Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 727,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2013/11/komentarz-pierwsze-chwile-z-playstation-4   Moje wrażenia     

• Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes

• wszystko zalezy od tego jaka masz re.wizje

Opublikowano

ta podstawka do konsoli to ma być w zestawie czy osobno do kupna?

Opublikowano

mam nadzieje ze pad jest tez wiekszy...bo obecnie wszystkie konsolki sony to 1h grania i lapska mi sztywnieja....:(

Opublikowano

mam nadzieje ze pad jest tez wiekszy...bo obecnie wszystkie konsolki sony to 1h grania i lapska mi sztywnieja.... :(

DS4 jest prawie tego samego rozmiaru co DS3 - kilka milimetrów w tę czy w tę wielkiej różnicy nie czyni , czyni ją ergonomia : lepszy wyważenie, inne kąty, kragłości i dopasowanie do dłoni. Taką mam przynajmniej najdzieję.

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić pewną kwestię. Otóż na zakupach zza oceanu się za bardzo nie znam, ale skoro PS4 będzie kosztowało 399$/399euro czyli odpowiednio w przybliżeniu  1280zł/1680zł to ciekawi mnie czemu miałbym dopłacać te 400zł (a własciwie to chyba nawet ponad 500zł wg oficjalnej ceny w PL) za zakupy w europie skoro równie dobrze mogę kupić konsolę np na amazonie za 399$. Gdzie tkwi haczyk? 

Opublikowano

Do tego cło 5 % i Vat 23 % już z ceny podstawowej +cło. (chyba że coś się zmieniło w tej kwestii)

Opublikowano

Kiedyś kupowałem tablet na ebay za jakieś 400zł i nie miałem żadnych akcji z cłem itp. A jeżeli chodzi o gwarancję to chyba wychodzi tak samo jakby kupić na allegro, czyli tak czy inaczej trzeba odsyłać do sprzedawcy albo złożyć wizytę w serwisie sony (chyba że polski serwis nie toleruje zagranicznych dowodów zakupu). Ktoś miał jakieś doświadczenia w tym względzie, np. podczas premier aktualnej generacji konsol?

Opublikowano

amerykańską wersje możesz reklamować na ich terenie.... kupowałem hs od sony w wersji dla USA dowiadując się na infolinii sony że u nas tego nie zareklamuje... produkt kupiony na terenie UE owszem 

Opublikowano

Nie wiem czy padło już to pytanie, ale zapytam. Wiadomo coś o systemie Trofeów? To znaczy, czy one również pozostaną takie jakie były w PlayStation 3?

:)

Opublikowano

To dobrze. W lutym jeszcze nie byłem przekonany do konsoli Sony, więc nie zwracałem wielkiej uwagi na to co będzie. Po E3 moje poglądy o Microsofcie się zmieniły i chyba nie tylko mi.

;)

Opublikowano

trofea, co jedynie mogą ewoluować, ale w zadym wypadku nie mogą zostać skasowane - zbyt wiele dają przyjemności  ;)

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić pewną kwestię. Otóż na zakupach zza oceanu się za bardzo nie znam, ale skoro PS4 będzie kosztowało 399$/399euro czyli odpowiednio w przybliżeniu  1280zł/1680zł to ciekawi mnie czemu miałbym dopłacać te 400zł (a własciwie to chyba nawet ponad 500zł wg oficjalnej ceny w PL) za zakupy w europie skoro równie dobrze mogę kupić konsolę np na amazonie za 399$. Gdzie tkwi haczyk? 

Haczyk tkwi w tym ze to $399 to cena bez podatku,o ile sie nie myle i dobrze pamietam;) do kazdej ceny zaleznie od stanu musisz doliczyc sobie jeszcze odpowiedni podatek...

Opublikowano

Powiem wam Panowie że poważnie zastanawiam się nad złożeniem pre-ordera na PS4 :) Cena nowej konsoli na poziomie 1699 zł to w porównaniu z wcześniejszymi konsolami Sony , bomba ! Wiadomo do tej ceny trzeba doliczyć jeszcze z jakieś 600-700 zł , trzeba kupić dodatkowego pada , jakiś tytuł na start (a może nawet 2) . Co mnie przeraża , to ceny gier na nową konsolkę . Zapewne będą one w granicach 249 - 279 zł , a to na kieszeń przeciętnego Polaka , cały czas dużo :/

Opublikowano

Nie, bo w Muve jest taniej o stówę :P Ja jestem ciekaw ile faktycznie będą kosztowały gierki na nowe konsolki, skoro już teraz gry od Sony są droższe o kilka dyszek.

Opublikowano

Czuję że na starcie będzie drogo a po miesiącu cena spadnie ;)

Ps rzeczywiście taniej o 100zł ciekawe skąd ta różnica? Tylko z grami przesadzili 269zł masakra, a do tego nie ma gier startowych w ofercie np. Killzona, Knacka czy choćby Drive Club;/

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano

Sklepy, ktore niegwarantuja ceny na pewno beda jeszcze ja modyfikowac, raczej w gore ;-)

Ja zamowilemcna euro, bo do niczego mnie to niezobowiazuje, a jakby byl problem z dostepnoscia to jestem kryty ;)

Opublikowano

Właśnie, mam pytanie : jak wygląda sprawa z odwołaniem takiego preordera ? Powiedzmy że sobie teraz zarezerwuję konsolę z odbiorem w sklepie, nagle w Sierpniu znajduję lepszą ofertę ( np: jakiś bundle ) i chcę anulować preordera, jest potrącana jakaś kara ?

Jak już będzie premiera konsoli i sytuacja w/w - będę mógł też wtedy anulować ?

Opublikowano

Po prostu nie odbierasz sprzętu który będzie na Ciebie czekał w sklepie albo piszesz emaila z prośbą o anulowanie rezerwacji.