II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 No konsolka będzie na day 1 ale nie będzie w co zagrać, będę zmuszony wziąć AC IV bo Killzone w ogóle mnie nie interesuje super premiera bez gier. Sony zalicza u mnie spory minus. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 Driveclub takze opozniony. Zamiast niego uzytkownicy plusa dostana gre Contrast. http://www.ps3site.pl/driveclub-oficjalnie-opozniony-w-zamian-dostaniemy-contrast/169738 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 Jak ktoś będzie chciał wymienić dysk w PS4 to okazuje się że jest to bardzo prosta sprawa I pozostaje odkręcić JEDNĄ śrubkę i gotowe Cytuj
humanno 201 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 (edytowane) Zajefajna śrubka chce takie spinki do koszuli. a przy okazji: mało brakowało (brakuje?) bo opóźnienia premiery BF4 na next geny :o To juz by w moim przypadku zadecydowalo o odłożeniu zakupu konsoli. http://www.videogamer.com/xboxone/battlefield_4/news/dice_considered_delaying_xbox_one_and_ps4_versions_of_battlefield_4.html kurde ja nie noszę koszul.. : / Edytowane 18 października 2013 przez humanno Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 Właśnie czytałem ten wywiad z Bachem i trochę kropelka potu się pojawiła na czole. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 października 2013 Opublikowano 18 października 2013 IMO klamia i nakrecaja jeszcze wiekszy hajp na BF na next geny jadac na fali opoznionych gier.... A ta wymiana dysku w PS4 to super sprawa.. i w ogole jaki to jest piekny kawalek plastiku Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Może ktoś wie... Jak to będzie z grami, które chcemy "przenieść" z PS3 do PS4 (czyli z tymi w które obecnie gramy i chcemy kontynuować na PS4 np. FIFA 14, Battlefield 4, NFS: Rivals itd.), chodzi mi głównie o przeniesienie sejwów i trofeów. W zasadzie będę grał tylko w FIFĘ na obu konsolach, więc pytam na jej przykładzie. Widziałem np. na PSN Profiles osobne (ale takie same) trofea, czyli trzeba będzie je zdobywać jeszcze raz? No i jak sejwy przenieść z dysku na dysk (pendrive?)? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 http://www.easports.com/uk/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-ultimate-team-cross-generation-uk Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 no ja tak czy siak chce wziąć kamerke, watch dogs fife 14 i dwa pady, bo został mi move z ps3 wziętej w play więc niech sie do czegoś przyda, może zaczaruje Polską kadre żeby grała lepiej. Tam gdzie wziąłem preorder, twierdzą że będą mieli wszystkie bundle więc licze na to Watch dogs przesunięte na wiosnę 2014, zweryfikuj dostępne bundle w Twoim sklepie trudno najważniejsze żeby fifa 14 była Cytuj
hniv 5 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Ja dzis jak rozmawialem z pracownikiem sklepu media m..... mówil ze do ich calej sieci w Polsce ma trafić okolo 3 tys. sztuk konsol na premierę. Z tych 3 tysi pierw pokrywają preordery reszta trafi na polki. Wydaje mi sie trochę malo jak na tak duza ilosc sklepów. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Ja dzis jak rozmawialem z pracownikiem sklepu media m..... mówil ze do ich calej sieci w Polsce ma trafić okolo 3 tys. sztuk konsol na premierę. Z tych 3 tysi pierw pokrywają preordery reszta trafi na polki. Wydaje mi sie trochę malo jak na tak duza ilosc sklepów. Tak mało ? aż nie chce mi się wierzyć Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Oddworld Abe's Oddysee New N'Tasty - wiadomo kiedy premiera ? Ma wyjść tylko cyfrowo ? Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Ja dzis jak rozmawialem z pracownikiem sklepu media m..... mówil ze do ich calej sieci w Polsce ma trafić okolo 3 tys. sztuk konsol na premierę. Z tych 3 tysi pierw pokrywają preordery reszta trafi na polki. Wydaje mi sie trochę malo jak na tak duza ilosc sklepów. Tak mało ? aż nie chce mi się wierzyć Kilka dni temu z czystej ciekawości zapytałem o dostępność PS4 na mediamarkt online, dokładnie o to czy jeżeli teraz wykupiło by się preorder dostanie się konsole na premierę. W odpowiedzi dostałem informacje że dla osób zamawiających pre order konsola będzie dostępna w sklepach na dzień przed premierą i tego też dnia będą realizować przesyłki kurierskie. Żadnego info o problemach czy brakach. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Podstawka pod PS4 na amazon około 100 zł po(pipi)ało ich. Na szczęście na pewno pojawią się zamienniki , choć jak oglądał filmiki z PS4 to coraz bardziej się przekonuję że ładniej wygląda leżąc. Cytuj
