Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wracając do nagrywania naszej rozgrywki na PS4.

Obejrzałem filmik chyba od Sony i jeśli dobrze zrozumiałem to nagrywanie naszej rozgrywki nie będzie miało ograniczeń czasowych, ale udostępnianie w czasie rzeczywistym materiału wideo z gry będzie ograniczone do 15 min ?. 

Opublikowano

Też mi się tak wydaje. Ostatnie 15 minut mamy dostępne cały czas, a jak chcemy coś więcej, to będzie stosowna opcja. Tak by było w miarę sensownie, ale jak wyjdzie w praniu to trzeba poczekać na jakieś testy.

Opublikowano

niemiecki amazon juz zrobil pierwsza promocjie. normalna cena za ps4 + driveclub to 439€, w tej chwili dostajemy w kasie 20€ znizki, czyli konsola z gra za 419€.

Opublikowano (edytowane)

Gdzie zamawiacie ps4, i kiedy? Warto np. już zamówić preorder w muve.pl za ~1749 zł, czy lepiej poczekać i kupić "stacjonarnie"? Jak z dostępnością towaru w przypadku zamówień preorderowych? Zakup nextgena to temat - rzeka, a tematu dedykowanego chyba nie ma.

Edytowane przez Biały
Opublikowano

Jak z dostępnością towaru w przypadku zamówień preorderowych?

Tego nikt ci nie powie bo nikt tak naprawdę nie wie ile na start zostanie dostarczonych.

Opublikowano

Jak weźmiesz za pobraniem to płacisz przy odbiorze, jak nie to od razu.

Okej, i w momencie płatności natychmiastowej jak to się ma do ilości sztuk, które sklep otrzyma? 

Opublikowano

Zapłaciłeś z góry - dostaniesz towar, logiczne. Braknąć też go raczej nie braknie nawet gdyby SCEP miało zmniejszyć ilość konsol, to muve pewno sprowadzi z innego kraju jak jest czasami z grami.

Opublikowano

Zapłaciłeś z góry - dostaniesz towar, logiczne. Braknąć też go raczej nie braknie nawet gdyby SCEP miało zmniejszyć ilość konsol, to muve pewno sprowadzi z innego kraju jak jest czasami z grami.

Sorry, ale jesteśmy w Polsce - tutaj nic, tym  bardziej za pieniądze, nie jest logiczne.

Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której już teraz płacę ~1700 zł, a w listopadzie usłyszę, że nie ma dla mnie konsoli - stąd takie pytania.

Opublikowano

No to weź za pobraniem. Nie mrozisz wtedy tej kasy, a jak zrezygnujesz to nie trzeba czekać na zwrot. Konsole na pewno będą dostępne w takim Saturnie czy MM, ale nie wiadomo za jaką cenę. A tam sprzęt lubi być droższy.

• Plusik 1
Opublikowano

Anulowali mi i sporej ilości osób pre-order na PS4. To tak odnośnie dostępności na premierę...

Jeśli na Muve to anulowali tym, którzy nie potwierdzili zamówienia. Ale podobno byli też tacy, którym przypadkowo anulowali i proszono wtedy o kontakt.

Tak tylko mówie...

Opublikowano

No ja też mam pre w Muve i nie wiem czy mi jeszcze nie anulowali bo nie moge się dostać do tej skrzynki ale wiem jedno z całym szacunkiem dla internetowych sklapów ale sieci takie jak MM czy Saturn będą napewno mieli większe ilości więc nawet jak będzie stówkę droższe to tam łyknę, po 7 latach mogę się poświęcić. Aha mam jeszcze od siebie z chaty jakieś 60 km do Frankfurtu więc jak coś to tam podjadę.

Opublikowano

Anulowali mi i sporej ilości osób pre-order na PS4. To tak odnośnie dostępności na premierę...

jeśli chodzi o preorder na muve to u mnie ok wszystko bez zmian, ale przezornie mam jeszcze 2 inne bo na launch to nigdy nie wiadomo 

na fejsie sony polska masz wylistowane polskie sieciowki gdzie można preordernac

https://www.facebook.com/PlayStationPolska/app_540907282622447