Opublikowano 13 grudnia 201311 l Dzwoniłem do Sony i Pan przez telefon powiedział że mogę usunąć ten zapis i jeżeli nic się nie dzieje to spokojnie grać. Powiedział też że mogę oddać konsolę do sklepu. Znając życie jak dostanę inną to nie będzie działać Z tą nic się nie dzieje więc odpuszczam. Będzie problem to będę dymił w sklepie a Kilzzona póki co nie usuwam. To taki dowód zbrodni:)Ja bym tam zrobił dym jak nic, kupujesz nowe a nie nowe lekko smignietę, jak nie chcesz oddawać to spróbuj chociaż wywalczyć jakiś duży upust np na killzone czy coś Nie można dać sie ruch.ać Edytowane 13 grudnia 201311 l przez kubson
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Nie da się nigdzie włączyć powiadomień o wejściu kogoś online? Przeszukałem wszystko i lipa. Nie da się ustawić gdzieś okolicznościowego opisu na friendliście jak dawniej? Przeszukałem wszystko i też lipa.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Te wszystkie drobiazgi ponoć maja dodawać w następnych aktualizacjach
Opublikowano 14 grudnia 201311 l kupiłem nową konsole przez neta, dostałem cały nowy zestaw ale bez żadnego paragonu. W tym wypadku mam gwarancję, czy muszę mieć dowód zakupu ? Wiem, że na x360 wystarczył numer seryjny , w tym wypadku też tak jest ?
Opublikowano 14 grudnia 201311 l kupiłem nową konsole przez neta, dostałem cały nowy zestaw ale bez żadnego paragonu. W tym wypadku mam gwarancję, czy muszę mieć dowód zakupu ? Wiem, że na x360 wystarczył numer seryjny , w tym wypadku też tak jest ? Ja też kupowałem przez neta i faktura vat byla do pobrania ze strony sklepu w moim zamowieniu
Opublikowano 14 grudnia 201311 l no tak ale ja kupowałem od osoby prywatnej zagranicą, także nie wiem skąd ona go miała, ważne że jest i był tańszy niż ze sklepu
Opublikowano 14 grudnia 201311 l No nie wiem skąd go miała, wystawiła go na aukcji, wygrałem,dzisiaj dostałem, wszystko jest nowe tylko nie ma paragonu. Mniejsza z tym, jak jest z tą gwarancją ? potrzebuję dowód zakupy czy nie ?
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Potrzebujesz, inaczej każdy złodziej mógłby oddać sprzęt na gwarancję. Zawsze wszędzie jest napisane "Zachowaj dowód zakupu - jest podstawą gwarancji!" etc. X360 był wyjątkiem, bo się strasznie psuł na początku i Ms wywalił mnóstwo kasy na tę rozszerzoną gwarancję.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l MUSISZ mieć dowód zakupu. Gwarancja rozpatrywana jest na tej podstawie.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Może osoba sprzedająca zapomniała o paragonie (fakturze) a może uznała że go nie chcesz. Zapytaj może podeśle albo prześle kopie np. mailem. Z tego co wiem to kopia (ksero) paragonu ma tą samą moc:)
Opublikowano 14 grudnia 201311 l właśnie jutro ma posłać kopie, także wszystko jest ok, dzięki za odpowiedź
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Co mi się zadje, że ustawienia wyjscia audio nie za wiele dają . Tzn nie moge ustawić tak, żeby dżwięk nie szedł po hdmi. Jak wybieram optical (podłaczone do amplitunera) to z głośników tv i tak leci dźwiek i odwrotnie: ustawie HDMI to z głośników od ampli tez słychać. wtf? Może zmienia się torche moc dźwieku przy tych zmianach, ale nie jest tak, że odcina zupełnie.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Kurcze, mieliście coś takiego, że po odpaleniu konsoli nie było dźwięku? Zdarzyło mi się dwa razy i zastanawiam się, co to może być. Po ponownym włączeniu jest wszystko w porządku.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Mialem tak 2 razy ale po odpaleniu KZ....od tamtej pory nic juz sie nie dzieje
Opublikowano 15 grudnia 201311 l jak mogę wylaczyc PS4 z przycisku ? Za każdym razem przechodzi w stan uśpienia, zamiast się wylaczyc.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Jak na konsoli przytrzymasz to się żółta lampka czuwania zapala, jak całkiem chcesz zgasić to padem guide buttona przyduś.
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Albo po prostu wyłączyć tryb czuwania i wtedy wystarczy jedno, krókie naciśnięcie ;P