pop 41 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Wychodzi na to, ze abonament Live na Xbox One bedzie tańszy od PS4? O_o Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Skąd takie zdziwienie? Przecież aktualnie też tak jest. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Panowie jak to w końcu będzie ze składką na gry w PS4 ? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 YETI - proszę przyjrzyj sie temu filmikowi i sam ocen IMO jesteś w błędzie, co do stojącej konsoli Playstation 2, 3, a zwłaszcza PS4 ;P Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 Czy konsola zakupiona w niemieckiej dystrybucji ma gwarancję możliwą do zrealizowania na terenie całej Europy (w tym PL)? Jakbym jechał kiedyś do Niemiec, to wolę tam po drodze dać 399 EUR (chyba taka jest cena detaliczna?), a nie u nas 1790 zł. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Playstation Polska zaktualizowało zdjęcie w tle. Szykują się bundle. Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Czy konsola zakupiona w niemieckiej dystrybucji ma gwarancję możliwą do zrealizowania na terenie całej Europy (w tym PL)? Jakbym jechał kiedyś do Niemiec, to wolę tam po drodze dać 399 EUR (chyba taka jest cena detaliczna?), a nie u nas 1790 zł. Ale czy ci sie to bedzie oplacac? No chyba ze zarabiasz w € bo inaczej to na dzien dzisiejszy 400€ to koszt ok 1680zl, czyli o 100 zl taniej mniej wiecej. Oplaca sie? W razie czego wysylka do pl to na poczcie ok 15,90 DHL-em. Juz chyba bardziej oplacalne byloby sprowadzenie XOne bo w pl to chyba nie predko bedzie... Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Chyba wezmę bundla z killzonem.Dwa pady mi nie potrzebne tym bardziej kamerka. :> Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Ja właśnie kamerkę bym wziął dla dzieciaka , może zaraz po premierze pojawią się jakieś aukcję z kamerkami z budle Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Czy konsola zakupiona w niemieckiej dystrybucji ma gwarancję możliwą do zrealizowania na terenie całej Europy (w tym PL)? Jakbym jechał kiedyś do Niemiec, to wolę tam po drodze dać 399 EUR (chyba taka jest cena detaliczna?), a nie u nas 1790 zł. Ale czy ci sie to bedzie oplacac? No chyba ze zarabiasz w € bo inaczej to na dzien dzisiejszy 400€ to koszt ok 1680zl, czyli o 100 zl taniej mniej wiecej. Oplaca sie? W razie czego wysylka do pl to na poczcie ok 15,90 DHL-em. Juz chyba bardziej oplacalne byloby sprowadzenie XOne bo w pl to chyba nie predko bedzie... Zostało mi trochę EUR na zbyciu, dodatkowo tak jak napisałem, miałbym pewnie kiedyś po drodze jakiś niemiecki Media Markt będąc w delegacji (więc DHL odpada). Także 100-150 zł taniej zawsze na plus. Pomińmy więc kwestię opłacalności, bardzie interesuje mnie czy gwarancja Sony jest europejska. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Czy konsola zakupiona w niemieckiej dystrybucji ma gwarancję możliwą do zrealizowania na terenie całej Europy (w tym PL)? Jakbym jechał kiedyś do Niemiec, to wolę tam po drodze dać 399 EUR (chyba taka jest cena detaliczna?), a nie u nas 1790 zł. Ale czy ci sie to bedzie oplacac? No chyba ze zarabiasz w € bo inaczej to na dzien dzisiejszy 400€ to koszt ok 1680zl, czyli o 100 zl taniej mniej wiecej. Oplaca sie? W razie czego wysylka do pl to na poczcie ok 15,90 DHL-em. Juz chyba bardziej oplacalne byloby sprowadzenie XOne bo w pl to chyba nie predko bedzie... Zostało mi trochę EUR na zbyciu, dodatkowo tak jak napisałem, miałbym pewnie kiedyś po drodze jakiś niemiecki Media Markt będąc w delegacji (więc DHL odpada). Także 100-150 zł taniej zawsze na plus. Pomińmy więc kwestię opłacalności, bardzie interesuje mnie czy gwarancja Sony jest europejska.Kiedys interesowalem sie tematem podczas zakupu sluchawek Sony Pulse, i wtedy powiedziano mi ze gwarancja jest europejska, podobnie ma sie to do TV. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi