Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co dzwonić? Wchodzisz z pc wybierasz nie pamiętam hasła i wysyłają ci nowe na maila którego miałeś podanego podczas pierwszej rejstracji;-) proste jak budowa cepa:-P

Przecież napisał że nie pamięta hasła i emaila....

Opublikowano

Panowie mam taki dziwny problem. Mianowicie jak gram w bf4 i mam zwieche gry i nic sie nie da zrobić tylko wyjsc do menu konsoli to automatycznie mój amplituner nie dostaje dźwięku przez kabel optyczny. Nie chodzi o samego bf tylko konsola ma jakiś blad bo w menu tez dźwięku juz nie mam a dioda sygnalizująca w ampli ze dochodzi dźwięk miga. No i teraz najlepsze.Jak w menu ustawie dźwięk po hdmi pomimo ze hdmi mam tylko poprowadzone do monitora dźwięk wraca ale tylko stereo.Jak wylacze konsole i wlacze i zmienie znowu na dts bitstream to znowu wszystko dziala do pierwszej zwiechy bf. Jak myslicie wina leży po stronie konsoli czy gry ktora wywala ogólnie dźwięk? Wcześniej mialem problem z brakiem obrazu w monitorze ale jak sie okazalo nie mialem hdcp.

Opublikowano

Znalazł już ktoś jakiś sensowny zamiennik tego headseta z zestawu ? szukam czegoś w stylu tego od x360

coś takiego ło

5593-829-209_500x500.jpg

mile widziane linki

Opublikowano

Nie wiem, lepiej imo ten drugi sie prezentuje, ale ogólnie to jestem zwolennikiem stereo headsetow bo często gram na sluchawkach wiec mam 2 w jednym, tylko kurde kiedy sony wypuści tego patcha

Opublikowano (edytowane)

fajnie, ze dodali haslo przy logowaniu usera. W ogole samo zastosowanie wpisywania go jest dosc ciekawe. Na tyle ze nie trzeba w ogole pamietac hasla. Wystarczy chwycic pada i kombinacja sama nam sie wklepuje/przypomina - rewelka :-)

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

fajnie, ze dodali haslo przy logowaniu usera. W ogole samo zastosowanie wpisywania go jest dosc ciekawe. Na tyle ze nie trzeba pamietac go. Wystarczy chwycic pada i kombinacja sama nam sie wklepuje - rewelka :-)

Tez na to zwrocilem uwage, swietna sprawa
Opublikowano

czy wy też macie problemy jeszcze z siecią ? Właczam konsole, loguje mnie błyskawicznie, ale klikając na "Co Nowego" czy wchodząc w "PSN" mam ciągłe wczytywanie. Wchodzac już np w znajomych i patrząc co robią wszystko ładuje sie błyskawicznie.Kilkukrotne wylogowywanie i logowanie sie oczywiście poprawia ten problem, ale to żadne rozwiązanie.

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście ale leci nowa reklama Drive Club w Polskiej TV z dopiskiem na dole "premiera początek 2014 roku".  Nie powiem kozacko to się prezentuje na tej reklamówce.

Opublikowano (edytowane)

Nie działają te usługi w Polsce i koniec kropka.

Ale ja używam zagranicznego konta na USEJ założone i nie przebywam w Polsce. Próbowałem używać VPN ale to samo :confused:.  Okej rozwiązałem problem zalogowałem się na konto z FI i tutaj ładnie działa Unlimited i reszta.

Edytowane przez ramirez19pl
Opublikowano

Head set na kabel ?! Kiedy tysiące posiadaczy Sony Pulse wręcz żąda natychmiastowej współpracy z PS4. 

jest synchronizacja z facebook jak na ps3 czy nie ma (trofea itd) ??

Zakładając swoje konto była taka możliwość i ją wybrałem, ale podczas zdobywania trofeów nie pojawiają się one na PSN, są tylko te z PS3. 

Opublikowano

Małe info dla używających opcji Share - po kilku testach wygląda na to, że aby inni mogli obejrzeć wasze filmiki i screenshoty (z poziomu PS4) konieczne ustawienie na konsoli w opcjach facebooka "Kto może oglądać moje posty" - "Publiczne".

Przy ustawieniu na "Znajomi" lub cokolwiek innego filmik pojawia się na ekranie "Co Nowego" ale odtworzyć go nie można :/

Dziwne jest też to że jak ktoś usunie swój filmik z facebooka to nie znika on z "Co Nowego", po prostu nie można go odtworzyć.

Mogę oczywiście się mylić, ale szybkie wrzucenie dwóch filmików na dwóch różnych ustawieniach prywatności zdaje się to potwierdzać.

Opublikowano (edytowane)

Mozna grac w gry :D

Z tego co mi sie obilo o uszy narazie PS4 ma bardzo ograniczone funkcje, trzeba czekac na patche (ładne czasy mamy)

Jeszcze troche i Ci samochod sprzedadza bez kół bo pozniej dowioza.

Edytowane przez Velius