aux 3 784 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Trochę mnie drażni to zmuszanie ludzi do wywalenia stówki już teraz. No ale mówi się trudno, zapłacę. Swoją PS4 już dawno zamówiłem w sklepie Euro (pobranie) i myślałem że mam spokój. Wczoraj przypadkiem odkryłem dopisek na ich stronie że tylko pre-order za 100zł gwarantuje konsolę na premierę, inne zamówienie nie. Szkoda że o tym nie informują mejlowo. Ładnie wyglądają te pudełka. Lista sklepów z oficjalnej strony PS4, to chyba to samo co z Fejsika http://pl.playstation.com/ps4/preorder/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) nie wiem, czy bylo- jest juz kilka bundle packow w przedsprzedazy, m.in. z nowym KZ: http://www.wog.ch/index.cfm/details/product/35209-Sony-Playstation-4-PAL-Killzone-Shadow-Fall-Set-500-GB-Sony z drive club: http://www.wog.ch/index.cfm/details/product/31786-Sony-Playstation-4-PAL-Drive-Club-Set-500-GB-Sony Za granica wychodzi z grą taniej, niz w PL za sama konsole... W niemczech i w Szwajcarii w ogole Gamestop fajne oferty robi z nizszymi cenami przy oddaniu starej konsoli: http://www.gamestop.de/PS4 Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 A te werje niemieckie gier, nie będą jakoś ocenzurowane, albo coś? To już chyba lepiej dopłacić u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 dobre pytanie- po akcjach z Gearsami wszystkiego sie mozna tam spodziewac ...choc z drugiej strony gralem w CoD: BO niemieckie i bylo ok.- nie wiem, czy cos tam wycieli czy nie, w kazdym razie nie mialem zadnego odczucia, zeby mnie cokolwiek omijalo. Tak czy inaczej akurat ta oferta z oddaniem starej konsoli jest na sam sprzet tylko, bez bundle'a. Ja myslalem o zagranicznym bundlu z KZ nowym wlasnie i do tego osobno BF4 z Polski ze wzgledu na lokalizacje (w BF3 fantastyczna zrobili, licze na powtorke przy nowej czesci), ale w tej sytuacji jak bedzie taka opcja, to oddam ps3 i gry kupie osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Sorewicz ale nie chce mi sie wszytskiego wertowac, czy gry z ps3 bedą na ps4 smigać i bedzie na nich tryb online nmormalnie dzialac? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 sprzętowo nie, tylko przez gaikai i tylko tyle na razie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Z oddaniem starej konsoli świetna sprawa . Szkoda że PL takiej akcji nie robią, bo nawet bym się nie zastanawiał Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To lipton bo bedzie trzeba trzymac dwa pudełka:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Narazie za mało wiadomo. Kto wie, czy nie będzie tak, że po wlożeniu płytki z grą z PS3 przy pomocy Gaikai będzie się dało ją odpalić (taa jasne). Gry z PSS pewnie będą tak działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 to by było idealne rozwiazanie. w kazdym razie mam nadzieje, ze dotychczasowe gry z plusa beda dzialać Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Narazie za mało wiadomo. Kto wie, czy nie będzie tak, że po wlożeniu płytki z grą z PS3 przy pomocy Gaikai będzie się dało ją odpalić (taa jasne) O, takie rozwiązanie by mi pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Są jakieś bundle do zamówienia w Polszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przecież nie ma jeszcze daty premiery ogłoszonej, pewnie podadzą ją na Gamescomie za dwa tygdnie. Czy Sony szykuje zestaw, w skład którego wejdą PlayStation 4 i PS Vita? Taką informacją uzyskał serwis Machinima podając, że opiera się na „wysoko-postawionym anonimowym źródle”. Czy bundle złożony z dwóch konsol Sony ma sens? Jeżeli ukaże się w takiej formie, o jakiej mówi Machinima, to tak. Cały zestaw ma bowiem kosztować 500 dolarów. Jest to trochę zaskakujące zważywszy na obecną wysoką cenę Vity i planowaną PS4 (399 dolarów). Miejmy jednak nadzieję, że informacja ta okaże się prawdziwa. Sprzedaż Vity jest słabiutka i Sony obniżając jej cenę z pewnością wiele by ugrało. Połączenie obu konsole w jednej paczce ma też sens ze względu na nową politykę japońskiej korporacji. Okazuje się bowiem, że wszystkie gry na PlayStation 4 będą posiadać funkcję Remote Play (streamowanie na PSV). Powyższy bundle miałby się pojawić na rynku jeszcze przed końcem roku. Oczywiście całość należy traktować jedynie w formie plotki (i jak na razie dotyczącej tylko Stanów Zjednoczonych), ale taka forma sprzedaży jest naprawdę fajna. Gdyby ten zestaw faktycznie pojawił się w sklepach, sam długo bym się nad zakupem nie zastanawiał. http://www.niezgrani.pl/2013/08/06/czy-sony-szykuje-zestaw-w-sklad-ktorego-wejda-playstation-4-i-ps-vita/ Bralibyście taki zestaw? Ja bym się zastanowił i pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Brałbym. To świetna sprawa. Mam nadzieję że będzie u nas taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Myslice o preorderach? Wszedzie sa za 100zl a w sumie nie chce sie przez to ograniczac do jednego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja mam od dwóch miesięcy w Muve.pl za 1699 bez wcześniejszej wpłaty. Ostatnio był jakiś news, że zamówienia złożone po 8/08 mogą nie zostać zrealizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja się w pre-rdery nie bawię. Konsol raczej nie zabraknie w dniu premiery. To nie PS Move. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja też nie. PS3 mam od 2 lat i jak na razie wystarcza mi ona w zupełności. Jest jeszcze sporo gier z obecnej generacji, które mnie interesują, a poza tym nie lubię brać sprzętu w ciemno. Poczekam aż konsola rozwinie skrzydła i odkryje karty. Wtedy będzie czas na kupno, a i biblioteka będzie już pokaźna. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 niemiecki amazon przestal przyjmowac preordery. jestem ciekawy jak z ta dostepnascia ps4 w dniu premiery bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Pewnie kupisz na allegro za 4 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja mam od dwóch miesięcy w Muve.pl za 1699 bez wcześniejszej wpłaty. Ostatnio był jakiś news, że zamówienia złożone po 8/08 mogą nie zostać zrealizowane.W wysylki mi sie bawic nie chce. Mam na euro jeszcze jak byl darmowy to dopisali mi ze brak gwarancji ze konsola bedzie na premiere, bo teraz ten za 100 zl wprowadzili xdNie sadze ze zabraknie konsol, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 w każdym sony center sprzedawcy mówią, ze zamówienia przedpremierowe rozchodza się jak świeże bułeczki i "mogą się szybko wyczerpać" - no chyba, że kazali im tak mówić Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A jaka jest cena w Sony Center ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pewnie powyżej 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 nie ma jeszcze ustalonej ceny - sprzedają tylko plastikowe "bilety" za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi