kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Najdziwniejsze ze w zakładce What's New pisze ze moje imię nazwisko grało w killzone reszta widzi ze kubson84 grał w killzone czy co? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Najdziwniejsze ze w zakładce What's New pisze ze moje imię nazwisko grało w killzone reszta widzi ze kubson84 grał w killzone czy co? Jeśli tak sobie ustawisz - to tak. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Nie no niby wszędzie mam ustawione zeby była tylko ksywka wyświetlana tak btw to swietnie działają komendy głosowe Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Nie no niby wszędzie mam ustawione zeby była tylko ksywka wyświetlana tak btw to swietnie działają komendy głosowe mi cos nie działa, wystarczy log in i nazwę gry itd? Jak korzystać z PS VITA jako drugi kontroler ? Tak aby z kolega grać w fife ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ja najpierw powiedziałem playstation i po chwili na dole wyskakuje lista komend i wtedy wystarczy powiedzieć nazwę gry lub np home screen Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 A do czego mam to mowic? Musze miec podlaczony mikrofon? czy jak to jest <noob 102> Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 A do czego mam to mowic? Musze miec podlaczony mikrofon? czy jak to jest do lodówki musisz mowić oczywiście, ze do mikrofonu Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Nawet nie wiem gdzie on jest...musze czekac az przyjdzie mi p4c. Jak odpakowalem ten niby "super mikrofon" i zobaczylem ze wyglada jak zestaw z telefonu za 1zl w abonamencie orange to walnalem gdzies przed siebie. Cytuj
Altair_PL 1 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Osobiście poczekam na aktualizację FW PS4 od Sony, która doda obsługę Pulse Headset. Te słuchaweczki wiernie mi służyły przy graniu na PS3, nie ma po co wydawać dodatkowej kasy na HS który posłuży mi miesiąc (do update'u) Jakoś przeboleję Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 A byla w ogole mowa czy ten oryginalny headset do PS3 bedzie dzialac w przyszlosci ? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 No dobra, ale jak sie ma kamerke do ps4 to juz komendy gadamy tak o w powietrze cnie? Trzeba dzis zabawe z hs wyprobowac. Co mnie wnerwia i nurtuje - chyba juz nie da sie ustawic wyskakujacego powiadomienia przy wejsciu friendsow na online i nie da sie tez ustawic jakiegos opisu pod nickiem na friendliscie, prawda? Przeczesalem wszystkie opszyns i nie zlalazlem tego, no oprocz takiego jakby tytulu, ktory sobie mozna ustawic, ale to nie to samo co dawniej ten opis na ps3. Slabo, bo to imo fajne bylo. Z nowinek zaobserwowalem jeszcze ze po otrzymaniu zaproszenia do gry wystarczy klepnac guide buttona i od razu przechodzi sie do zaproszenia. Ogolnie fajne jest testowanie na wlasnej skorze i odkrywanie nowej generacji Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Jaką macie jakość obrazy podczas oglądania streamów innych graczy, bo u mnie jest jedna wielka pikseloza. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 zależy, jak oglądam na komputrze to pikseloza, jak przez konsole to nie mam sie do czego przyczepić. zależy też CHYBA jakiego neta ma streamer Cytuj
Gość Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Czesto zdarza mi sie ze stream przycina albo nadajacy dre jape w tle :| w ogole juz dawno temu zauwazylem ze u nas w porownaniu z ludzmi zagranica jest jakos normalniej bez woooooaaahhh i innych rzucanych co sekunde zamiast skupic sie na graniu. Dziwne. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Sam nie wiem od czego to może zależeć, bo streamy wyglądają bardzo dobrze. A co do łącza przesyłającego to chyba nie ma z tym problemu bo testowałem w BF4 streaming z gry w multi i obciążenie było na poziomie 1,5 Mb Uploadu jak i downloadu, więc tragedii chyba nie ma. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 (edytowane) Jak wczoraj kilka sprawdzałem (oczywiści z poziomu konsoli), to przy każdy była piksela, praktycznie nic nie było widać. Mam jeszcze jedno pytanie, podłączyłem PS4 za pomocą kabla optycznego do kina domowego. Dźwięk idzie z głośników, ale również przez tv (musze go wyciszać maksymalnie), kombinowałem z ustawieniami w konsoli, ale bez zmian. PS. Przed momentem sprawdzam kilka streamów i dziś juz jakość jest dobra. Edytowane 8 grudnia 2013 przez YETI Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 A to chyba zalezy jaka jakosc ustawia sobie streamerzy Ja czesto nadaje na poor bo znajomi ogladaja na komorce w pracy a wtedy liczy sie plynnosc obrazu . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Co do dźwięku przez optical to niestety potwierdzam że dźwięk idzie na tv jak i na głośniki, pewnie naprawią to w patchu w styczniu, dziś miałem problem z rozdzielczością w BF4, mam ustawione na automatyczne ale wyświetlało mi w gorszej grafice i rozciągniętej musiałem wyłączyć konsolę i włączyć z powrotem by wróciło do normy. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Znajdę gdzieś w opcjach możliwość ustawienia automatycznego wyłączenia się konsoli po ściągnięciu plików? Pamiętam, że w PS3 była chyba taka możliwość do ustawienia za każdym razem, gdy coś pobieraliśmy. Cytuj
mats3600 2 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Chyba nie ma narazie takiej możliwości,może dodadzą to przy okazji aktualizacji.Ale kiedy to będzie,nie wiadomo. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Jak transmitujemy rozgrywkę to jest możliwość pełnego ekranu, czy musi być ucięty? Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Panowie nie wiem czy jestem ułomny czy co ale nie mogę sparowac drugiego pada. Gdy włączam jednego pada drugi się wyłącza. O chu... tu chodzi. W ustawieniach zabardzo nic nie ma. Ktoś wie o co kaman... Cytuj
Altair_PL 1 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Znajdę gdzieś w opcjach możliwość ustawienia automatycznego wyłączenia się konsoli po ściągnięciu plików? Pamiętam, że w PS3 była chyba taka możliwość do ustawienia za każdym razem, gdy coś pobieraliśmy. Opcji takowej brak. Zamiast tego możesz ustawić aby konsolka w stanie czuwania łączyła się z internetem. Ciągnie wtedy minimalną ilość prądu, a wszystkie pliki się ściągają. Fajny patent, jak kupiłem konsolkę to ustawiłem sobie te opcje, rozpocząłem ściąganie BF4 i poszedłem do pracy. Jak wróciłem to wszystko było pościągane i poinstalowane:) Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Panowie nie wiem czy jestem ułomny czy co ale nie mogę sparowac drugiego pada. Gdy włączam jednego pada drugi się wyłącza. O chu... tu chodzi. W ustawieniach zabardzo nic nie ma. Ktoś wie o co kaman... Naciśnij i przytrzymaj chwilę przycisk PS w drugim padzie. Wyskoczy pytanie, więc zalogujmsię nim np jako gość i to wsio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi