darkos 4 317 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Pewno w przyszłości taki zawiśnie u mnie na ścianie, na razie bylem ciekaw opinii na temat tego co aktualnie posiadam. Szczerze to każdy ci poleci 1080, bez dwóch zdań. Konsola dopiero co wystartowała i na dziś dzień dla masochisty to może nie być różnicy pomiędzy 720 a 1080 ale za kilka miesięcy jak zacznie się wylew gier na PS4 zaczniesz się zastanawiać nad kupnem prawdziwego full hd. Zacznij szukać już dziś. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Panowie takie pytanie, czy sprowadzał ktoś z was PS4 z kraju hamburgerów? Bo jestem ciekaw jak ma się sprawa z zasilaniem, bo u nich nominalne napięcie w gniazdku wynosi 110V (mogę sie mylić) i czy nie ma problemu z podłączeniem u nas i ogólnie w europie, szwgier będąc tam kupił X360 i musiał zmieniać zasilacz na europejski, niedługo wyjeżdza do Kanady na rok i planuje kupić tam PS4, ale się troche cyka czy jej nie spali po powrocie kiedy ją podłączy do naszego gniazdka. Da się podłączyć czy nie da, oto jest pytanie? Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 ktos tu pisal, ze wyslal jedna kumplowi w PL i dzilaa mu normalnie. PS3 jest 110-230v, wiec moze z PS4 jest podobnie. trzeba zajrzeć w gniazdko z tylu. Cytuj
Kubus807 2 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Odkryłem , dzisiaj dziwną rzecz w konsoli. Po zdjęciu plastikowej święcącej obudowy zauważyłem biały nalot naniej. Wyczytałem , że konsola może mieć problemy z chłodzeniem , czy zagłębiał się ktoś w ten temat ? Doszedłem do sedna. Winną jest słabej jakości plastik , który pod wpływem nagrzewania konsoli robi takie ślady. Nie ma czym się przejmować. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Turtle Beach to zanany producent zestawów słuchawkowych dla graczy. Teraz firma podpisała lukratywną umowę z Sony, na mocy której będzie tworzyła oficjalne zestawy słuchawkowe dla PlayStation 4.Pierwsze modele mają zostać zaprezentowane już latem, jednak do sprzedaży trafią nie wcześniej, jak na jesień tego roku. Źródło: http://g4mers.pl/content.php?6304 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 (edytowane) PX4 jest w sprzedaży co najmniej od premiery PS4. Odradzam kupno. Kupiłem sobie przed świętami i jakość dźwięku dosyć słaba. Za podobne pieniądze można dorwać x42 które są o wiele lepsze ( mam model x41 od kilku lat i są bardzo dobre ). EDIT: Acha, nowe modele , teraz doczytałem linka dokładnie. Zmyliło mnie to zdjęcie px4 ale jak będą robić dla sony takie headsety po takich cenach to szału nie będzie. Edytowane 8 stycznia 2014 przez Suboshi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 Jeśli już coś zrobią dla Sony mam nadzieję, że nie będzie potrzeby podpinania tylu kabli do konsoli. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Ile powinienem ladowac |DS4 (ladowanego z portu usb z pc) zeby byl w pelni naladowany? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 przestsnie swiecic jak sie nałąduje. o ile dobrze pasmietam to ok 3 h to trwa Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Mozna ladowac na raty ? Czy trzeba z bomby 4godz ladowac ? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Bombę to lepiej walnąć w kiblu, a pada podłączyć do konsoli na noc - w trybie czuwania oczywiście. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Można wstawić do DS4 baterie od DS3 i wówczas czas grania wydłuży się z 8 do 14 godzin. Prosta sprawa, baterie są dostępne na ebay Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 PX4 jest w sprzedaży co najmniej od premiery PS4. Odradzam kupno. Kupiłem sobie przed świętami i jakość dźwięku dosyć słaba. Za podobne pieniądze można dorwać x42 które są o wiele lepsze ( mam model x41 od kilku lat i są bardzo dobre ). EDIT: Acha, nowe modele , teraz doczytałem linka dokładnie. Zmyliło mnie to zdjęcie px4 ale jak będą robić dla sony takie headsety po takich cenach to szału nie będzie. Jak jakos dzwieku ma byc dobra, skoro headset podlaczamy do pada? Naprawde nie ma takich, ktore dzialaja przez bluetooth bezposrednio z konsola ? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 PX4 jest w sprzedaży co najmniej od premiery PS4. Odradzam kupno. Kupiłem sobie przed świętami i jakość dźwięku dosyć słaba. Za podobne pieniądze można dorwać x42 które są o wiele lepsze ( mam model x41 od kilku lat i są bardzo dobre ). EDIT: Acha, nowe modele , teraz doczytałem linka dokładnie. Zmyliło mnie to zdjęcie px4 ale jak będą robić dla sony takie headsety po takich cenach to szału nie będzie. Jak jakos dzwieku ma byc dobra, skoro headset podlaczamy do pada? Naprawde nie ma takich, ktore dzialaja przez bluetooth bezposrednio z konsola ? Są trzy oficjalne sony (dwa pulse i ten pierwszy headset, taka słuchawka zakładana na ucho) ale żaden jeszcze nie działa. Plotki mówią że DLNA zostanie dodane po kolejnym update Firmware więc jest nadzieja że i headsety sony zaczną działać bezprzewodowo/bluetooth. Ale to tylko plotki wiec póki co jesteśmy skazani na KABLE 21 WIEKU !!! Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Jak ktoś nie ograł to must have i z tegoco widzę nawet w spoko cenie http://www.ultima.pl/rayman_legends_pl/i15081/ Cytuj
rrontyt10 0 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Miał ktoś z was błąd CE-34878-0? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Oglądaliście w wieczornych późnych godzinach live with PlayStation? Zauważyliście jaką Amerykanie maja jakość streamow a jaka Europa? U nas jest tragedia. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) Edit: Już wiem. Nie da się grać dwoma padami na jednym profilu. Co za idiotyzm... Edytowane 19 stycznia 2014 przez Haro 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Mam dwa pady DS4 (czarny i czerwony), każdym mogę uruchomić PS4, ale jak włączę drugi pad to konsola pyta się które konto ma go używać, moje czy gościa. Wybieram moje to ten pierwszy pad się automatycznie wyłącza. Stąd wniosek że nie mogę używać dwóch padów ?? A co jeśli będzie gra która umożliwia granie po split screenie?? Knack np. ma coś takiego ?? Że są dwie postaci na ekranie?? Albo NFS Rivals, da się tam grać we dwóch na jednym TV?? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 No to drugi użyje jak konto gościa i będzie smigać. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 nie miałem okazji tego sprawdzić, ale wydaje mi sie ze taka akcja ma tylko miejsce w Menu, gdzie 2 kontrolery sa po prostu niepotrzebne, stad jeden zostaje odłączony. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Grając np. w Fife drugi pad nie będzie przypisany do naszego konta, musi być przypisany jako gość, ewentualnie jako inne konto. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Mam pytanko, bo widziałem u kilku osób napoczęte The Playroom. Ta minigierka jest obligatoryjna do odpalenia przy pierwszym włączeniu konsoli, czy jest opcjonalna i można ją olać i wywalić z dysku? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Ta minigierka jest obligatoryjna do odpalenia przy pierwszym włączeniu konsoli, czy jest opcjonalna i można ją olać i wywalić z dysku? W jaki sposób miałaby byc obligatoryjna? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Pamiętam, że przy pierwszym włączeniu Vity załączył mi się jakiś tutorial, w którym nawet trofea wpadały. Myślałem, że The Playroom działa może na podobnej zasadzie. Ale skoro nie, to gites. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi