balon 5 323 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No akurat na taką premierę to wali mnie 50 zł w tą czy w tą, a potem będę czekał na kuriera jak zj.eb. W takie święto to wezmę wolne, zjem śniadanko, wyjdę z psem i ruszę na rekonesans. Auto dobre, paliwo za darmo, więc z chęcią mogę sobie kiknąć. U mnie jest tak jak u Yetiego (za to i bajceps poszedł +), przeżyłem już kilka premier konsol i nie wyobrażam siedzieć na (pipi)e i czekać na paczkę, no trochę inicjatywy kurde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) To mogłeś zamówić z odbiorem w sklepie. Byś miał pewność, że dostaniesz a i tradycję byś zachował Edytowane 30 Września 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No to mogę wziąć sobie preorder za 100 zł z media. Ogólnie to u mnie dużo sklepów nie ma z grami. Mogę zapomnieć o ultimach itp. Z drugiej strony nie dziwne, że teraz same grubasy. Wszystko, łatwo, przyjemnie, wyłożone na tacy:) Ja tam czuję w kościach,'że MM lub Saturny nie zawiodą... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Właśnie dostałem reklamę PS4 z gram.pl i o dziwo już nie piszą, że konsolę można kupić 29 listopada ale jak zamówię teraz to dostanę ją w grudniu !!!. Czyżby rzeczywiście pierwsze rzuty konsoli na Polskę już się wyczerpały ?. Kurde możemy się obudzić z ręką w nocniku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) rozmawiałem z kolega z Sony Center i powiedział, ze przyjmują pre ordery (Poznań). Szczegóły podam pozniej, bo rozmowa była krótka i rzeczowa, umówiliśmy sie na pozniej. No to ja konsole będę miał, odłożoną Edytowane 1 Października 2013 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Właśnie dostałem reklamę PS4 z gram.pl i o dziwo już nie piszą, że konsolę można kupić 29 listopada ale jak zamówię teraz to dostanę ją w grudniu !!!. Czyżby rzeczywiście pierwsze rzuty konsoli na Polskę już się wyczerpały ?. Kurde możemy się obudzić z ręką w nocniku No pamiętaj, że jakieś gram.pl to nie potencjał MM i innych Saturnów. Pewno mają już trochę preorderów, a zapewne dostaną na 1 partię ograniczoną ilość, a i może z wysyłką (pakowanie itp w końcu to nie mała gierka), byłoby ciężko. Grudzień jest już 2 dni po premierze, więc może chodzi o czas dostarczenia, piszą tak dla bezpieczeństwa Moim zdaniem nie ma co się spinać, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja osobiście nie wierze że pójdę do MM czy innego Saturna i będą puste półki, nigdy mnie coś takiego nie spotkało i wątpie żeby teraz się to zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja osobiście wierzę, bo może po prostu tyle pójść konsol na polskę ile jest preorderów i wtedy na półce nic nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No i należy pamiętać, że jeśli Sony się pokapuje, że w jakimś kraju może braknąć, to chętnie utną rzut na Cebulandię i przerzucą dostępne konsole do kraju gdzie koszt gry to równowartość 5 piw w pubie i nikt się 10x nie zastanawia czy brać nową grę po pełnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No i należy pamiętać, że jeśli Sony się pokapuje, że w jakimś kraju może braknąć, to chętnie utną rzut na Cebulandię i przerzucą dostępne konsole do kraju gdzie koszt gry to równowartość 5 piw w pubie i nikt się 10x nie zastanawia czy brać nową grę po pełnej cenie Zawsze wszystkim powtarzam że ceny w Polsce nie są złe tylko nasze zarobki są śmieszne . Przykład : paliwo w Szwecji po około 7 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Właśnie dostałem reklamę PS4 z gram.pl i o dziwo już nie piszą, że konsolę można kupić 29 listopada ale jak zamówię teraz to dostanę ją w grudniu !!!. Czyżby rzeczywiście pierwsze rzuty konsoli na Polskę już się wyczerpały ?. Kurde możemy się obudzić z ręką w nocniku Nie tylko na Polskę. Mieszkam w Belgii, i konsol na premierę już nie budjet. Edytowane 2 Października 2013 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) w gamestopie.irl jest to samo. jak sie pytam o szczegóły to nie wiedza, co mi odp. patrzą sie tylko na siebie. kompletnie nie wiedza ile egzemplarzy dostana i jakie pre-ordery będą uwzględniać, to znaczy do kiedy. jeden wielki bałagan. jedno, co dali do zrozumienia to to, ze nie będzie żadnych wolnych konsol do sprzedaży w dniu premiery, tylko pre-ordery ja mam pre-order złożony w dniu 22/08/13. Edytowane 2 Października 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ja z brytyjskiego shopto zamowilem pre ordera 17 czerwca.Pytalem sie ich ostatnio,czy konsole zagwarantuja mi na premiere.Oni pisali,ze tak naprawde nic nie moga zagwarantowac. Dziwilem si,ze polskie sklepy tak obiecuja.Wszystko cacy pieknie,cuda na patyku.Przeciez rynek Polski jest o wiele mniejszy od brytyjskiego.Tydzien temu dostalem info,ze konsole na premiere mam na bank i mam szybko wybrac bundla. Teraz polskie sklepy maja zamowienia na grudzien,niezla beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No tak ale z drugiej strony na rynku Polskim jest kilkanaście-kilkadziesiąt ? razy mniejszy popyt niż w GB. U nas pewno na premierę będzie z 50 tyś chętnych, tam z 1 mln... jest trochę różnica, więc jak tam powiedzmy będzie 1,2 mln chętnych (przy rzuceniu 1 mln konsol), to nawet jak nam by zabrali z 20 tyś to dużo to nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Fuck, ja nie składałem pre-ordera bo liczyłem na jakieś fajne bundle (a dokładniej na tego z dwoma padami i Killzone. Nie chciałbym czekać do nowego roku. Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać swoją sztukę w Day 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) podobno maja byc bardzo fajne bundle z padami i grami. Info od kolegi z Sony Center. Edytowane 3 Października 2013 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja właśnie miałem robić PRE w Satcie, MM albo Euro ale w sumie, obok mam Sony Center i tam też kupiłem swego czasu. Mam nadzieję, że u kogo jak kogo ale u nich będzie w Day 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Aż z ciekawości zapytam znajomego który jest właścicielem jednego Sony Central jak tam sprawa premiery PS4 i czy w dniu premiery odłoży jedną dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ile mniej więcej może ps4 stanieć pól roku po premierze, z 200zł? Pamięta ktoś jak to było z obecnymi konsolami? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Pobożne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Nie stanieje w ciągu pół roku, a jedyne opcje oszczędzenia to wyrwanie jakiegoś fajnego bundlea. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Stanieje ? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja chce bundle z BF4 do cholery, dawac mi juz zapowiedz takiego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ha, zapomnij że będzie oficjalny bundle z BF4. EA i MS to teraz wielcy przyjaciele, więc nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W sumie z tymi 200zł trochę mnie poniosło, ale jak mówicie że bez szans to szkoda trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi