Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 14.10.2013 o 11:13, Lipa napisał(a):

Więc tym bardziej dziwię się, że tak bardzo uparliście się, żeby nie brać tego pre ordera. Odkąd tylko się pojawił, wziąłem go w euro. Choć trochę żałuję, że tam, a nie w MM, bo kupiona PS3 w media cztery lata temu, chodzi do dziś jak burza :)

Lipa nie dziw się, niektórzy nie chcieli łysolów, tylko liczyli, że będą bundle na premierze. 

Opublikowano
  W dniu 14.10.2013 o 11:53, Lipa napisał(a):

Ja cały czas mam nadzieję, że jeżeli Euro będzie miało jakieś bundle, to zaproponują zamianę gołej konsoli na owy bundle (tak jak robi to amazon).

aha, jaaaaaaasne :) wg mnie nie ma na to szans, bundle będą w innej, wyższej cenie i będą kupowane osobno, na sto pro aby zwiększyć sprzedaż sklepy będą cisnąć je osobno.

no nic, zrobię sobie wycieczkę do sony center i zobaczymy co mi powiedzą. mogę nawet tydzień poczekać, ale wazne aby fajna oferta była, np. właśnie killzone bundle czy coś...

Opublikowano

A ja założe się, że w dniu premiery konsoli spokojnie będzie można dostać sprzęt w takich sklepach jak Media, czy Saturn. Polska to nie USA, czy Japonia. Dam znać, czy 29 listopada po robocie dorwe w Krakowskim MM, lub Saturnie swoj egzemplarz;)

Opublikowano
  W dniu 13.10.2013 o 07:19, waldusthecyc napisał(a):

blantman skończ się już usprawiedliwiać - każdy prawdziwy chłopiec lub nowe zabawki i tak jak mówi Emtebe tutaj nie chodzi o racjonalne zakupy a o zrobienie sobie przyjemności i podotykanie :)

jedyne co mnie może powstrzymać to brak fajny bundli - bardzo bym chciał dwa pady, kamerka i nowy Killzone. wtedy zero kombinacji - bankomat i heja. rzuciliby już jakieś info kurcze nigdzie nic nie mówią :(

Nie możesz kartą zapłacić ?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że ostatnio na brytyjskim Amazonie podnieśli cenę o 50 funtów, to raczej coś jest na rzeczy z dostępnością i popytem. Ale nie myślę by było tak źle jak niektórzy się obawiają (nowy rok), pewnie po 2-3 tygodniach sytuacja się ustabilizuje i każdy kto będzie chciał kupić nie będzie miał problemu ze znalezieniem konsoli w sklepie.

Opublikowano

Ja panowie czekam rok/dwa i dokanczam zaleglosci z ps3 i 360tki, nie mam tyle czasu co kiedys ale dla Gta VI i tak bede musial kupic ktoras z nextgenow. Zobacze co bedzie lepsze dla gier, na ktora konsole beda lepiej napisane, cena ma najmniejsze znaczenie.

Opublikowano

Też myślę, że dośc szybko powinien pojawic się 2gi rzut. W końcu 3 tyg po premierze są święta i nie wyobrażam sobie sytuacji, że cało grono Kowalskich ( czyli nie-freak'ów którzy wlecą z buta do MM 29.11 o 9.59 ) przyjdzie z wypłatą w portfelu i zastaną puste półki.

Opublikowano
  W dniu 26.09.2013 o 17:20, Mefi23 napisał(a):

no właśnie chłopaki, co mówicie ? Pre order, czy czekać na day one ? Jeśli pre order to gdzie to sie najbardziej opłaca ? Myslalem o RTV EURO AGD, tam cena jest gwarantowana. A jak to wyglada? Gdy kupuje pudełko z pre orderem to mogę sobie odebrać w każdym sklepie sieci ?

preorder w małych solidnych sklepach z grami. Ja np. zamówiełem w xgamecenter 100 zł zaliczki, cena gwarantowana 1700 zł dostępność 2 dni przed premierą

Opublikowano (edytowane)

Ja w Avansie gdzie moj kumpel jest kierownikiem, Nawet jak beda miec tylko 1 sztuke to wadomo gdzie trafi. I trafi tam odrazu jak sie pojawi w sklepie 26 lub 27.11 (dostawy maja we wtorek i srode)

Edytowane przez Niewidoczny
Opublikowano
  W dniu 14.10.2013 o 19:33, Kapcior napisał(a):

kilka dni temu pytałem o ps4 w saturnie co i jak

ps4 1800zł

ps4 bundle pack 2200 zł

nie zabraknie na premiere - jak zapytałem czy dostaną 20szt :]

ciekawe czy te ceny będą takie

Nie wiesz jaki bundle będą mieć na sprzedaż?

Opublikowano (edytowane)

Pewnie te co w jukej czyli killzone 2pady i kamerka bo to oficjalny pakiet + niektóre sklepy robią bundle typu ps4+killzone

Amazon ma takie bundle

New Bundles:

Bundle 1: PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall - £384.99 (Previously £389)

Bundle 2: PlayStation 4 + Watch Dogs - £384.99 (Previously £389)

Bundle 3: PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall + Battlefield 4 - £424.99 (Previously £429)

Bundle 4: PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall + Need For Speed: Rivals - £424.99 (Previously £429)

Bundle 5: PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall + 2 DualShock 4 controllers + PS4 Camera - £429.99 (Previously £449)

Bundle 6: PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall + FIFA 14 + 2 DualShock 4 controllers + PS4 Camera - £469.99 (Previously £489)

Edytowane przez kubson
Opublikowano
  W dniu 15.10.2013 o 06:25, waldusthecyc napisał(a):

W dniu 14.10.2013 o 21:07, kubson napisał(a):

Bundle 6: PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall + FIFA 14 + 2 DualShock 4 controllers + PS4 Camera - £469.99 (Previously £489)

oj takie coś bym przyjął BAAAAARDZO!

Zapomnij.Chyba,ze skladales pre ordera w lutym.Te bundle sa za(pipi)iste,ja za samego killzona + ps4 place 400£.....

Opublikowano

Jeden post Yetiego i rozpętało się piekło z preorderami PS4. Ja kupiłem preordera w MM, cena 1850 jest dal mnie do zaakceptowania, bo tak jak pisałem ubezpieczenie w MM wychodzi taniej niż w Euro RTV AGD i jest do tego na dłużej. W dniu premiery biorę wolne, albo choć zwolnię się z pracy na godzinę by polecieć po mój egzemplarz do sklepu zaraz po otwarciu (ewentualnie zadzwonię do roboty, że już tego dnia nie wrócę, bo idę pykać w gierki hehe).