MatekDM 1 299 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Playroom działa z kamerką, którą trzeba mieć, żeby go w ogóle odpalić. Można zdobyć tam trochę trofeów (sam zresztą wbiłem wszystkie ) i w zasadzie tyle. Do pobawienia się przez 20 minut, później o tym kompletnie zapominasz. Nudy. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Mam pytanko, bo widziałem u kilku osób napoczęte The Playroom. Ta minigierka jest obligatoryjna do odpalenia przy pierwszym włączeniu konsoli, czy jest opcjonalna i można ją olać i wywalić z dysku? To te ludziki co wypadają z dualshocka na dywan, potem latają po salonie i uderzają ciebie w głowę. Z tego co wiem do kamera przyda się już z Tomb Raider, komendy głosowe, wybieranie broni, uruchamianie mapy. Ale nie koniecznie bo DS ma mikrofon to też wystarczy. Nie wiem czy to da się usunąć. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Mam pytanko, bo widziałem u kilku osób napoczęte The Playroom. Ta minigierka jest obligatoryjna do odpalenia przy pierwszym włączeniu konsoli, czy jest opcjonalna i można ją olać i wywalić z dysku? Ale nie koniecznie bo DS ma mikrofon to też wystarczy. Niby gdzie? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Chodzilo mu pewnie o glosniczek nie mikro.. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Lepiej poziomo czy pionowo ustawić czarnulkę? Mam poziomo ale chyba będę zmuszony ją postawić tylko czy to nie wpływa na grzanie itp konsoli? Cytuj
pattro 226 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) To dlaczego Sony wszędzie promuje PS4 w wersji pionowej? PS4 w wersji pionowej bardziej się grzeje itp? I czy nie ba obawy że płyty będą źle chodzić w napędzie jak konsola stanie pionowo, w pierwszym xboxsie 360 pionowo rysowało płyty Edytowane 21 stycznia 2014 przez pattro Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Ja mam ją ustawioną pionowo od półtora miesiąca i nic się złego nie dzieje. Kupiłem podstawkę i śmiga - zero komplikacji 1 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) Ja mam ją ustawioną pionowo od półtora miesiąca i nic się złego nie dzieje. Kupiłem podstawkę i śmiga - zero komplikacji A nie jakiś problemów typu że napęd chodzi głośnie itp? Bo u mnie jak postawiłem testowo konsolę pionowo to chodziła znacznie ciszej niż poziomo I jak sprawdza się podstawka, jest stabilnie? ^.^ Edytowane 21 stycznia 2014 przez pattro Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 To ta podstawka za 35zl na allegro ?Moze zakupie jak znajde jakies 4 dychy na ziemi.. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Boże widzisz nie piorunami nie razisz. U mnie też konsola stoi w pionie i nic niepokojącego się nie dzieje. Wszystko działa idealnie. Nie sprecyzowałem. Mając wpięty zestaw headset do dualshocka 4 będzie można w grze Tomb Raider uruchamiać mape / zmieniać bronie i takie tam. Przynajmniej tak piszą twórcy a co z tego wyjdzie to się zobaczy za dwa tygodnie. Natomiast mając kamere oczywiście to ma działać tak samo. Cały ten playroom to taka sama lipa jak ten dinozaur z psOne, ktoś go w ogóle pamięta ?? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Dinozaur był na wypasie akurat <3 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Teraz wrażenia nie robi, ale ja miałem mega fun z samego oglądania Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Ja mam ją ustawioną pionowo od półtora miesiąca i nic się złego nie dzieje. Kupiłem podstawkę i śmiga - zero komplikacji A nie jakiś problemów typu że napęd chodzi głośnie itp? Bo u mnie jak postawiłem testowo konsolę pionowo to chodziła znacznie ciszej niż poziomo I jak sprawdza się podstawka, jest stabilnie? ^.^ Nie sprawdzałem jej nigdy poziomo, bo nie pasuje mi taki układ, ale nie narzekam w żaden sposób, nie jest głośna. Podstawkę kupiłem tą oryginalną, jest mega stabilnie i sprawdza się świetnie, ale konsola stoi stabilnie i bez podstawki. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 LOL kupiłem konsolę za prawie 2000zł, do tego jedną grę za 249zł, do tego miałem już PS PLUS za 179zł, do tego płacę internet 60mbit/s za 80zł i NIE MOGE (pipi)A GRAĆ W FIFE BO SĄ NONSTOP LAGI. PO(pipi)IŁO TYCH LUDZI. CO ZA CZASY. Wracam do mojego 3DSa. Nintendo najnormalniejszą firmą świata. W sumie cytat sprzed ponad miesiąca, ale... nie wiem czy ostatnio odpalałeś Ja na moim necie 6 mbit/s nie mam żadnych lagów i gram bardzo komfortowo Ostatnio rozegrałem 9 meczy w sezonach i każdy bez problemów. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Od miesiąca jest już okej, ale pierwszych kilka dni było fatalnych Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 O, no to git, tak się właśnie zastanawiałem, dzięki za odpowiedź Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 wiadomo coś kiedy i czy wprowadzą możliwość grania w zakupione wersje z pss gier ps one? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Dzisiaj zainstalowalem fife, pogralem, lagow nie ma a lacze mam lekko murzynskie ~~8mb Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 wiadomo coś kiedy i czy wprowadzą możliwość grania w zakupione wersje z pss gier ps one? A to ma tak działać że można będzie grać tylko w gry dostępne na psn? Czy jak mam wipeout 2097 na płycie to nie ruszy ni chxja ?? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 wiadomo coś kiedy i czy wprowadzą możliwość grania w zakupione wersje z pss gier ps one? A to ma tak działać że można będzie grać tylko w gry dostępne na psn? Czy jak mam wipeout 2097 na płycie to nie ruszy ni chxja ?? Nie. Cytuj
chionae 3 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 jak myślicie, kiedy pojawią się jakieś dodatkowe możliwości ps4? bo to trochę mnie boli, że taki potężny sprzęt, a nie ma żadnych Skajpajów, Jutubów czy innych odtwarzaczy, czy chociażby obecne już w poprzedniej generacji 3D, którego akurat używam chętnie do filmów. I czemu to się nie pojawiło od razu razem ze startem konsoli, taki dla nich problem zainwestować w te proste w dzisiejszych czasach rzeczy? Smutne, mam nadzieję, że stosowny update nadejdzie jak najszybciej. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Takich rzeczy nie wie nikt, ale pewnie nie długo, miesiąc / dwa. Bo konsola ma pewne problemy z save z gier i potrzebuje update firmware. Do nowych słuchawek do obecnych pulse, też serwer DLNA juz obiecali. Może uda im się to wcisnąć w jeden firmware. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 jak myślicie, kiedy pojawią się jakieś dodatkowe możliwości ps4? bo to trochę mnie boli, że taki potężny sprzęt, a nie ma żadnych Skajpajów, Jutubów czy innych odtwarzaczy, czy chociażby obecne już w poprzedniej generacji 3D, którego akurat używam chętnie do filmów. I czemu to się nie pojawiło od razu razem ze startem konsoli, taki dla nich problem zainwestować w te proste w dzisiejszych czasach rzeczy? Smutne, mam nadzieję, że stosowny update nadejdzie jak najszybciej. 3d jest w Pinball Arcade i Zen Pinball 2 oraz Trine 2... Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 On mówi o filmach. Tam nie ma opcji 3D, co jest żałosne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi