Pryxfus 820 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Gdzie się edytuje 15 minutowe filmiki nagrane przyciskiem share, chodzi mi o to jak je przyciąć? I jak się włącza w nich dźwięk? Cytuj
kangurello19 3 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 edycja jest w ustawieniach wchodzisz w pamięć masową później w zrzuty i są tam filmiki z tego co pamiętam Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Po co dzwonić? Wchodzisz z pc wybierasz nie pamiętam hasła i wysyłają ci nowe na maila którego miałeś podanego podczas pierwszej rejstracji;-) proste jak budowa cepa:-P Przecież napisał że nie pamięta hasła i emaila.... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 I jak się włącza w nich dźwięk? Dźwięku nie trzeba włączać, bo ten jest normalnie nagrywany. To DICE coś zepsuło, że w filmikach z BF4 go nie ma. 1 Cytuj
czacha79 26 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Nie pamieta maila ktorego podal, wiec zapewne ma ich kilka. Dlatego wystarczy ze zrobil jak radzil kolega, a potem sprawdzi wszystkie skrzynki pocztowe - na ktorejs bedzie maila od Sony Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Jakby kogoś ciekawiło co było w Edycji Gracza (bo tego było mało) to zrobiłem krótki film Cytuj
hniv 5 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Panowie mam taki dziwny problem. Mianowicie jak gram w bf4 i mam zwieche gry i nic sie nie da zrobić tylko wyjsc do menu konsoli to automatycznie mój amplituner nie dostaje dźwięku przez kabel optyczny. Nie chodzi o samego bf tylko konsola ma jakiś blad bo w menu tez dźwięku juz nie mam a dioda sygnalizująca w ampli ze dochodzi dźwięk miga. No i teraz najlepsze.Jak w menu ustawie dźwięk po hdmi pomimo ze hdmi mam tylko poprowadzone do monitora dźwięk wraca ale tylko stereo.Jak wylacze konsole i wlacze i zmienie znowu na dts bitstream to znowu wszystko dziala do pierwszej zwiechy bf. Jak myslicie wina leży po stronie konsoli czy gry ktora wywala ogólnie dźwięk? Wcześniej mialem problem z brakiem obrazu w monitorze ale jak sie okazalo nie mialem hdcp. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Znalazł już ktoś jakiś sensowny zamiennik tego headseta z zestawu ? szukam czegoś w stylu tego od x360 coś takiego ło mile widziane linki Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Turtle beach p4c [url=https://www.turtlebeach.com/product-detail/mobile-headsets/ear-force-p4c/415]https://www.turtlebeach.com/product-detail/mobile-headsets/ear-force-p4c/415 Officially licensed chat headset Edytowane 4 grudnia 2013 przez kubson 3 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 kupi to gdzies w polsce? czemu tego drugiego nie dawali z konsolą... Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Amazon uk wysyła do pl Edytowane 4 grudnia 2013 przez kubson 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Ktory lepszy? Oba w amazonie dostepne i nie wiem ktory wziac. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Nie wiem, lepiej imo ten drugi sie prezentuje, ale ogólnie to jestem zwolennikiem stereo headsetow bo często gram na sluchawkach wiec mam 2 w jednym, tylko kurde kiedy sony wypuści tego patcha Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 jest synchronizacja z facebook jak na ps3 czy nie ma (trofea itd) ?? Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) fajnie, ze dodali haslo przy logowaniu usera. W ogole samo zastosowanie wpisywania go jest dosc ciekawe. Na tyle ze nie trzeba w ogole pamietac hasla. Wystarczy chwycic pada i kombinacja sama nam sie wklepuje/przypomina - rewelka :-) Edytowane 4 grudnia 2013 przez MEVEK Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 fajnie, ze dodali haslo przy logowaniu usera. W ogole samo zastosowanie wpisywania go jest dosc ciekawe. Na tyle ze nie trzeba pamietac go. Wystarczy chwycic pada i kombinacja sama nam sie wklepuje - rewelka :-)Tez na to zwrocilem uwage, swietna sprawa Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 czy wy też macie problemy jeszcze z siecią ? Właczam konsole, loguje mnie błyskawicznie, ale klikając na "Co Nowego" czy wchodząc w "PSN" mam ciągłe wczytywanie. Wchodzac już np w znajomych i patrząc co robią wszystko ładuje sie błyskawicznie.Kilkukrotne wylogowywanie i logowanie sie oczywiście poprawia ten problem, ale to żadne rozwiązanie. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Nie wiem czy widzieliście ale leci nowa reklama Drive Club w Polskiej TV z dopiskiem na dole "premiera początek 2014 roku". Nie powiem kozacko to się prezentuje na tej reklamówce. Cytuj
ramirez19pl 1 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Mam pytanko używam konta US bo tam jest Music Unlimited oraz Video Unlimited. Ale gdy próbóję odpalić aplikacje to widzę taki piękny komunikat :-) Według mnie powinno działać Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Nie działają te usługi w Polsce i koniec kropka. Cytuj
ramirez19pl 1 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Nie działają te usługi w Polsce i koniec kropka. Ale ja używam zagranicznego konta na USEJ założone i nie przebywam w Polsce. Próbowałem używać VPN ale to samo :confused:. Okej rozwiązałem problem zalogowałem się na konto z FI i tutaj ładnie działa Unlimited i reszta. Edytowane 4 grudnia 2013 przez ramirez19pl Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Head set na kabel ?! Kiedy tysiące posiadaczy Sony Pulse wręcz żąda natychmiastowej współpracy z PS4. jest synchronizacja z facebook jak na ps3 czy nie ma (trofea itd) ?? Zakładając swoje konto była taka możliwość i ją wybrałem, ale podczas zdobywania trofeów nie pojawiają się one na PSN, są tylko te z PS3. Cytuj
Altair_PL 1 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Małe info dla używających opcji Share - po kilku testach wygląda na to, że aby inni mogli obejrzeć wasze filmiki i screenshoty (z poziomu PS4) konieczne ustawienie na konsoli w opcjach facebooka "Kto może oglądać moje posty" - "Publiczne". Przy ustawieniu na "Znajomi" lub cokolwiek innego filmik pojawia się na ekranie "Co Nowego" ale odtworzyć go nie można Dziwne jest też to że jak ktoś usunie swój filmik z facebooka to nie znika on z "Co Nowego", po prostu nie można go odtworzyć. Mogę oczywiście się mylić, ale szybkie wrzucenie dwóch filmików na dwóch różnych ustawieniach prywatności zdaje się to potwierdzać. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 widzę ze pendrive nie podłączę do ps4..... ani nie mozna nic zapisac z www na dysk.....(np trailer z gry) czy tylko mi się wydaje.....?? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) Mozna grac w gry Z tego co mi sie obilo o uszy narazie PS4 ma bardzo ograniczone funkcje, trzeba czekac na patche (ładne czasy mamy) Jeszcze troche i Ci samochod sprzedadza bez kół bo pozniej dowioza. Edytowane 4 grudnia 2013 przez Velius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi