Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w tym tygodniu w końcu wymieniłem tv na większy wiec jestem w miarę przygotowany na nową generację :). W day1 idę po bundla (jakiś musi być) i nie ma opcji że wróce do mieszkania bez nowej zabawki. Na premierę będę miał gierki z Plusa (Rezogun i Drive Club) oraz pewnie Killzone'a (bo uwielbiam tą serię). ktoś wie może czy gdzieś pojawiło się info ile ma kosztowac osobno drugi pad (tak na wszelki wypadek jak bym dostał tylko gołą konsolę) ??

Opublikowano (edytowane)

Ja biorę KZ: SF z plusa Drive Club, Rosegun i zastanawiam się nad BF4 i Watch Dogs, ale to juz zależy głownie od ocen i jakiś materiałów wideo, które przekonają mnie głownie do WD. Dobrze, że premiera w Ameryce jest kilka dni wcześniej, to się poogląda stremy na twitchu. Obecnie pewniaki to KZ, DC i Rosegun, trzy całkiem inne gry i pisane od początku na PS4 (a nie jak AC4 czy Fifa, które są przepisane z obecnej generacji).

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Ja się waham co do gier. Z FPS Killzone lub BF4, ale do BF mi bliżej bo multi mi bardziej odpowiada a i 64 graczy robi swoje :) Drugą grą miało być Watch Dogs, ale z każdym kolejnym filmikiem gra wygląda gorzej, natomiast AC4 prezentuje się coraz lepiej. No i jeszcze będzie Resogun oraz Driveclub PS+ Edition.

Premiera w USA na szczęście jest wcześniej, więc sobie obejrzę filmiki z tych gier, poczytam recenzje i zdecyduję.

Opublikowano (edytowane)

W usa Best buy tez moze nie miec wystarczajacej ilosci next-gen dla osob z preorder.

Abreezy 11000@Wattz 10 Oct @BestBuySupport so if a store took 200 pre-orders

and u only get 50 those 150 are screwed Best Buy Support @BestBuySupport 10 Oct

@11000Wattz We are excited about the PS4

release as it is fast approaching. Any issues that

may arise will be handled accordingly. ^Tea Best Buy Support @BestBuySupport 10 Oct

@11000Wattz I thank you for voicing your

concerns with us. Your feedback is essential to us,

we work to make every experience. ^Tea Abreezy 11000@Wattz 10 Oct @BestBuySupport so will I get my unit on 11/15???

Thats all I care about. Thats y I preordered it so I

know my unit is there day 1 Best Buy Support @BestBuySupport 10 Oct

@11000Wattz We are working to ensure well have

enough units to fill all pre orders. I dont have any

info about the inventory levels. ^Tea Abreezy 11000@Wattz 10 Oct @BestBuySupport so you can secure my preorder

$$$ but can't secure me a unit on day 1. Thanks.

#NeverAgain I told a friend of mine and he decided to call BB

and this is what he replied back to me with. "Ok just talked to them. Got the full story and some

other news. Apparently retailers don't know how

many units they are getting until release. Oo

neogaf.com/showpost.php?p=85906654 Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

to ja do znudzenia jeszcze zapytam - Pryx, golizna czy bundle? :D

Jak będzie bundle z Killzone SF to biorę i nawet się nie zastanawiam. Trójkę też kupowałem z KZ, więc nową generację też chętnie tak bym zaczął.

Opublikowano

kilka dni temu pytałem o ps4 w saturnie co i jak

ps4 1800zł

ps4 bundle pack 2200 zł

nie zabraknie na premiere - jak zapytałem czy dostaną 20szt :]

ciekawe czy te ceny będą takie

Nie wiesz jaki bundle będą mieć na sprzedaż?

nie wiedział jeszcze co będą mieli bo też o to pytałem

Opublikowano (edytowane)

Telewizor wymieniony, czekam na premierę. Jestem zabezpieczony w kilku miejscach i raczej będę miał konsole na day1, ale mam nadzieję, że w MM, albo w Saturnie na wszelki wypadek też będą mieli większą ilość. Jeśli chodzi o gry, to BF4 i KZ.

Edytowane przez Mefi23
Opublikowano

Nooo. U mnie sytuacja się wyjaśniła... Miałem brać jak pojawi się bundle PS4 + Watch_Dogs... Ale jak już wiecie premiera gry się opóźni. Zatem biorę "gołą" konsolę.

Zatem mam pytanie: czy gdziekolwiek jeszcze można składać preordery i je otrzymać na premierę, czy już tylko polowanie mi zostaje w dzień premiery (tj. latanie po marketach)?

Opublikowano

Słuchajcie, w Avansie na ich stronie www jest cały czas preorder na PS4 za 99,99 zł...

Nigdzie nie ma info, że nie gwarantują odbioru na premierę.

Czy w związku z tym jest szansa, że jak złożę preordera to dostane na premierę sprzęt? Ktoś ma jakieś info o Avansach i preorderach?

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy przełożenie  premiery JEDNEJ ciekawie zapowiadającej się gry a już ludziska zastanawiają się czy nie wycofywać się z preorderów. Jeśli plotki o Drive Club okażą się prawdą to na 100% preorder nie będzie potrzebny. 

Edytowane przez da$io
Opublikowano (edytowane)

Z tego co piszą Brazylijczycy, w dzień premiery PS4 wszystkie loty z Brazylii do USA bedą miały komplet pasażerów :) Bez jaj, to już nie czasy komuny że ludzi można ruchać i ci dziękowali, oni po prostu polecą do USA, kupią tam, wrócą... i wciąż im wyjdzie taniej xD

Znakomity przykład że rzeczywistość i gospodarka =/= nawiedzone pomysły jakiegoś kacapa.

On Top, ja PS4 biorę z bunlem z The Order.

Edytowane przez aphromo
Opublikowano

no ja tak czy siak chce wziąć kamerke, watch dogs fife 14 i dwa pady, bo został mi move z ps3 wziętej w play więc niech sie do czegoś przyda, może zaczaruje Polską kadre żeby grała lepiej. Tam gdzie wziąłem preorder, twierdzą że będą mieli wszystkie bundle więc licze na to

Opublikowano

no ja tak czy siak chce wziąć kamerke, watch dogs fife 14 i dwa pady, bo został mi move z ps3 wziętej w play więc niech sie do czegoś przyda, może zaczaruje Polską kadre żeby grała lepiej. Tam gdzie wziąłem preorder, twierdzą że będą mieli wszystkie bundle więc licze na to

Watch dogs przesunięte na wiosnę 2014, zweryfikuj dostępne bundle w Twoim sklepie ;)