ten art ? Edytowane 21 Maja 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Żeby to drugie nie było prawdą, żeby to drugie nie było prawdą <źle w żołądku> Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Powiedzcie mi ile RAMu będzie dla dev-ów siedziało w konsoli? o ile wiem to 7 GB ddr5, tak? bo właśnie plote wyczytałem na ppe z newsa(tak.. wiem, marne źródło), że pamięć dla systemu ma być oddzielna i całe 8 GB RAMu ma iść dla devów. Jak jest naprawde? edit. Najwyraźniej to jakieś ploty wyssane z palca i dla dev-ów będzie MAX 7 GB, sorry za mieszanie Edytowane 22 Maja 2013 przez grabipl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 W PS4 ponoć 1gb na system, a reszta na gry. W XO 3gb na system,a 5 na gry i resztę. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Twórcy Super Stardus HD zapowiedzieli dziś duchowego następce na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Niech dadzą jeszcze wipeouta i zaczynamy szaleć hehe (serio) Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 tylko kto nam zrobi tego wipeouta teraz? :| Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Opis nowej architektury konsol, jak widać cyferki to nie wszystko. http://pclab.pl/news53481.html Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Czy wyjasnilo sie juz czy gry z currentgena pojda na ps4? I czy wiadomo juz jak to bedzie wygladalo z urzywkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ps4 nie będzie miało wstecznej kompatybilnosci. Na dzień dzisiejszy to Sony nie będzie blokowalo używek Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sony by strzeliło samo sobie w kolano umożliwiając granie na PS4 w gry z PS3. Peestrójka będzie jeszcze wspierana przez kilka ładnych lat i przyniesie jeszcze sporo kapusty. Gdyby nowa konsola byłaby wsteczna kompatybilnie to PS3 była by po prostu niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Czy wyjasnilo sie juz czy gry z currentgena pojda na ps4? I czy wiadomo juz jak to bedzie wygladalo z urzywkami? A przypadkiem gry z ps3 nie maja byc na gaikai? Ale to raczej za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Czy wyjasnilo sie juz czy gry z currentgena pojda na ps4? I czy wiadomo juz jak to bedzie wygladalo z urzywkami? A przypadkiem gry z ps3 nie maja byc na gaikai? Ale to raczej za kilka lat. To nie do końca takie proste i opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sądzę, że w tej kwestii Gaikai może służyć do ekspresowego sprawdzenia wersji demo (bez żadnej konieczności pobierania). Co do samych gier to też nie byłby taki pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi