SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Gwarantuję ci że za granicą ludzie będą nawet drożej sprzedawać niż cen sklepowa jeśli dorwą więcej sztuk dla zysku Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Fuck, ja nie składałem pre-ordera bo liczyłem na jakieś fajne bundle (a dokładniej na tego z dwoma padami i Killzone. Nie chciałbym czekać do nowego roku. Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać swoją sztukę w Day 1. jestem dokładnie w tej samej sytuacji. liczę, że będą bundle z killzone, bo jak narazie z tego co widzę nie ma preorderów na bundle. narazie czekam a w dniu premiery potem szturm a taki offtop trochę - czy było gdzieś określone jak będzie wyglądać nowy playstation network, w sensie czy będzie crossplatform? Mamy obecnie po raz pierwszy sytuację, gdzie dwie generacje będą w tym samym czasie wpięte w sieć. Czyli np. dajmy na to marekjw ciupie sobie w BF4 na PS3, ja odpalam BF4 na PS4 i wiadomo, że razem grać nie możemy. Co w takim razie zobaczy marekjw na swojej firnedliście? Zobaczy że użytkownik kozbinio jest online ale na PS4 czy też wg. PS3 będę zupełnie offline w tym czasie? Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Nie ponioslo. Po pol roku kupisz o 200zl taniej, ale uzywke Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Fuck, ja nie składałem pre-ordera bo liczyłem na jakieś fajne bundle (a dokładniej na tego z dwoma padami i Killzone. Nie chciałbym czekać do nowego roku. Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać swoją sztukę w Day 1. jestem dokładnie w tej samej sytuacji. liczę, że będą bundle z killzone, bo jak narazie z tego co widzę nie ma preorderów na bundle. narazie czekam a w dniu premiery potem szturm a taki offtop trochę - czy było gdzieś określone jak będzie wyglądać nowy playstation network, w sensie czy będzie crossplatform? Mamy obecnie po raz pierwszy sytuację, gdzie dwie generacje będą w tym samym czasie wpięte w sieć. Czyli np. dajmy na to marekjw ciupie sobie w BF4 na PS3, ja odpalam BF4 na PS4 i wiadomo, że razem grać nie możemy. Co w takim razie zobaczy marekjw na swojej firnedliście? Zobaczy że użytkownik kozbinio jest online ale na PS4 czy też wg. PS3 będę zupełnie offline w tym czasie? Na razie tylko oficjalnie słyszałem że PS4 będzie obsługiwał cross-platform party czat z Vitą Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Fuck, ja nie składałem pre-ordera bo liczyłem na jakieś fajne bundle (a dokładniej na tego z dwoma padami i Killzone. Nie chciałbym czekać do nowego roku. Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać swoją sztukę w Day 1. jestem dokładnie w tej samej sytuacji. liczę, że będą bundle z killzone, bo jak narazie z tego co widzę nie ma preorderów na bundle. narazie czekam a w dniu premiery potem szturm a taki offtop trochę - czy było gdzieś określone jak będzie wyglądać nowy playstation network, w sensie czy będzie crossplatform? Mamy obecnie po raz pierwszy sytuację, gdzie dwie generacje będą w tym samym czasie wpięte w sieć. Czyli np. dajmy na to marekjw ciupie sobie w BF4 na PS3, ja odpalam BF4 na PS4 i wiadomo, że razem grać nie możemy. Co w takim razie zobaczy marekjw na swojej firnedliście? Zobaczy że użytkownik kozbinio jest online ale na PS4 czy też wg. PS3 będę zupełnie offline w tym czasie? Sądzę, że PSN na PS4 będzie jednak miała trochę inną strukturę. Chociaż z poziomu takiej Vity można się przecież zalogować do PSN i jesteśmy widoczni online nawet kiedy ktoś z naszej friendlisty ma w tym czasie uruchomione PS3. Nie ma chyba jednak co liczyć na Twoją teorię. To dwa kompletnie inne systemy. Niby usługa sieciowa jest wspólna ale dla każdej maszynki będzie pewnie oddzielnie. Zresztą, chvj tam wie... Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Mylisz sie. Jak zalogujesz sie na vicie na psn, to znajomi z ps3 nie widzą cie ze jestes online. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Ja jakoś widziałem jak znajoma się logowała z PSV Wydaje mi się, że będzie tak jak opisał waldek. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Ja jakoś widziałem jak znajoma się logowała z PSV Wydaje mi się, że będzie tak jak opisał waldek.Niema takiej mozliwosci :-) , temat byl juz poruszany wiele razy w dziale vity. To byl dlamnie pierwszy zonk w kontakcie z vitą.Ja logując sie na vicie ,widze znajomych online na ps3 , natomiast w drugą strone to niedziala:/ Edytowane 4 października 2013 przez diolek Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Hmm sprawdzę w takim razie przy okazji Małe obawy można mieć, bo w ogóle Sony nie pokazuje jak działa OS i PSN, a do premiery półtora miesiąca. Mimo wszystko mam nadzieję na kompatybilność z PS3/PSV. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 a ja na kompatybilność PS3/PS4 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Jeżeli chodzi o gry z PS3, to pewnie będzie to jakoś działało przy pomocy Gaikai, no bo po co innego im ta technologia Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 a to ciekawe. okazałoby się, że można spokojnie ciupnąć w GTAV na PS4 dzięki systemowi online. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Że co ? Gaikai ma ruszyć w przyszłym roku i ma obejmować PS4, PS3 oraz Vitę o PC nie słyszałem Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 A ktoś wspomniał o PC? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Sorry mój błąd źle doczytałem jeśli GTA V wyjdzie na PC to jestem przekonany że również na PS4 i XOne Cytuj
shy4 53 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 ja dostalem kilka dni temu telefon z GAME'a i propozycje zamiany mojej basic konsolki na mega pack(konsola+2pady+killzone+kamera) za 450funia, skorzystalem bo taniej niz oddzielnie jak preorderowalem...ale to ciekawe bo ponoc konsolek brakuje... Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 to ladnie Cie wzieli na dwa baty bo ten sam zestaw chodzi po 499 Euro ;o Cytuj
władzisław pierwszy 22 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Wie ktoś czy i kiedy podana zostanie oficjalna polska cena ps4? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 taka jaka jest w sklepach polskich na preordery Cytuj
shy4 53 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 to ladnie Cie wzieli na dwa baty bo ten sam zestaw chodzi po 499 Euro ;o mam na to wylozone nie bede kombinowal zeby przyoszczedzic pare groszy, pierwsza konsolka ever w dniu premiery ktora nabede a i sklep mam doslownie pod nosem wiec od 24:00 28-29listopada zaczynam pykac;) Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 To nie będzie konsol w dniu premiery w sklepach wyłożonych normalnie na półki? (MM, empik, saturn, rtv, itd.) ? Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 To nie będzie konsol w dniu premiery w sklepach wyłożonych normalnie na półki? (MM, empik, saturn, rtv, itd.) ? Będą, Polska to nie Japonia. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 liczę na to, że te preodery to c,ipa i ch,uj. w sensie takim, że sporo osób się wycofa, nie kupi i że konsola będzie normalnie dostępna jak nie w pierwszy dzień, to drugi/trzeci kiedy ochłoną emocje i część niesprzedanych w d-day konsolek pójdzie na półki. będzie tak prawda? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Dokładnie o tym mowa, Polska to nadal Polska. I tutaj nie widziałbym problemu. Dla Kowalskiego to nadal spora suma by w ot tak po prostu wyłożyć na ladę 1800zyla, jeśli nie więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi