dApo 313 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak transmitujemy rozgrywkę to jest możliwość pełnego ekranu, czy musi być ucięty? tak wyłącz komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza
flamek20 1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 A ja chciałem sie zapytać czy istnieje taka możliwośc, aby podzielic ekran telewizora na 2 cześci? Na jednej PS4 na drugiej obraz z TV. Ostatnio zauważyłem że konsola grzeje mi się przez pierwsze 15-20 min pracy. Po około 30 minutach wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jeżeli masz fukcję PiP w tv to będziesz mógł podzielić. Kiedyś nawet zrobiłem tak, że na połowie miałem Wii a na drugiej Ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) moje odczucia co do nowego Dual Shocka: - analogi są lepsze, ale nadal mi się ześlizguje palec np. w fifie jak trzymam jeden kierunek, czy w BFie jak się biegnie do przodu. - wykonanie jest kiepskie i nie wiem ile on wytrzyma. guma na analogach się szybko ściera, i pewnie będzie schodzić. do tego mam już jakieś luzy na padzie, zaczyna trzeszczeć. - bateria to kpina, dobrze że można go ładować nawet do sieci jak konsola jest wyłączona. po za tym jest ok, triggery dają radę ale mesjasza padów nie przebił <3 Edytowane 9 Grudnia 2013 przez bartiz 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie da się włączyć powiadomienia o wejściu kogoś online? Nie da sie ustawić tego opisu pod nickiem co dawniej na liście PSN, zamiast tego komentarza zwykłego i i tak niewidocznego? Szukałem tego wszędzie, ale chyba nie ma :| Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jak wygląda sparawa z upgradem gier z ps3 na ps4. czy dysk z grą z ps3 potrzebny jest tylko raz, aby aktywować daną grę, czy może musze mieć go zawsze gdy gram w ta pobrana wersję gry na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 trofea działają tylko gdy mamy podłączenie z internetem ? Bo ofline w ogole nie mogę ich przegladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ja mogłem przejrzeć tylko synchronizacja nie działała plus grałem w ac bez neta i trofea wpadają offline Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 a ja dostaje informacje, by połaczyć sie z PSN. Poza tym - http://www.polygon.com/2013/11/14/5103898/ps4-what-you-cant-do-offline Z(pipi)ane po maksie. Czyli jak zalicze cos podczas awari to nie wpadnie po ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 a ja dostaje informacje, by połaczyć sie z PSN. Poza tym - http://www.polygon.com/2013/11/14/5103898/ps4-what-you-cant-do-offline Z(pipi)ane po maksie. Czyli jak zalicze cos podczas awari to nie wpadnie po ? Gdzie to wyczytales? Bo ja nie widze nic takiego w tym artykule. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 no wyczytałem tylko tyle, ze nie mogę podejrzeć osiagniec nie bedac online. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 moje odczucia co do nowego Dual Shocka: - analogi są lepsze, ale nadal mi się ześlizguje palec np. w fifie jak trzymam jeden kierunek, czy w BFie jak się biegnie do przodu. Ja gram na wypuklych analogach od pierwszej plejki, a tu nagle mi daja wklesle galki. Dla mnie to porazka, mam w Bf3 na liczniku 1500 hrs, i gdy podlaczylem pod Playstation 3 DS4, to celowanie tym wkleslym "dziwadlem" sprawialo mi ogromne problemy. Precyzja poszla sie kochac (ustawienie czulosci na 100%). To samo w Battlefield 4 na PS4. Dzieki bogu sprawilem sobie wypukle nakladki na analogi, wiec komfort grania powrocil, niczym w DS3. I ten przycsik OPTION, cigale go szukam wzrokiem. SELECT w DS3 polozny jest blizej kciuka, mmozna go latwiej wcisnac, bez patzrenia na pada. Troche rozczarowuje ten nowy kontroler Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
s-a-m 6 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nawet największy syf można pokochać ale to nie oznacza, że lepsze rozwiązania są beee bo przyzwyczaiłem się do gorszej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niby tak, ale co do przyciskow "Option" i "Select" to kolega ma racje, sa w bardzo dziwnym miejscu i w grach ktore sa dynamiczne glupio sie ich szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niby tak, ale co do przyciskow "Option" i "Select" to kolega ma racje, sa w bardzo dziwnym miejscu i w grach ktore sa dynamiczne glupio sie ich szuka. tylko jestem ciekaw gdzie ty masz w padzie od PS4 przycisk select Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wiadomo o co chodzi, zapomnialem nawet jak sie nazywa teraz ten wynalazek Ale "start" jest w dziwnym miejscu tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Start też nie ma xD Jest Share i Options. Co do analogów to właśnie one nie są do końca wklęsłe bo mają wypukły srodek:/ i to mnie boli właśnie w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tak się zastanawiam, może ktoś już to testował... czy da się zrobić tak żeby po odpaleniu PS4link jedna osoba grała na Vicie a druga jako player 2 na Dual Shocku? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 grałem tak w fife kilka razy vita była pierwszym, padem a jako gość kolega grał na padzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Cześć. Takie pytanko mam, czy jak przełączę konsolę w stan uśpienia to czy działa w niej wentylator czy napęd? Bo pewnego dnia przełączyłem ją w tryb czuwania ale hałasowała, więc stwierdziłem lipa, ale po paru godzinach jak wróciłem PS4 działała już cicho i moje pytanie, czy to wentylator się uspokoił czy napęd się wyłączył. W PS3 miałem zwyczaj zostawiać po grze konsolę na jakieś 10 minut w celu schłodzenia. Jeśli po przełączeniu w tryb czuwania konsola ma wentylator włączony do czasu schłodzenia to gitara Nie będę czekać na wyłączenie schłodzenie tylko od razu czuwanie i nara, ale jak wentylator od razu się wyłącza i tylko napęd hałasuje to szkoda i nadal trzeba będzie czekać na schłodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ktoś mi powie czemu nie można zsynchronizować trofeów z serwerem tylko jakiś błąd wyskakuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie kumam o co chodzi z tym share. Gram sobie, chcę zachować filmik z meczu, wchodzę potem do zapisanych filmików i zapisał mi kompletnie inny footage, grany godzinę wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Naciskasz dwa razy share, zaczyna się nagrywanie, jak chcesz skończyć naciskasz raz. Bez naciskania share konsola w ogóle coś nagrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Naciskasz dwa razy share, zaczyna się nagrywanie, jak chcesz skończyć naciskasz raz. Bez naciskania share konsola w ogóle coś nagrywa? Ostatnie 30 minut bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi