shy4 53 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 a tego nie sprawdzalem uzywam ps3 do filmow Cytuj
Gość kufir Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Czy kablem zasilającym PS3 podepnę PS4 ? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Mam pytanie. Konto na pan mam na uk, i teraz jak chce kupować dodatki gry itp online mam walutę w funtach a chce pln. Da sie jakoś zmienić lokale na Polskę? Na stronie psnetwork nie ma opcji zmiany kraju tylko adres. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Rozumiem ze wsparcie do bezprzewodowych headsetow tyczy sie tez tego oficjalnego dla PS3? Cytuj
BodZioPL 1 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Rozumiem ze wsparcie do bezprzewodowych headsetow tyczy sie tez tego oficjalnego dla PS3? żaden bezprzewodowy headset nie będzie działał, niestety. nieoficjalny czy ten oficjalny od samego Sony. moim zdaniem kpina, mam bezprzewodową Jabrę od PS3 i nie mogę używać, tylko męczę się z kabelkowym ;/ 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Słychać już coś o jakichkolwiek padach-zamiennikach do PS4? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Ma ktos jakis sklep czy cos, ktory oferuje http://allegro.pl/gumka-do-padow-xbox360-ps3-gumki-nakladki-pad-pada-i3903108348.html ?Zalezy mi na kolorze czarnym, nie bede pedalskiej teczy na pada nakladal.. Cytuj
BodZioPL 1 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 cała gałka KLIK lub nakładki KLIK wysyłka do PL za friko, czas oczekiwania 7-10 dni roboczych, na dniach zamawiam dla siebie również Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Mam pytanie. Konto na pan mam na uk, i teraz jak chce kupować dodatki gry itp online mam walutę w funtach a chce pln. Da sie jakoś zmienić lokale na Polskę? Na stronie psnetwork nie ma opcji zmiany kraju tylko adres. Nie ma takiej opcji. musisz kupowac w funatch albo nowe konto stworzyc. Rozumiem ze wsparcie do bezprzewodowych headsetow tyczy sie tez tego oficjalnego dla PS3? Jak wyjdzie patch to bedzie dzialac. Kiedy wyjdzie patch nie wiadomo. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Jak myślicie, brać PS4 bez dodatkowej gwarancji? Temat o awaryjności nie wygląda na razie źle, pady to osobna kwestia, podobnie konsole sprawiające problemy po wyjęciu z pudełka i wymienialne bez problemu. Pytanie jak w dłuższej perspektywie działać będzie napęd. Druga rzecz, to PS4 nie ma jakiś błędów konstrukcyjnych, tak jak X360 w pierwszych latach produkcji? Wiadomo coś, czy na razie cisza? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Bierz, chyba wiekszosc z nas ma ta podstawowa :F Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Napęd pracuje tylko podczas instalacji, bo później chyba wszystko czyta się z twardziela. Ja mam dodatkową gwarancje z MM. Kiedyś dzięki temu naprawili mi laptopa, więc dla świętego spokoju do PS4 też dokupilem. Obecnie nie słychać aby jakas części w konsoli częściej padała. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Head set przewodowy do PS4 i Vity cena jakieś 110 zł Head set bez przewodowy do PS4 To pozwala sugerować iż w Lutym dostaniemy firmware update. Mam ogromną nadzieję że mój pulse headset do PS3 zacznie działać z PS4 bo nie zamierzam wydawać 130$ czyli ponad 400 zł, na drugi bez przewodowy headset Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Krążą plotki, ze wraz z japońską premierą ma się pojawić uptade. Wiec moze wtedy pojawi się wsparcie dla headsetow. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) Jak jest na PSN w kwestii regionu konsoli, kraju konta PSN i języka w konsoli? Na Live to trzy odrębne elementy, można "reprezentować" kraj A, mieć konto na adres w kraju B, a menu konsoli oraz gry w języku kraju C. Druga rzecz, czy zakładanie konta przez przeglądarkę i bezpośrednio na konsoli czym się różni? Na Live kiedyś wypadało zrobić to z konsoli, żeby załapać się na darmowego Golda, na PSN są obecnie jakieś różnice? Na razie nie zakładam, tak na zapas się pytam jeszcze. Edytowane 2 lutego 2014 przez Mustang Cytuj
vip77 237 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) na jaki kraj zalozysz konto na taki kraj bedziesz zarejestrowany i nie ma mozliwosci zmieniania na dzien dzisiejszy kraju. dodatkowo ceny w sklepie bedziesz mial tez w walucie na jaki kraj sie rejestrujesz jezyk konsoli to mozna sobie zmienic w menu na dowolny ale jezyk playstation store bedzie taki na jaki kraj sie rejestrujesz, jezeli natomiast jakis kraj nie ma swojego jezyka w pss to bedzie wowczas po angielsku gry jezeli wystepuja w playstation store w wersji polskiej to takowa zostanie pobrana nawet jak sciagasz ja z innego regionu, tak powiedzmy na 99% bo nie dam sobie reki uciac ze tak jest/bedzie zawsze nie ma roznicy czy zakladasz konto przez www czy na konsoli E: jeszcze dodam ze polska karta nie dziala w sklepiku w innych regionach/krajach Edytowane 2 lutego 2014 przez vip77 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Można sobie założyć trzy konta i mając jedną karte kredytową kupować w US, UK i Eu, czasami jak gra pojawiała się na US to tam kupowałem wcześniej i miałem na swoim koncie głównym. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Ok, a jest blokada regionalna? Język w grze na nośniku BR ustawia się wg języka konsoli, a nie kraju konta? Bo preferuję wersje oryginalne i najchętniej bym wszystko chciał po angielsku. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Język w grze jest taki jaki jest opisany w grze, nie ma blokad regionalnych. Ustawiasz w XMB konsoli język Angielski i wówczas każda gra default będzie ustawiała na angielski. Nawet jeśli jest wydana też w polskim języku i w opcjach zmienia się język. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Jeśli nie ma blokad, to nie lepiej mieć konto na USA i płacić w USD? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Lepiej. Ale pamiętam gry, które nie pojawiały się na us psn w ogóle. Nawet w sklepach ich nie było więc ludzie stamtąd musieli zakładać konta w UK. Nie wiem jak jest dzisiaj. Podsumowując warto mieć co najmniej konto w europie i w usa Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 http://www.pssite.com/news-30876-aktualizacja_oprogramowania_ps4_do_wersji_1_6_juz_jutro_.html Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Zaktualizowałem system i teraz jest problem... Kiedy włączyłem NBA, to było ok, ale trochę dźwięk przerywał. Teraz jak chciałem odpalić CoDa, to w menu tytułowym po naciśnięciu przycisku, gra się zawiesza. Wyłączyłem padem konsolę, no i właśnie... Cały czas się wyłącza i wyłącza - i tak od kilku minut :| edit: odłączyłem od prądu, konsola przeszła w tryb bezpieczny, sprawdziła stan pamięci i działa po restarcie. Konsola działa - cod nadal nie... Po zamknięciu aplikacji wyskoczył błąd CE-34878-0. Ktoś jeszcze ma z tym problem? Edytowane 4 lutego 2014 przez Bojan_Zaw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi