Opublikowano 14 listopada 201311 l A ja wam powiem ze lepiej kupic teraz PS4 niz FHD TV(chyba ze kogos nie interesuja kompletnie zadne tytuly na start) bo roznica w takim BF4 miedzy PS3 a PS4 jest wieksza niz miedzy 720p a 1080p. Ja mam projektor HD Ready i dwa TV FHD, i tak bede gral na HD Ready, TV mozna zawsze zmienic, one nonstop tanieja, sa raty 0% itd.
Opublikowano 14 listopada 201311 l A co napisałeś? W koszu nic nie widzę - któryś mod poprzenosił posty o TV z ogólnej szajby nt premiery do tego tematu. Zostało przesunięte do tematu: PS4 premiera, preordery, szajba. W sumie to moje gorzkie żale można usunąć
Opublikowano 14 listopada 201311 l Też bym brał PS4 majac HDReady tv. Wiadomo ze lepiej miec opcje Full ale gry to nie tylko grafika a caly 'fun'. Tv mozna zawsze pozniej zmienic.
Opublikowano 14 listopada 201311 l 50 Cali za 4500 zł a czasami lekko mniej. Dla PS4 warto zwiększyć wielkość przekątnej.
Opublikowano 14 listopada 201311 l No tak bo przeciez kazdy ma 4.5 tys o tak zeby sobie nowy TV kupic przy okazji zakupu konsoli, to nic dla mieszkanca Polski..
Opublikowano 14 listopada 201311 l 40 cali Smart TV Full HD za 1799 rok temu - po co zaraz jakieś kosmosy za 4500?
Opublikowano 14 listopada 201311 l Też nie rozumiem poco od razu kupować nowość z masą pierdół, które i tak się znudzą. Liczy się jakość tv a nie smarttv
Opublikowano 14 listopada 201311 l Przeciez nikt nie mowi, ze kupuje sie dla bajerow, ewentualnie po to zeby miec wiekszy ekran i lepsza jakosc i tyle. Edytowane 14 listopada 201311 l przez saptis
Opublikowano 14 listopada 201311 l co sądzicie o tej informacji, że pierwsza partia ps4 się psuje ? taka informacja dzisiaj na ppe.pl
Opublikowano 14 listopada 201311 l co sądzicie o tej informacji, że pierwsza partia ps4 się psuje ? taka informacja dzisiaj na ppe.pl Ta rzeczywiście news, dwie sztuki się zepsuły i już ppe.pl informuję o pierwszej partii news niczym z faktów
Opublikowano 14 listopada 201311 l Na szczęście będziemy mogli przetestować na amerykanach. Po 2 tygodniach powinno się rozjaśnić ile rzeczywiście tych konsol jest wadliwych.
Opublikowano 14 listopada 201311 l Na szczęście będziemy mogli przetestować na amerykanach. Po 2 tygodniach powinno się rozjaśnić ile rzeczywiście tych konsol jest wadliwych. dokładnie, coś powinno się wyjaśnić
Opublikowano 14 listopada 201311 l "the PS4 can broadcast all game audio (and voice chat) to the audio/mic jack on the DualShock 4, which is compatible with all headphones and mobile headsets using 1/8 inch audio adapters — though enabling game audio output on the DualShock 4 disables all audio via HDMI and optical out." czyli moj plan z graniem z duzymi sluchawkami nalozonymi na tego malego gown.ianego headseta wlasnie legl w gruzach... w(pipi)ic sie mozna ta sprawa z headsetami- ciekawe, jak dluga kaza czekac na uruchomenie funkcjonalnosci hs bluetoothowych
Opublikowano 14 listopada 201311 l podpiąć do tv sd sie nie da bo ps4 nie ma analogowych złącz. Tak jak by ktoś nie wiedział.
Opublikowano 14 listopada 201311 l Jednak nie trzeba kupować tej podstawki pod PS4 80 zł zaoszczędzone
Opublikowano 14 listopada 201311 l "the PS4 can broadcast all game audio (and voice chat) to the audio/mic jack on the DualShock 4, which is compatible with all headphones and mobile headsets using 1/8 inch audio adapters — though enabling game audio output on the DualShock 4 disables all audio via HDMI and optical out."czyli moj plan z graniem z duzymi sluchawkami nalozonymi na tego malego gown.ianego headseta wlasnie legl w gruzach...w(pipi)ic sie mozna ta sprawa z headsetami- ciekawe, jak dluga kaza czekac na uruchomenie funkcjonalnosci hs bluetoothowych Czyli co bo nie do końca rozumiem? 1/8 tylko przepustowości audio będzie po podłączeniu słuchawek do pada? Edytowane 14 listopada 201311 l przez balon
Opublikowano 14 listopada 201311 l Tzn tylko tyle, że jak sobie puścisz dzwięk na słuchawki (nie mylić z tym HS mono z zestawu) podłączone do pada to audio przestanie lecieć po HDMI/optyku, a jedynie przez słuchawki. Nie wiem jak marekjw chciał sobie podłączyć słuchawki, ale jeżeli przez usb albo amplituner to normalnie będzie mógł używać ich z headsetem. Do pada i tak podłączyłby tylko jeden sprzęt.
Opublikowano 14 listopada 201311 l No ale w grze singlowej podłączam normalnie pod pada moje wyczesane słuchawki w nocy i mam wyczesany dźwięk, tak ?
Opublikowano 14 listopada 201311 l Z tego co czytałem to nie będzie wsparcia dla HS'ów po BT. Mają dodać z patchem obsługę dla Pulse i Pulse Elite Edition.
Opublikowano 14 listopada 201311 l @Balon Tak, ale jak będzie z jakością to trzeba sprawdzić osobiście. Wg mnie dadzą obsługę wszystkiego po BT, bo narzucenie ludziom, korzystania ze słuchawek gdy Ci mają w domu wypaśne kina 5.1/7.1 to straszna głupota.
Opublikowano 15 listopada 201311 l Zastanawiam sie tylko czy plyty podczas wkladania nie beda narazone na zarysowania bo przeciez czytnik jest troche schowany do srodka.